Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

los77
Контакти:

Re: да спасим любо

Мнениеот los77 » 06 ное 2009 20:21

tolbuhinskiq написа:
los77 написа:Абе вие пълни олигофрени сте - човека си е подал оставката вие искате да го спасявате?!?! Бива тъпотия в България ама пък чак толкова тъпо животно като автора на тая тема от години не съм срещал...

ти явно си тъпак по рождение ,а?виждам че и в темата за подкрепа на бербатов си против.явно си поредното злобно говедо.

Разбира се че съм против. Имам право на лично мнение нали. Но поне имам някаква логика в него. Докато ако ми кажеш каква е тая тема след като Любо Пенев сам си подава оставката и тоя почва да реве да сте го "спасявали" какво пояс ли ще му дадете или чаша уиски в "окото"

ivailodiakov
Контакти:

Re: Подписка в подкрепа на Любо

Мнениеот ivailodiakov » 06 ное 2009 20:23

tolbuhinskiq написа:Нещо трябва да се направи.Любо не бива да напуска ЦСКА.Идеята ми е тук в темата да направим нещо като подписка в защита на тренера и в понеделник преди събранието на босовете на ЦСКА Ники Александров от Гонга да им покаже какво мислят феновете.Незнам,ако някой има по-добра идея да я сподели,но мисля че Любо не бива да бъде оставен да ни напусне.По някакъв начин ние ,феновете трябва да го защитим!

Фенклуба да организира истинска подписка и събота и неделя да минем всички да се подпишем.

Потребителски аватар
fernando torres
Контакти:

Re: ТРЯБВА ЛИ ЛЮБО ДА СИ ТРЬГНЕ

Мнениеот fernando torres » 06 ное 2009 20:25

НЕ :!: Защото пак ще останат само ВАГИНИ в Българският футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 06 ное 2009 20:28

racer написа:
peterx написа:Категорично НЕ. Веднъж Вие да случите на треньор.
Браво на Любо за мъжкото поведение!

+1
Голям Любо! Голям!

И после искаме така наречените футболисти в България да играят,ще играят ама ганкиното,след като виждат че президентите се карат с трениорите заради тях :twisted: :twisted: :twisted:

tolbuhinskiq
Контакти:

Мнениеот tolbuhinskiq » 06 ное 2009 20:30

а които не сме от софия как ще се подпишем.подписката трябва да е тук и всички истински фенове от цялата страна да покажем подкрепата си за Любо.

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 06 ное 2009 20:32

Естествено,че трябва да ОСТАНЕ.

tolbuhinskiq
Контакти:

Мнениеот tolbuhinskiq » 06 ное 2009 20:35

Айде де,все някой трябва да е първи.АЗ ПОДКРЕПЯМ ЛЮБО ПЕНЕВ! Ивайло Петков-Добрич

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 06 ное 2009 20:35

Браво на Любо Пенев! В една от темите след "адмистията" на "Титаните" писах, че единственото достойно поведение на Пенев е да си подаде оставката след мача с Базел. Направи го. Евала! Оказва се, че въпреки делегиране на всички права в спортно-техническата част, собствениците се месят, а не само това, а и продължават с намесата си. Това и нашия "бай-Мустак" не си позволява. Затова така и трябва да постъпи истинския треньор. Продължавам да съм скептичен относно треньорските умения на г-н Пенев (но само поради младостта му и липсата на опит), но като левскар нямам право на нещо повече от мнение, но в човешките и "мъжките" качества на Любо вече съм убеден. Въпреки, че смятам гоненето на деветимата за "изхвърляне" и грешка (но кой пък е застрахован от грешки?), все пак това е треньорско решение и само треньора може да го преразгледа. Както и да защити това си решение. Както и направи Любо.

Xanko
Контакти:

Re: против чичовото

Мнениеот Xanko » 06 ное 2009 20:38

Само ще кажа погледнете кои са пиянките тях май Любо не ги е докарал, а ги наследи защото те са от години хрантутници в тоя клуб пример Данчо тъч.

Върни се в “Архив”