Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

chorbaka
Контакти:

Re: ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот chorbaka » 06 ное 2009 18:43

Яд ме е като фен на ЦСКА , но съм напълно съгласен с решението на Любо. Губим единствения треньор ,който може да всява респект на играчите. Трябва да обърнем внимание на тези така наречени новоизлюпени "меки" футболни босове. Кви сте Вие да бъркате в работата на Пенев и какво разбирате от футбол? Писна ми да гледам всички бандити в България да се занимават с футбол. ПОсле защо сме на такова ниво , ами с президенти пристъпници ,какво да очакваме. Да се върна на темата за треньор на ЦСКА , не искам да виждам пак старите муцуни. Писна от Стойчо с неговите менижърски интереси, Йешич със сръбската скара и Матко , Матич ,Максич , ....., да не говорим за Пламен и неговата мека китка , на койот играчите ще се качат на главата. За съжеление не виждам светъл лъч след тази оставка , ДАНО ДА ГРЕША!!! :cry:

Потребителски аватар
skank
Контакти:

Re: Официално! ЦСКА остана без треньор

Мнениеот skank » 06 ное 2009 18:43

Евала на Любо и много жалко, че напуска. Все пак няма вечни и незаменими. Ние сме от ЦСКА и който и да е трябва да го поткрепяме. Аз лично се надявам следващият да не е Стойчо Младенов. Той пръв през 2008 напусна клуба.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 ное 2009 18:44

dodo7271 написа:Сега, ако Батков е тарикат, ще го покани в Левски.

Ти мислиш ли, че Пенев ще приеме..... :) :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот fewgtg » 06 ное 2009 18:44

Мамка му, не искам Стойчо :( :( :(

enzo
Контакти:

Re: ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот enzo » 06 ное 2009 18:45

Пълен абсурд ще стане,ако шефовете му приемат оставката! Тия баровци трябва да са наясно, че неможе с лека ръка да отменят решенията на треньора. В крайна сметка той е отговорен за състоянието на отбора и ако е решил да действа малко твърдо, те са хората които трябва да го подкрепят, иначе стават за посмешиште. А, Любо имаше основание да извади от отбора псевдозвездите като Иван Иванов. Дано Любо си наложи авторитета пред тези "Крале на боклука" и да го оставят да взема решенията сам. А, ако се издъни, нека го махнат тогава, а не да му пречат още сега на работата. И още нещо, всеки нормален човек би направил същото като Пенев в момента а имено да подаде оставка....Малоумници, вслушайте се в морала на Пенев!!!!!!

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 06 ное 2009 18:45

Не знам пиандурите сега как ще бъдат приети от феновете? Заслужават пълен бойкот!
Последна промяна от Обичам Батков на 06 ное 2009 18:46, променено общо 1 път.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 ное 2009 18:45

евала на Пенев, че постъпи мъжки и си запази достойнството. Като не е съгласен с управленските решения и най вече с изгонените футболисти, които шефовете ви са ги върнали, добре постъпи, че си подаде оставката.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
milen_007
Контакти:

Мнениеот milen_007 » 06 ное 2009 18:45

Много жалко, сега пак ще дойде поредният смешник и ще се прави на треньор, дано все пак стане нещо и Любо да остане, макар че не ми се вярва.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 06 ное 2009 18:46

Не Стойчо , а Ради Здравков ще поеме отбора :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 06 ное 2009 18:46

Аз като, ви казах, че правилно ги биха тези пияндета кирливи ето на опростиха ги изгониха достойния човек не трябваше да ги бият трябваше да ги изнасилят и убият. Ей ние от Г така със скръстени ръце ли ще седим.

Върни се в “Архив”