ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Мнениеот Gutev » 06 ное 2009 04:18

Най-добрия мач под ръководството на Гонзо, но има още какво да се желае.Накрая въпреки че бяхме с човек по-малко това не ни оправдава просто да опитваме да изтикаме мача до нищо неозначаващата точка.След като ми мина яда от инфарктната загуба, мога да кажа че този мач ще повлияе в положителна насока-голямо подобрение видях в играта на Зе Соарес и Сърмов, а знаем че когато Зе е във форма е един от най-добрите ни играчи.Наистина е много неприятно да загубиш по такъв начин, но е по-хубаво че загубихме именно сега, когато нямаше почти никакво значение, а не в предстоящи много важни мачове, това ще им е като обеца на ухото да не мислят мачовете за приключение преди последния съдийски сигнал.А Гошо Петков не го плюйте защото е дал много на отбора и има още какво да дава - всички помните само издънките но не и чудесните спасявания които са всекидневие за него, за него или добро или нищо.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 06 ное 2009 05:53

Точно го е казал Гонзо: „Аз няма да обвинявам Петков, този човек е дал доста на Левски, спасил е много мачове. Всеки бърка, не бъркат хората, които не са на терена” отказа да назове виновник за загубата Георги Иванов.
Не вярвам Георги Петков да го е направил нарочно.
Явно Гонзо ги е надъхал до дупка и са играли добре.
Жалко заагубата.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 06 ное 2009 07:08

Medenka,
съгласен съм с теб.
Това беше чудесен мач, каквото щат да обясняват разбирачите.
Гошо Петков понесе най-голямата тежест в последните няколко месеца. Той практически не е изиграл два последователни мача с едни и същи хора пред себе си. Нормално е да сдаде багажа в определен момент. Още повече, когато този момент е 95 тата минута.Още повече и когато някой ти мята тъч като корнер - нещо, което се случва много рядко на български отбори.
Освен това за първи път Левски играе толкова добре, откак не са на кормилото Сираков и Мъри. Значи и без тях става.
Значи Батков е бил прав да даде пълен картбланш на Гонзо.
Дали на някой не направи впечатление, че Гонзо пробва някои стари трикове на Мъри. Например заучено положение след фаул. Вместо центриране пред вратата, пас по диагонала и нахлуване отляво по крилото и чак тогава центриране. След едно такова заучено положение стана първият гол срещу Удинезе.

IvanRadnev
Контакти:

Продад ли Петков мача?

Мнениеот IvanRadnev » 06 ное 2009 07:22

След като гледах 10 пъти повторенията на "двете" ситуации, напълно сериозно си задавам този въпрос. Моля, погледнете ги (http://www.sportal.bg/) преди да се изкажете категорично. В мен, лично, се загнезди подозрене.
Иначе - браво на момчетата. Левски отново показа,че има най-добрите футболисти на България. За друго, не можем и да мечтаем.

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 06 ное 2009 07:24

а бе спрете да обвинявате пеков кво ви е виновен че другите не играят
ако това истиския левски няма да е така тежко
защо особсвеника не чуе поне веднъж феновете
аз чудя кво му пречи поне единпът да застане в сектор б
и да виде как се чустваме а после да говори притив феновете

vesodoc
Контакти:

Гошо е невинен!!!

Мнениеот vesodoc » 06 ное 2009 07:26

Пичове,
смятам, че в момента трябва да сме истински фенове.
Вместо да ламтим за някаква безсмислена точка и то след нулево реми, по-добре да подкрепим момчетата, като след победа. Защото има опасност да вземат пак да се сринат психически, каквито са лабилни. Или поне да се изпокарат здраво. Кой знае възможно е да са загубили и пари от липсата на точка.
Така или иначе Гошо е невинен!!!! Ето защо:
Гошо Петков понесе най-голямата тежест в последните няколко месеца. Той практически не е изиграл два последователни мача с едни и същи хора пред себе си. Нормално е да сдаде багажа в определен момент. Още повече, когато този момент е 95 тата минута.Още повече и когато някой ти мята тъч като корнер - нещо, което се случва много рядко на български отбори.
Ако смятате, че по-важното е да се запази възходящата тенденция на Левски във вътрешното първенство, то пишете два реда, моля.
Пишете и ако изобщо не мислите така :)

sbosh
Контакти:

Мнениеот sbosh » 06 ное 2009 07:42

Айде сега... пак съдията ни виновен. Виновен е тъпия Петков за наивните му грешки. Тоя вратар е за А рупа и дотам... Пълен смешник. Дайте на Божо шанс, махайте скапания Петков. :evil:

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 06 ное 2009 08:54

e samo taka ne bqhme padali :cry: tezi se opitvat da mi dokarat infarkt :!: BATKOFF ***** SKAPANA MAHAI SE OT LEVSKI,4e pobolq polovin BULGARIA :idea:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Гошо е невинен!!!

Мнениеот NOMER14 » 06 ное 2009 09:21

vesodoc написа:Пичове,
смятам, че в момента трябва да сме истински фенове.
Вместо да ламтим за някаква безсмислена точка и то след нулево реми, по-добре да подкрепим момчетата, като след победа. Защото има опасност да вземат пак да се сринат психически, каквито са лабилни. Или поне да се изпокарат здраво. Кой знае възможно е да са загубили и пари от липсата на точка.
Така или иначе Гошо е невинен!!!! Ето защо:
Ако смятате, че по-важното е да се запази възходящата тенденция на Левски във вътрешното първенство, то пишете два реда, моля.
Пишете и ако изобщо не мислите така :)

Напълно съм съгласен.Ако водиш с 2-0 , никой не би обвинил вратаря.Какво значи тук една точица.
МОМЧЕТА,
ПОГЛДНЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ В ЕВРОПА: ОТБОРИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА СА ДРЪПНАЛИ ДОСТА, А ТЕЗИ ОТ БИВШИЯ СОЦ.ЛАГЕР ИЗОСТАВАТ ДРАСТИЧНО...

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 06 ное 2009 10:00

Съдбата е доста садистично настроена към Левски тази година , снощи си беше класика в жанра .
Мисля че си плащате за всички престъпления срещу футбола през последните 40 години , друго обяснение нямам . 8-)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Върни се в “Архив”