Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Пореден протест в Украйна. Коктейли Молотов, полицията гори

Мнениеот Безкомпромисен » 22 яну 2014 23:28

natopor4en написа:
Безкомпромисен написа:Комунистическите престъпници са плевели!В една градина, когато ма плевели , трябва да се изкоренят плевелите изцяло , за да може тази градина да расте здрава и да ражда добри плодове!

Е чакай малко синко. Нали уж се бориш с комунистите, а използваш техни приоми. Тоест има равенство между теб и комунист. Тоест ти не си нищо по-различно. Това означава ли, че се бориш сам със себе си ?

Повтаряте като папапгал едно и също, отговорих ви два пъти на този въпрос, но вие комунягите явно понягога сте толкова неграмотни, че не можете да четете!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

natopor4en

Мнениеот natopor4en » 22 яну 2014 23:31

Безкомпромисен написа:Повтаряте като папапгал едно и също, отговорих ви два пъти на този въпрос, но вие комунягите явно понягога сте толкова неграмотни, че не можете да четете!

Не си отговорил. Само бягаш от темата. Ти повтаряш едно и също вече 8 години. Още като се обаждаше на Неделчо Михайлов по МСАТ. Я кажи ти наистина ли си вярваш, че си някой ?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 яну 2014 23:49

natopor4en написа:
Безкомпромисен написа:Повтаряте като папапгал едно и също, отговорих ви два пъти на този въпрос, но вие комунягите явно понягога сте толкова неграмотни, че не можете да четете!

Не си отговорил. Само бягаш от темата. Ти повтаряш едно и също вече 8 години. Още като се обаждаше на Неделчо Михайлов по МСАТ. Я кажи ти наистина ли си вярваш, че си някой ?

За да ми затварят телефона комунистическите водещи, за да ме осмива комунистическото предаване Господари на Ефира, където всички , които го водят там са комунисти до един, испълняващи поръчка на комунистическите престъпници да ме осмеят пред българския народ, за да има пистоянно някакви лъжи клеветиза мен, някакви измислени интервюта , дето изобщо не съм ги давам , като комунистическия парцал Шок , явно комунистическите престъпници се страхуват от мен , защото аз съм един от малкото, който изнася истината за комунистическите престъпления на бял свят!И ги е страх от това!
Да обаждам се постоянно по комунистическите отворени телефони, за да може хората да чуят истината ,но веднага щом чуят гласа ми , комунистическите водещи на момента ми затварят телефона!Влязал съм а забранителния списък, показал съм го и доказал в предаването "Безкомпромисно" един от последните броеве на предаването!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

natopor4en

Мнениеот natopor4en » 22 яну 2014 23:54

Безкомпромисен написа:
natopor4en написа:

За да ми затварят телефона комунистическите водещи, за да ме осмива комунистическото предаване Господари на Ефира, където всички , които го водят там са комунисти до един, испълняващи поръчка на комунистическите престъпници да ме осмеят пред българския народ, за да има пистоянно някакви лъжи клеветиза мен, някакви измислени интервюта , дето изобщо не съм ги давам , като комунистическия парцал Шок , явно комунистическите престъпници се страхуват от мен , защото аз съм един от малкото, който изнася истината за комунистическите престъпления на бял свят!И ги е страх от това!
Да обаждам се постоянно по комунистическите отворени телефони, за да може хората да чуят истината ,но веднага щом чуят гласа ми , комунистическите водещи на момента ми затварят телефона!Влязал съм а забранителния списък, показал съм го и доказал в предаването "Безкомпромисно" един от последните броеве на предаването!

Ами човек, ти си си за смях.

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 23 яну 2014 00:01

Безкомпромисен написа:
natopor4en написа:

На пълно ви подкрепям и поздравявам г-н Жеков за тази борба , която водите с тези подчовеци комунистите , аз ви гледах първото предаване Август 2004г. , говорихте за годишнинна от смъртта на Цар Борис Трети!И продължавам да гледам предаването ви на блога ви в интернет!Жалко че долните комунистичеески изроди махнаха предаването! От тогава не гледам почти телевизия, а СКАТ изобщо не си я пускам! Продължавайте в същият дух и до последно вярвайте и никкога не обезверявайте, че ние ще победим наглите комунистически изроди, защото Бог е с нас , той няма как да е с тези безбожници комунистите, които са атеисти и обявяваха религията за опиум за народите! Но запомнете едно - победата ще бъде наша!!!

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 23 яну 2014 01:11

:roll: Пореден протест в Украйна. Коктейли Молотов, полицията гори :P :P :P
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Ожесточени сблъсъци в Киев

Мнениеот Червени_шампиони » 23 яну 2014 19:08

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

В Киев ловят и екстрадират платените контрапротестиращи!!!

Мнениеот DANS » 23 яну 2014 22:06

В Киев ловят и екстрадират платените протестни тролове(контрапротестиращи и провокатори)!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lEfykZUMIfU&feature=player_detailpage[/youtube]

Шофьорите и собственици на автомобили са доброволци от Аутомейдан, те излизат на "лов" за " Титушки " - хора с нисък социален статус или безработни, хиляди от които са изпратени за дестабилизация и провокации в Киев от различни региони (най вече от бедни градове в Източна Украйна ) . Те го правят за много мизерни пари (около 20-40 евро на ден), те са заподозрени в сериозни престъпления като побой над протестиращи и унищожаване на магазини и коли по улиците, и дори отвличане на най-видни опозиционни активисти. Това е добре познат и добре документиран факт, това, което е най-ужасното - полицията има заповед да им помага в техните действия.
По този начин платените подлоги на Москва се опитват да уплашат и контролират хората в Киев . На тези кадри Аутомейдан намери общежитие , където "титушките" са били настанени, те ​​осъзнават, че те са в беда и решават да се барикадират вътре. Аутомейдан активистите разбиват вратите , като ги извеждат и събрат доказателства , че това всъщност са "титушки" . Младеж в края на видеото потвърждава, че той е получавал пари, по 40 евро за да '' възстанови обществения ред в Киев '' и той също така казва, че съжалява за това , че и той осъзнава, че те са причината за нарушение на обществения ред в Киев . След разходка на срама и установяване на самоличността им всички от тях са освободени и изпратени по родните им места.
На това видео за "титушките" вероятно са само невинни бедни мъже , но това не винаги е така. Повечето от тях са наистина опасни криминални типове , които се наслаждават агресията към '' фашистите от Мейдана '' , те винаги се появяват, когато е нужно, за да '' помагат '' на полицията за борба с безредиците . Тези акции на Аутомейдан са един ефективен превантивен начин за да се избегне ескалация на насилието и да се неутрализират платените провокатори!

п.п.
"Виали69" гледай и трепери да не те застигне участта на колегите ти! :)))
Последна промяна от DANS на 23 яну 2014 22:21, променено общо 2 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: В Киев ловят и екстрадират платените контрапротестиращи!!!

Мнениеот sin4ec » 23 яну 2014 22:10

20-40 евро на ден са мизерни пари? :)
Цървул герберастки, ти някога изкарвал ли си толкова?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: В Киев ловят и екстрадират платените контрапротестиращи!!!

Мнениеот DANS » 23 яну 2014 22:13

sin4ec написа:20-40 евро на ден са мизерни пари? :)
Цървул герберастки, ти някога изкарвал ли си толкова?

Май цървула си ти, както и твоята колежка Нина Гергова! Тук се продавате за 10-20 лева!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35xAJaiAnFk[/youtube]
Последна промяна от DANS на 23 яну 2014 22:29, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Архив”