ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Мнениеот Libera » 06 ное 2009 01:01

Някои хора сте много смешни тук, абсолютен червен картон, просто 1000% не защото не е последен в защитата, а защото нападателят е НА ПРАЗНА ВРАТА! Понеже псуващите разбирачи ще кажат веднага, че на вратата имаше защитник - това няма нищо общо, защото вратата е "пълна'', когато на нея има ВРАТАР! Нормално е да боли, но съдията си свири напълно правилно и трябва да си много плиткоумен да обвиниш него за загубата при положение че всички видяха изпълненията на Гошо и Йовов!
Браво на Тича за мнението!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 06 ное 2009 01:02

Бъдете обективни - Чист червен за Сърмов,това беше 99% гол..
Както и за Циклер разбира се абсолютен червен.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 ное 2009 01:08

Пичове, не можете да ме убедите! Какво значи 99% гол? Къде на майтап, къде на истина ще ви питам, ако топката беше в кракта на Бижутера, дали щеше да има гол?! Пълен майтап! Ако не сте играли и не разбирате, не пишете глупости! Никъв червен картон! Нито грубо влизане, нито последен в защитата, а на разбирача, който пише, че вратата била "пълна"?! само когато вратаря е там?! Отбора за съдията е от играчи, не от вратар, стопер, либеро, халфове..............щото този играч, можеше да плонжира, да спаси удара ( ако въобще тоя можеше да я ритне във вратата) и тогава вече дузпа, червен картон, ами ако се хване дузпата?! Глупости пишете...................

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 ное 2009 01:10

kartago написа:angelov,
пич, играл си, много добре знаеш, че много рядко се "засича" тъч! Освен ако не е много фрапантно! В случая си много прав, защото, на тия които ги мятат такива тъчове трябва да им се обръща внимание. Но хайде в тая ситуация да погледнем къде е вратаря и къде са защитниците?!......... По въпроса за червения картон, ако топката влиза във вратата и се спира "головия удар", да съгласен съм! Ама тоя даже не успя да замахне за да бие, Сърмов го побутна, както преди това бутнаха Петков, ами ако не беше улучил вратата или беше уцелил някой от защитниците?! Съдията може ли да го знае това предварително?! Според мен това си е съдийска грешка! Не че го е направил нарочно, но просто нямаме лоби и не ни уважават вече в международния футбол!

Много добре ми е ясно положението с изпълнението на тъчове, че ако се гледат внимателно, 90% от тъчовете ще се дават обратни. Колкото до червения картон, както казах "по преценка на съдията". Преценил е, че ще последва голов удар и го е показал. С този термин за ФИФА и УЕФА излизат от положението в спорни ситуации.

jindo написа:http://www.youtube.com/watch?v=iTuRGQn9N1M - да, човекът, който хвърля тъча престъпва тъч линията.

По правилник трябва да е настъпал линията.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 06 ное 2009 01:13

kartago написа:Пичове, не можете да ме убедите! Какво значи 99% гол? Къде на майтап, къде на истина ще ви питам, ако топката беше в кракта на Бижутера, дали щеше да има гол?! Пълен майтап! Ако не сте играли и не разбирате, не пишете глупости! Никъв червен картон! Нито грубо влизане, нито последен в защитата, а на разбирача, който пише, че вратата била "пълна"?! само когато вратаря е там?! Отбора за съдията е от играчи, не от вратар, стопер, либеро, халфове..............щото този играч, можеше да плонжира, да спаси удара ( ако въобще тоя можеше да я ритне във вратата) и тогава вече дузпа, червен картон, ами ако се хване дузпата?! Глупости пишете...................

Не казвай че не разбирам/разбираме.Истината е че и аз да бях съдия като Българин щях да му вдигна червения..и повечето хора тук..Да няма 100% голове затова казах 99%,просто нарисуван червен картон, но браво на Левски за играта.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 ное 2009 01:15

По правилник, НЕ ТРЯБВА да докосва, камо ли да престъпва линията.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 ное 2009 01:16

Потвърдиха се думите от първия ми пост в темата. Гошо Петков: След два месеца ще се отървете от мен.
Явно Петков има някакви проблеми преди трансфер.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 ное 2009 01:34

НеКА, все пак да благодарим на Гошо Петков за всичко, което ни донесе, а то не е никак малко! Май и той вече разбира, че Митрев чука на вратата.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 06 ное 2009 01:44

yasen написа:НеКА, все пак да благодарим на Гошо Петков за всичко, което ни донесе, а то не е никак малко! Май и той вече разбира, че Митрев чука на вратата.

A не е ли достатъчно , просто да му отвори вратата ,без преди това да се е "раздал " като за последно :lol: Иначе днес играхме наистина много добре . Невероятен мач на З.Суареш и Г.Сърмов( много жалко за червения картон :x ) . Много добър за Д.Тасевски,С.Бардон , Н.Димитров (може и повече) . Останалите също бяха на едно прилично ниво , като изключим Г.Петков и донякъде Х.Йовов . Въпреки всичко , един много добър двубой , от който поне аз останах доволен :roll: Дано да продължаваме така и занапред .
П.С. Ако играем по този начин, нямам нищо против Т.Здравков и Гонзо да останат начело :roll:

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 06 ное 2009 02:13

злета...
трябва да ми плащат вредни, да ги гледам тоя централен нападател и тоя вратар... :mrgreen:
"...and Hristo Yovov somehow struck the woodwork from close range.."
[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/photos/2009/11/b_1032.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”