САГАТА Ман Юнайтед - Бербатов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
САГАТА Ман Юнайтед - Бербатов!
Ще сбъднат ли от Юнайтед мечтата на хиляди българи да видим в един от най-великите отбори в света ( ако питате мене най-великия) най-добрия български футболист в момента Димитър Бербатов, който явно вече се мъчи в Тотнъм.
Re: Ще вземат ли от Ман Юнайтед Бербатов!
да може би ако го вземат,ще е много добре,но според мен тои просто няма да издържи не само на конкуренцията,а на себе си.не го ли виждаж тои през целия мач ръкомаха,мислиш ли сър Алекс ще издържи,а.по добре в тотнъм,там добър тренъор,што горе долу добри играчи,и след някои и друг трансфер,може да се борят за четворката.
-
- Контакти:
Не мисля,че ще го вземат,защото те имат много класни нападатели (Руни и Тевес),но ако го вземат най-вероятно той ще седи повече време на резервната скамейка
Манчестър е такъв отбор, че се играят 60-70 мача не може да се играе с един състав пак и Бербатов няма да се се разсърди ако почива по често.
Принципно бих искал Бербатов да отиде в голям отбор и да се развива, но не съм сигурен, че ще се справи. В Тотнъм е лидер, но дали ще успее да е такъв в отбор като Манчестър? А и не съм сигурен дали си заслужава да се дадат толкова много пари за нападател това лято при наличието на двама отлични (Руни и Тевез).
- a boy named goo
- Контакти:
veidar45 написа:Не мисля,че ще го вземат,защото те имат много класни нападатели (Руни и Тевес),но ако го вземат най-вероятно той ще седи повече време на резервната скамейка
Само че Руни и Тевес нямат физиката на типичния таран какъвто беше Нистелрой например,точно за това един футболист като Бербатов би свършил добра работа на отбора
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Доколкото разбрах,Манучо вече ще може да играе за Юнайтед,от друга страна 90 милиона евро и 9,5 милиона на година са много голямо изкушение за Крис...може да ни го отмъкне "балетът"....всичко може да стане,но определено е добре за нас Бербо да има "шкафче" в съблекалнята на "Олд Трафорд"!
-
- Контакти:
Та питам какво ще прави Бербатов в "Ман Юнайтед"? Те там търтеи не търпят.

-
За какво ние е Бербо като си имаме КАРЛИТОООССССс 

- silver_sky_boy
- Контакти:
25 милиони ми изглежда доста съблазнителна оферта а и ако добавят вратар 100% ще стане поне Тотнам искат вратар