ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема
Каквото и да става подкрепа до последната минута!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Едно ще ви кажа - ако пуснат некадърника Георги Христов отново титуляр нема да победим. Бат ви Еньо трябва да е титуляр, момчето го пуснаха в 2 мача и вкара 2 гола. Ще кажете - е да, ама на Своге и Мездра. Да, на Своге и Мездра, а оня некадърник Христов не е вкарвал от незнам си колко месеца вече. Замяна с доплащане за Камбуров и да ни се маха от главата тоя. Това е третия сезон, дето му се дава кредит на доверие, а той още е в някви психически дупки ли са, кръпки ли са, бездни ли са незнам. Видно е, че момчето няма сърцето да играе в Левски, щом за ТРЕТА година не може да се приспособи. Някои футболисти просто нямат сърцето и психиката да издържат на напрежението в големите отбори. Христов доказа, че е от този тип футболисти - играят много добре в посредствените отбори, където нито има някакви кой знае какви цели, нито има някакъв кой-знае какъв стрес, и им е лесно. А като дойдеш в Левски или цска, винаги с максимални цели, отбори с големи амбиции, всеки мач за победа и т.н. и Христов се наака тотално в гащите. То му личи - преди всеки мач като излизат от тунела, той все е с няква намусена физиономия, праи някви гримаси и т.н. То му личи от километри - лицето му излъчва страх.
Доста футболисти са гонени от Левски след половин или един сезон ако не успеят да покажат способностите си. Какво го чакаме тоя Христов трета година просто не знам. Щом за 3 години не показа какво може, едва ли ще започне да го прави и занапред. Тва е.
Доста футболисти са гонени от Левски след половин или един сезон ако не успеят да покажат способностите си. Какво го чакаме тоя Христов трета година просто не знам. Щом за 3 години не показа какво може, едва ли ще започне да го прави и занапред. Тва е.
И аз съм за това титуляр да е Еньо. Личи си, че има голов нюх, вкарва почти всеки мач, когато играе. За съжаление това не се случва много често напоследък, било то заради контузия или просто, защото не му се гласува доверие. А и той има допълнително самочувствие от това, че публиката го подкрепя. Примерен състав:
1.Петков
2.Живко
3.Минев
4.Генев
5.Милиев
6.Дарко
7.Ники
8.Бардон
9.Телкийски
10.Еньо
11.Йовов
1.Петков
2.Живко
3.Минев
4.Генев
5.Милиев
6.Дарко
7.Ники
8.Бардон
9.Телкийски
10.Еньо
11.Йовов

DukeUnv написа:И аз съм за това титуляр да е Еньо. Личи си, че има голов нюх, вкарва почти всеки мач, когато играе. За съжаление това не се случва много често напоследък, било то заради контузия или просто, защото не му се гласува доверие. А и той има допълнително самочувствие от това, че публиката го подкрепя. Примерен състав:
1.Петков
2.Живко
3.Минев
4.Генев
5.Милиев
6.Дарко
7.Ники
8.Бардон
9.Телкийски
10.Еньо
11.Йовов
Приятел ,Мечо не може да играе в Европа ,иначе състава е добър като махнем Мечката и сложим например Жо (според мен е малко по-добре от Зе

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Каквото и да става подкрепа до последната минута!
Подкрепям те.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
turbogena написа:Приятел ,Мечо не може да играе в Европа ,иначе състава е добър като махнем Мечката и сложим например Жо (според мен е малко по-добре от Зе)
А, да забравих, че не може. Еми например Жо както каза ти..

Всички на стадиона !!!
Emilian Georgiev
е,нека утре Всички-който обичаме Синия отбор да го подкрепим на стадиона ! Въпреки Тодор Батков с всичките му простотии,въпреки не-доброто лице на отбора ,въпреки всичките Свински Грипове на света-ЕЛАТЕ ТАМ !!! Само Левски ОЛЕ !!!
е,нека утре Всички-който обичаме Синия отбор да го подкрепим на стадиона ! Въпреки Тодор Батков с всичките му простотии,въпреки не-доброто лице на отбора ,въпреки всичките Свински Грипове на света-ЕЛАТЕ ТАМ !!! Само Левски ОЛЕ !!!
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
Re: Всички на стадиона !!!
Стадиона ще е пълен и дано футболистите ни зарадват с добра игра и победа!Хайде левскари-всички на ГЕРЕНА!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
Re: Всички на стадиона !!!
Няма как да е пълен на макс, защото са отпечатани само 17 000 билета, а от тях са продадени много малко - информация на Гонг.