durex написа:Защото с парите си развалиха футбола. Не може да се предлагат колосални суми от порядъка на 50-60млн за един играч.. За мен трябва да се сложи някакъв таван на заплатите и трансферните суми, за да може повече отбори да имат шанса да се подсилват с класни футболисти.
Дюри, равните възможности във футбола са утопия, много преди разните шейхове и олигарси да навлязат в играта. Богати и бедни има от доста години, просто мащабите бяха различни. Когато Лацио изкупи половината Валенсия от началото на века, без да има шейхове, феновете на Аталанта примерно са се чувствали по същия начин, както например тези на УБА днес, когато Сити харчи по 30 милиона за резерви.
bilyaletdinov написа:rhaegar написа:Кой знае, може пък да се окаже втори Конте

Преди да дойде при нас Конте беше треньор 5 години на различни отбори. Преди да подпише с нас класира Сиена в Серия А. За мен това е пътят. И ние преди 4-5 сезона пробвахме с Чиро Ферара и нещата не приключиха добре. Има добри проекто-треньори в Италия, но им е нужен определен опит за водят грандовете. Интер, Милан, Лацио, Рома, Юве не биват да се превръщат в училища за треньори.
То и Алегри се представяше добре с Каляри и Сасуоло

Даже и първата му година при нас, въпреки че реално нямаше кой знае каква конкуренция в първенството.
Иначе съм съгласен, че шансовете са по-скоро срещу Зеедорф и Милан не е мястото за започване на треньорска кариера, но явно на Берлускони не му се дават пари за доказано име.