Червени_шампиони написа:Дай и ние да му звъннем, а той трябва да е луд, ако мисли да повтаря 2008, защото сега не е дучето, а човек, който не го харесва и има достатъчно връзки, за да отърве съда, след като му строши бутилка от главата.
Да проследим хронологично какво се случи през най-тежката година в историята на клуба ни - 2013. Титан - гроб - почти ни бяха фалирали и бяхме готови да полетим към селските групи или спасителя ГГ с марката от Бургас да ни прави всичко друго, но и не ЦСКА. Дотам стигнахме, че позволихме на човека който ни беше почти закрил през 2008 да го направим месията на бял кон. Никой не искаше да се нагърби да спаси отбора освен Томов и селските групи бяха пред прага ни, но въпроса е защо Томов Месията, защо точно в този момент налетя. Това е въпроса който ме вълнува мен. За мен селските групи бяха на първо място, отколкото да се върнем в ръцете на тоя лъжец и измамник с който да сме на изкуствено дишане в А група до някой определен момент и като го разкрият що за стока отново под ръчичка ще се измъкне. Да не забравяме, че тоя човек е беше осъден на 9 години затвор след това делото го преразгледаха и в момента не е ефективна присъдата до колкото знам, незнайно защо отново е оправдан и нищо от тези 14 милиона не е прикрил или взел. Лупи търси някакъв вид изкупление за това което направи 2008, може да не е била изцяло негова вината, но той беше президента по това време. Като погледнем реално днес вървим отново към познатия край, обещания, обещания, стадион, бази, безплатни напитки и бонбони и накрая като ни направят проверка от УЕФА, дължите пари към НАП един си колко, към тоя, оня, пешо и гоши един си колко и прочие. За прословутия лиценз започва да се говори от декември месец дали ще се вземе или не, за нас лиценза е на преден план пред това как отбора ще изглежда в бъдеще, що за малоумно мениджърско управление е това?