Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот plamenst7 » 28 яну 2014 23:53

Левски прати оферта за холандски защитник, чака го в Кипър

Левски най-накрая се спря на заместник на Нуно Пинто, който ибяга от "Герена" непосредствено преди дербито с ЦСКА през декември.

Постъпката на португалеца вече е в историята, а привържениците започнаха да се питат кой ще дойде на негово място. Е, името на заместника на Пинто вече е ясно - Йенс Янсе от испанския Кордоба.
Новината съобщава онлайн изданието http://www.diariocordoba.com - (б.а. - кликнете върху името на сайта, за да видите новината).

В статията се споменава още, че Левски отдавна се интересува от Янсе, който освен на поста ляв бранител, се е изявявал в дясната зона на защитата.

От Левски пък потвърдиха, че защитникът попада в полезрението им, но не пожелаха да коментират повече по темата. Въпреки това, нашата медия разбра, че по всяка вероятност Йенс Янсе ще се присъедини към отбора по време на втория подготвителен лагер в Кипър.

Бранителят иска да напусне Кордоба, предвид факта, че не получава достатъчното игрово време, което му се иска. Преди да премине във втория ешелон на Испания, Янсе се е подвизавал в холандското първенство, носейки екипите на Вилем II и Нак Бреда.

27-годишният защитник е юноша на ПСВ Айндховен, но не успява да получи шанс в първия отбор на "филипсите".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 яну 2014 23:56

Stanislav_Ivanov написа:http://www.livesport.bg/futbolistite-na-levski-peqt-shampion-e-levski-o-levski-sofiq-unikalno-video-40635.html .. стават за певци хаха

Уникално изпълнение! Пелето я знае цялата песен. :) А Орлин и Турето как се раздават само.Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 яну 2014 00:07

Новият защитник изглежда обещаващ. Засега продадохме Гари и Вутов за доста добри пари, освободихме Милиев и Везалов. В същото време взехме Белаид, Огнянов и Чмовш. Засега Йовов приятно ме изненадва с трансферите. Представям си да имаме един добър треньор, който да може да извлича максимума от играчите и да ги развива.... та ние ще станем по-добри от Порто с трансферната си политика :lol: Това последното в кръга на шегата! :) Все пак, струва ми се, че Йовов започна добре като директор. Времето ще покаже дали е уцелил правилните играчи :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2014 00:09

TodorT написа:Новият защитник изглежда обещаващ. Засега продадохме Гари и Вутов за доста добри пари, освободихме Милиев и Везалов. В същото време взехме Белаид, Огнянов и Чмовш. Засега Йовов приятно ме изненадва с трансферите. Представям си да имаме един добър треньор, който да може да извлича максимума от играчите и да ги развива.... та ние ще станем по-добри от Порто с трансферната си политика :lol: Това последното в кръга на шегата! :) Все пак, струва ми се, че Йовов започна добре като директор. Времето ще покаже дали е уцелил правилните играчи :)

Йорданов и Перес също си тръгнаха :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 яну 2014 00:13

ralka_levskarka написа:
TodorT написа:Новият защитник изглежда обещаващ. Засега продадохме Гари и Вутов за доста добри пари, освободихме Милиев и Везалов. В същото време взехме Белаид, Огнянов и Чмовш. Засега Йовов приятно ме изненадва с трансферите. Представям си да имаме един добър треньор, който да може да извлича максимума от играчите и да ги развива.... та ние ще станем по-добри от Порто с трансферната си политика :lol: Това последното в кръга на шегата! :) Все пак, струва ми се, че Йовов започна добре като директор. Времето ще покаже дали е уцелил правилните играчи :)

Йорданов и Перес също си тръгнаха :mrgreen:

Да, все хубави новини откъм освободени играчи. На мен ми се иска да вземем плеймейкър. В момента ми се струва, че имаме повече нужда от такъв, отколкото от крило. По крилата ще играят Туре и Огнянов, а може да пробват и Стивън в някои мачове. Тръгне ли си Гаджев, то тогава става страшно. Просто с момента няма никой, който може да играе зад нападателя. Нито Цоневите, нито Старокин... да не говорим за Бру :oops: Стефан Велев кога може да го очакваме пак на терена ? :roll:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 яну 2014 00:26

Стефан Велев не по рано от края на март, началото на април може да го видим на терена.

Потребителски аватар
monitor42
Контакти:

Мнениеот monitor42 » 29 яну 2014 00:39

Stanislav_Ivanov написа:http://www.livesport.bg/futbolistite-na-levski-peqt-shampion-e-levski-o-levski-sofiq-unikalno-video-40635.html .. стават за певци хаха

Това е супер добра картинка ! Дано да продължат в същият дух! Само Левски!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 29 яну 2014 02:38

А на 1:15-1:17 в клипа чувате ли как някой вика на Туре "дай мангал" :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 яну 2014 09:58

PFK_Levski написа:А на 1:15-1:17 в клипа чувате ли как някой вика на Туре "дай мангал" :)

Аз го чух..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 29 яну 2014 10:33

ralka_levskarka написа:
PFK_Levski написа:А на 1:15-1:17 в клипа чувате ли как някой вика на Туре "дай мангал" :)

Аз го чух..

Който е тренирал футбол знае, че това са нормални обращения между съотборници. Дори смея да твърдя, че лафовете от съблекалнята са може би най-култовите, които човек може да чуе :) Според мен Туре се разбира с останалите, най-малкото го уважават, защото играе добре. Не беше така според мен с Жоао Силва, Прохазка и т.н, които си бяха слаби. Дано да скрепяват колектива! Това е много важно ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”