Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Официално! ЦСКА остана без треньор

Мнениеот naiki » 06 ное 2009 19:14

Евала,шапка му свалям на Пенев.Истински мъжка постъпка.Дано някой свестен като Младенов го замести!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот DANS » 06 ное 2009 19:14

Любо е наи големия МЪЖ и тия от пйерник(мисля че така се произнася на техния диалект) да си отиват по родните места и да оставят Любо да си довърши работата!

В неделя на мача нека всички мощно да запеем, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ, ЛЮБООО ПЕНЕВ
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 ное 2009 19:15

абе айде стига с това, че ръководството е некадърно, а защо не е:
Решението на Пенев да изгони играчите беше точно, но според мен не на време. Трябваше да изчака мача с Базел - не може преди евро мач да гониш цял отбор. А на софрата са били 16 човека, не 9, ако трябва да се доверим на Виданов. А трябваше да изчака с това си решение, защото Титаните разчитат да избият някой лев именно с продажба на играчите в чужбина - как да бъдат забелязани, ако са наричани по вестници и сайтове "пиянки", даже в Базел ги спукаха от подигравки. Искам да кажа, че да се продаде някой футболист на ЦСКА е пълен абсурд към момента

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: ради здравков тренер на цска

Мнениеот barabata.cska » 06 ное 2009 19:16

всички армейци знаем ради здравков,като човек ,футболист и трнер.още повече е запознат с работата на пенев

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 ное 2009 19:20

k_oleto написа:абе айде стига с това, че ръководството е некадърно, а защо не е:
Решението на Пенев да изгони играчите беше точно, но според мен не на време. Трябваше да изчака мача с Базел - не може преди евро мач да гониш цял отбор. А на софрата са били 16 човека, не 9, ако трябва да се доверим на Виданов. А трябваше да изчака с това си решение, защото Титаните разчитат да избият някой лев именно с продажба на играчите в чужбина - как да бъдат забелязани, ако са наричани по вестници и сайтове "пиянки", даже в Базел ги спукаха от подигравки. Искам да кажа, че да се продаде някой футболист на ЦСКА е пълен абсурд към момента

Да изчака?! Представяш ли си - годината е 2019 и Любо казва на 9 от своите футболисти:
"-Абе момчета, помните ли преди десетина годинки ви хванах, че кръшкате. Голям смях! Ама трябваше да изчакам и затова - наказани сте до утре да не гледате телевизия."

По белите страни не се прави така. А и там се гонят интереси.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 06 ное 2009 19:20

Аз си мисля,че Любо се справяше отлично като треньор,но съм убеде,че това е най-вече защото му е по сърце това.За друг отбор не знам дали ще се раздава така,а и след тази подлост не вярвам дали изобщо ще има доверие на когото и да е в недоразумението БГ ФУТБОЛ.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 ное 2009 19:20

Респект за Пенев!Не ми харесва изобщо,но поне е мъж и напусна заради принципите си!Малко такива хора има,още повече във футбола ни!Може да не е най-умния в професията си,но поне показа топки и застана срещу течението,за което мога само да го адмирирам.И най-важното-каза всичко директно и без овъртания,както трябва да бъде!Още веднъж-респект! :!:
Изображение

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 06 ное 2009 19:21

Аз мисля,че ние като фенове най-накрая трябва да покажеме на тези лигави и самозабравили се дебилчета,че ние не сме зад тях,а сме зад името ЦСКА и зад тези които милеят за него"Като ЛЮБО ПЕНЕВ",защото той милее наистина за ЦСКА.Твърдя го понеже го познавам лично.Предлагам до края на сезона да не ходиме на мачовете,а да стоиме пред стадиона и да ги изчакваме винаги когато лайнарчетата започват да излизат от съблекалнята след мач.Предполагам че ще им хареса?

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 06 ное 2009 19:23

Любо къртише мивки,баси и тиквите тия заради някви мекици да го изгонят/подаде отставаката/.Мого ясно че ще се махне...кой тъпан ще стой да си правят гъргара с него...опс освен подлогата Младенов.Тия пернишки шанаджии искали да избият някой лев ами да се хванат с продажба на зарзават като са големи бизнесмени бе майка му стара.Любо вкара малко колорит в Бг футбола ама винаги ще има кой да се изсере на метенето

troble
Контакти:

Мнениеот troble » 06 ное 2009 19:24

наистина мъжка постъпка на любо досега никога не съм му бил фен
но ако имаше повече достойни постъпки в българия нямаше да сме на това ниво
поздравления за него
неможе така да се подиграват с него

Върни се в “Архив”