Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Кое точно е провокация? Мнението ми не е по темата ли? А може би е проблем, че изобщо си казвам мнението?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Някои хора не им понася нормалната комуникация...
Най-накрая се отървахме от тоя нещастник. Щом жена му го пуска явно офертата си е добра 

-
flo написа:Най-накрая се отървахме от тоя нещастник. Щом жена му го пуска явно офертата си е добра
Да и сега ще гледаме утайките Бру и Пламен Димов, властелините във халфовата линия

единственото добро освен свежи пари от този трансфер е че Владо след като го няма в съблекалнята няма кой да скача на наемниците,друг е въпроса дали те имат място в отбора,колкото и невероятно да звучи ама Старокин май се очертава като старото куче в отбора,Деко и Пелето не са харесвани от Мокрия и едва ли ще имат тежката дума.В загадката обаче търсим истинския потомствен Левскар,който ще поведе отбора.
Пламен Илиев
Мулдер
Д.Димов
Уолъс
Белаид
Старокин
Кевин Бру
Ларсен Туре
Гари Родригес
Миро Иванов
Макриев
една примерна 11ка а аз виждам само един Левскар
Пламен Илиев
Мулдер
Д.Димов
Уолъс
Белаид
Старокин
Кевин Бру
Ларсен Туре
Гари Родригес
Миро Иванов
Макриев
LEVSKI_FOREVER
-
zlatan написа:единственото добро освен свежи пари от този трансфер е че Владо след като го няма в съблекалнята няма кой да скача на наемниците,друг е въпроса дали те имат място в отбора,колкото и невероятно да звучи ама Старокин май се очертава като старото куче в отбора,Деко и Пелето не са харесвани от Мокрия и едва ли ще имат тежката дума.В загадката обаче търсим истинския потомствен Левскар,който ще поведе отбора.
Пламен Илиев
Мулдер
Д.Димов
Уолъс
Белаид
Старокин
Кевин Бру
Ларсен Туре
Гари Родригес
Миро Иванов
Макриев
Като на мястото на Бру сложиш Цонев си мисля, че това ще е единайсеторката за втория полусезон.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Гари го пишете бегал, 100% ше го шитнем некъде!
Просто в тоя клуб нема и пукната стотинка вече! На тара му пяха К_Р от страна на знаем кой и сега положението е пари нема действайте!
В момента целта просто е да се довърши някак сезона, да се изплатят тия 300к. йуро задължение за да се вземе лиценз и така.... Хич на никой не пука за повече там, просто се оцелява!
Като единствената светлина в тунела е просто на лятото да няма кво да се продава вече и бащицата да си каже край, предавам се вече, нема от къде да се вземат повече кинти - требва да се махам вече! И да напусне потъващият кораб сам, щото ако не го напусне верно ще потънем с него! Този човек със своята некадърност и некомпетентност направи този клуб от ГРАНД в посмешище!
Тодоре УМРИ бре!
Просто в тоя клуб нема и пукната стотинка вече! На тара му пяха К_Р от страна на знаем кой и сега положението е пари нема действайте!
В момента целта просто е да се довърши някак сезона, да се изплатят тия 300к. йуро задължение за да се вземе лиценз и така.... Хич на никой не пука за повече там, просто се оцелява!
Като единствената светлина в тунела е просто на лятото да няма кво да се продава вече и бащицата да си каже край, предавам се вече, нема от къде да се вземат повече кинти - требва да се махам вече! И да напусне потъващият кораб сам, щото ако не го напусне верно ще потънем с него! Този човек със своята некадърност и некомпетентност направи този клуб от ГРАНД в посмешище!
Тодоре УМРИ бре!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Стига спам в темата! 

Levskar_forever написа:zlatan написа:единственото добро освен свежи пари от този трансфер е че Владо след като го няма в съблекалнята няма кой да скача на наемниците,друг е въпроса дали те имат място в отбора,колкото и невероятно да звучи ама Старокин май се очертава като старото куче в отбора,Деко и Пелето не са харесвани от Мокрия и едва ли ще имат тежката дума.В загадката обаче търсим истинския потомствен Левскар,който ще поведе отбора.
Пламен Илиев
Мулдер
Д.Димов
Уолъс
Белаид
Старокин
Кевин Бру
Ларсен Туре
Гари Родригес
Миро Иванов
Макриев
Като на мястото на Бру сложиш Цонев си мисля, че това ще е единайсеторката за втория полусезон.
просто набързо ги нахвърлях,а за Борко и Ради имам надежда,но те трябваше да се изграждат покрай добри играчи а ние с какво останахме.
LEVSKI_FOREVER
TodorT написа:Стига спам в темата!
еми хайде де,къде спахте толкова време,всеки мод трие коментари на Левскари а оставяте провокативни мнения тук.
Защо сляхте темата за Владо ,а оставихте двете за онзи от Берое,кое му е водещото.
Или ще бъдете безпристрастни или не искйте това от нас.
Две теми за евентуален нов в ЦСКА и то при положение че няма нищо.
Ето за това се получават тези спамове.
LEVSKI_FOREVER