sin4ec написа:Logical person написа:Аха, ясно конспирации , евреи, масони и световен заговор срещу Велика България. Това е достатъчно свидетелство са образованието ти. Хора като теб ни докараха до това положение и продължавате да наглеете. Доставят ви удоволствие чалгата, мутрите, мангалите . Добре че поне Азис не е соросоид. Явно това ти е критерия за успял гражданин.
Нищо не ти е ясно, тарамбука! С конспирациите за евреи и масони се гавря като с твоите соросоидчета. Хора като мен плащат заплати, внасят данъци и осигуровки и се борят с живота, доколкото могат, с две ръце. За разлика от пуряци като тебе. Колкото до чалгата, ако имаше малко мозък в чорбарската ти тъпа кратуна, щеше да знаеш кой е човекът на аватара ми. Не търси при чичо Гугъл, това е Джеф Ханеман, китаристът на Slayer. Бил съм мангали, ама яко! Бил съм се и с мутри( с катастрофален за мен резултат, ама се бих!). Бих се и с полицията на 10 януари, ама онзи, истинския!
За разлика от ташаци като тебе, лоджикал шайзен, съм създал дом и семейство. А Азис и производните му слушат ташаци като тебе. Капиш?
Slayer са нищо в сравнение с IRON MAIDEN, MANOWAER и JUDAS PRIEST

,,Шайзен''??? Ако имаш предвид Scheiße, чете се ШАЙССЕ!!!
Иначе - това, че нормалните българи симпатизират на Запада и искат България да се устрои като която и да е западна бяла държава, не означава, че са соросоидчета, напротив - в тях е нашето европейско бъдеще!!! А русофилите ни теглят обратно към клоаката, наречено РАША
Има Русия, няма България. НЯМА Русия, ИМА България!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]