Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Живко6461 » 11 яну 2014 09:01

Дали Божинов ще подпише с "Левски"? Дали е подходящ? Аз мисля, че може да бъде полезен в момента. Има и противоположни мнения. Нормално. Не разбирам защо някои от тях се изразяват със злоба и обидни квалификации. Свързани и с интимния му живот, с жена му. Той не е виновен за текущото състояние на "Левски". Колко от останалите футболисти живеят по-различно от него? Е, може би поради по-скромни възможности са на "по-ниско ниво".

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Трябва ли ни Божинов ?

Мнениеот Blue Mind » 11 яну 2014 10:41

Емигрант 45 написа:
Tommi написа:Трябва ни. Може да свърши чудесна работа като бетонджия, зидаро-мазач или кофражист на строежа на сектора. ;)

подкрепям мнението на Томми :) ,но мисля че на "съблекалнята", Николетка би свършила чудесна работа :roll:

Да... след победа за награда ,а след загуба за вдигане на духа... :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 11 яну 2014 11:41

Домо: Не бих отказал на Левски
"Готов съм да си тръгна от Ботев, ако имам оферта от друг клуб", каза нападателят
"Започнах подготовка с Ботев, но надали ще остана в отбора. Вече разговарях с треньора, който ми съобщи, че няма да разчита на мен и може да си търся отбор. Аз съм готов да си тръгна от Ботев стига обаче да има друг вариант за продължаване на кариерата ми. От Левски не са ми се обаждали. Прочетох, че името ми се свързва с отбора, но все още няма нищо. От дългия си престой на Герена знам, че на Левски не се отказва и надали аз ще го направя, ако постъпи оферта към мен", каза Домовчийски пред "7 дни спорт".

от 30.01.2010 ...
"От Левски могат да ме искат, но аз няма да се връщам. Имам си договор с Херта до 2012 година. Не ме интересува, че не играя редовно сега, но ще се опитам да се преборя с Гекас и Рамос за място в отбора. Вариант пред мен отново да играя в Левски няма, защото ще е крачка назад", заяви пред "Тема Спорт" Домовчийски.
:) :o :o

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 11 яну 2014 11:52

това е нормално като играеш в германия да кажеш , че няма да се връщаш в Левски. все пак футболистите играят за пари , нали ? Относно Божинов , какво го плюете човека той първо няма да дойде в Левски ,защото няма конти Борат , второ си мисля , че е поне 2 нива над дървото Макриев. Огнянов - много съм доволен от този трансфер. Но трябват двама централни , един ляв също и плеймейкър в средата.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 11 яну 2014 12:14

kempesmario написа:това е нормално като играеш в германия да кажеш , че няма да се връщаш в Левски. все пак футболистите играят за пари , нали ? Относно Божинов , какво го плюете човека той първо няма да дойде в Левски ,защото няма конти Борат , второ си мисля , че е поне 2 нива над дървото Макриев. Огнянов - много съм доволен от този трансфер. Но трябват двама централни , един ляв също и плеймейкър в средата.

ТЕ един да вземат цз ти двама :) дано тея дни да доидат и да напраим селекцията навреме ;)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 11 яну 2014 12:30

Каквото и да става с отбора.Винаги ще имат моята подкрепа.Само Левски !!!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 11 яну 2014 13:11

Днес капитанът на Любимец Антон Огнянов подписа договор с ПФК Левски. Срокът на контракта е за две години и половина. За три сезона в Любимец Огнянов изигра 67 мача и вкара 18 гола в “А” и “Б” група. Той е първото ново попълнение на "сините" за 2014 г. и ще започне тренировки с отбора утре, когато играчите на Антони Здравков се събират за начало на зимната подготовка. 25-годишният юноша на Берое започва кариерата си като ляв защитник, но последните два сезона се подвизава по лявото крило. Огнянов бе много близо до преминаване в ЦСКА, но в последния момент Любимец избра офертата на Левски.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=466538

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 яну 2014 14:01

Айде,честито!Да си го чувате(както казват хората на село,нали човека оттам идва :) ) със здраве!Догодина, две- огромен трансфер в Турция или Израел! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 яну 2014 14:15

[quote="blue atak"]Днес капитанът на Любимец Антон Огнянов подписа договор с ПФК Левски. Срокът на контракта е за две години и половина. За три сезона в Любимец Огнянов изигра 67 мача и вкара 18 гола в “А” и “Б” група. Той е първото ново попълнение на "сините" за 2014 г. и ще започне тренировки с отбора утре, когато играчите на Антони Здравков се събират за начало на зимната подготовка. 25-годишният юноша на Берое започва кариерата си като ляв защитник, но последните два сезона се подвизава по лявото крило. Огнянов бе много близо до преминаване в ЦСКА, но в последния момент Любимец избра офертата на Левски.

quote]
Потвърдено и от гонг
http://gong.bg/view_article.php?article_id=396493
Не ни остава нищо друго освен да му пожелаем успех и много голове

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 11 яну 2014 14:28

darakchiev_77 написа:А между другото ква му е колата на тоз капут.

Бентли.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Върни се в “Архив”