Любо Пенев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paskaleevich
- Контакти:
Re: Любо Пенев подал оставка ?
Майната му на Стойчо и Йешич. Викнете един чужденец, от тия, които предлагаха на националния отбор.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- Jorkorazporko
Re: да спасим любо
това е подигравка с ЦСКА, много жалко! Любо е прав, той е най-добрия специялист в България вмомента! От това губи само ЦСКА, и ние феновете! Успех на Любо, един истински мъжкар и човек със самочувствие!
-
- Контакти:
де да знам кво,медията е голяма власт,много хора ги слушат и се съглсете че заради тези момченца които ги карат просто да си варшат работата да го отнася този които се опитва да ги направи хора не е нормално.
- fernando torres
- Контакти:
Re: Любо Пенев подал оставка ?
paskaleevich написа:Майната му на Стойчо и Йешич. Викнете един чужденец, от тия, които предлагаха на националния отбор.
Нали щеги кара да тичат
Честно ви казвам - ЕБАТИ ТЪПОТИЯТА!!!!!!! Единственият треньор мъжкар, както беше казал някой из форума, и той е ПРИНУДЕН да направи подобна стъпка! АБСУРДИСТАН!!! Какво повече да кажа...

- Levski 1914
- Контакти:
Re: Официално! ЦСКА остана без треньор
За първи път пиша във вашия форум, но това, което направи Любо днес го издигна много в очите ми! Евала! Докато българските отбори се водят от хора като шефовете ви, Батков, Галя, Христолов, футболът ни няма как да тръгне нагоре.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Сега няма абсолютно никакво значение кой на кого е привърженик! Аз съм от "Черно море", но желанието ми Любо да се върне. Ако Сектор Г му помогне - на бял кон! Сега е момента т.нар. червената торсида да се легитимира!!! След като Дучето и армията му доказаха, че могат да свалят треньори и да участват в управлението на любимия си отбор, сега да защитят Треньора, а не лигльовците!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Re: ТРЯБВА ЛИ ЛЮБО ДА СИ ТРЬГНЕ
А за Любо - незнам. Раздвуен съм . Победи Динамо и Левски ..... Кво друго феновете на ЦСКА могат да желаят
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
Подписка в подкрепа на Любо
Нещо трябва да се направи.Любо не бива да напуска ЦСКА.Идеята ми е тук в темата да направим нещо като подписка в защита на тренера и в понеделник преди събранието на босовете на ЦСКА Ники Александров от Гонга да им покаже какво мислят феновете.Незнам,ако някой има по-добра идея да я сподели,но мисля че Любо не бива да бъде оставен да ни напусне.По някакъв начин ние ,феновете трябва да го защитим!
- POPCORN
- Контакти:
Re: ТРЯБВА ЛИ ЛЮБО ДА СИ ТРЬГНЕ
Да!Трябва

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации