Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ЦСКА Вечното дерби
На мен ми прави впечатление че отбора в по-слаба форма печели дербито,но сега не знам какво ще стане !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
-
Angoff написа:THE G.A.M.E написа:Някой беше писал, че Левски има по добри играчи, а цска ще са надъхани....това е вярно, аз бих добавил, че наистина като отделни единици, сините имат по добрите футболисти, но пък червените играят като отбор....друг е въпроса колко успешно го правят. Опитвам се да погледна, на нещата някак отстрани....от това което съм гледал, по няколко мача и на Левски и на цска, реално погледнато мача отива на Х , но ако Левски, случайно вземат че играят поне 60 мин. а не само едно полувреме....то червените ще имат огромни проблеми, да запазят достойнството си ! ( тази моя прогноза важи, и ако сините сменят треньора )
Така ли ??? Освен Георги Петков и Рабех аз не виждам други играчи на Левски по-добри от тези в ЦСКА!
Нима зетьовото е по добър от
Йордан Тодоров ?
Гонзо от Манчев ?
Тасевски от Маркиньос?
Зе Суарес от З.Лазаров?
Бистрон от К.Котев?
Гаджев от Т.Янчев?
Нима вашите юноши то те тия са юноши от 5г... са по добри от , И.Иванов,Чипев,Виданов,Бранеков,Тошев,Зехиров и Тонев ???
В голяма грешка си,това че медийте ги превъзнасят след 2 гола срещу Ботев е отделно нещо... в голяма ама в мн. голяма грешка си ако си мислиш,че имате по добри единици...погледни Треньорските състави... Димитър Пенев и Ради Здравков срещу кого ? Кокала и Саид Ибраимов ли ?
След всички тея факти за мен ЦСКА е по добрият и по можещ отбор...
Ами ето и моето сръвнение по единици ( ще се опитам да бъда обективен до колкото е възможно )
Вратари: Петков - Беконо, тук спор едвали може да има. Защита: Рабех е по добър от централните на червените, но Бистрон отстъпва на Котев. Бекове: Данчо тодоров - Миланов, и двамата не са кой знае колко добри в дефанзивен план, в офанзивен, опитът на Тодоров, си казва думата, има по добро центриране, но пък Живко има по добра техника, но все пак предимство за Тодоров. Ляв бек: тук Вагнер е слаб в дефанзивен план....но това изчерпва и слабите му страни ! Най доброто центриране в А Група, от всички играещи на този пост....техника, също на висота, така че който и да е ляв бек в цска, едва ли е по добър от Лусио. Халфове: Тасевски определено е по добър от Маркиньош, с малко но е по добър ! Сърмов, отстъпва на Янчев. Крила: тук предимството на Левски е сериозно....Ники Димитров, тиберканин, Зе соареш, и Жоазиньо ( особенно пък, този последният ) превъзхождат в доста футболни компоненти играчите на цска на тези позиции.
Нападатели: Тук каквото и да си говорим, и двата отбора са слаби....само с една забележка, на която може и да се смееш, но съм готов да се обзаложа....Жеан Карлош, е най добрият нападател в нашето първенство ! Друг е въпроса, че още не го е доказал....но няма и как да стане, след като не играе. Този ще играе в голямо първенство, убеден съм !
Този ма4 е не предвидим,но ние имаме по класните игра4и и ако те покажат своите възможностти може да по закърпят положението и проваленият сезон и да ни зарадват.Най-много се опасявам от уменията на 4и4о Митко и не такива на Кокала

Blue_Lion написа:Loko_Pd написа:КВО ВЕЧНО ДЕРБИ Е ЛЕВСКИ ЦСКА БЕ... ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ : БОТЕВ ПЛОВДИВ ТВА Е ДЕРБИТО НА БЪЛГАРИЯ ТАКАВИА МАЧОВЕ СТАВАТ ЧЕ ГИ ГОВОРЯТ ЦЯЛ СЕЗОН ЗА ТВА НА ЗАБИХА ПОСЛЕДЕН КРЪГ МА ДА СИ ЕБАТ МАИКИТЕ
Вярвай сиСтрахотни мачове и атмосфера правите,но дербито на България си е Левски - ЦСКА !
Ти си от тези фенове дето гледат само своя отбор и вси4ко свързано с него е най-доброто,4е Пловдивските фенове сте най-лудите е вярно,но отборите ви са сред последните в момента а футболистите и трениорите на са на нивото на тези на Левски и Цска.Продължавай да се заблождаваш
Левски-ЦСКА или вечната мъка ?
От толкова мачове в последните години между двата ни гранда се питам дали накрая ще изиграят едно истинско и вълнуващо "Мега дерби на България" и ще накарат милионите си фенове да се гордеят ,че живеят съответно със синята или червената идея.
Re: Левски-ЦСКА или вечната мъка ?
fen4o написа:От толкова мачове в последните години между двата ни гранда се питам дали накрая ще изиграят едно истинско и вълнуващо "Мега дерби на България" и ще накарат милионите си фенове да се гордеят ,че живеят съответно със синята или червената идея.
Да бе,ми те са сакатлъци всички,как ще изиграят хубав мач,но съм левскар и искам Левски да бие дори и грозно.
fen4o написа:От толкова мачове в последните години между двата ни гранда се питам дали накрая ще изиграят едно истинско и вълнуващо "Мега дерби на България" и ще накарат милионите си фенове да се гордеят ,че живеят съответно със синята или червената идея.
Едва ли ще има "мега дерби", но като пожелание, бих искал поне да се играе футбол. Защото в последните години се нагледахме на ритници ,кюскания, търкаляне по терена и какви ли не антифутболни творения. То е ясно, че в момента и двата отбора нямат необходимите качества за "супер, мега дерби", но все пак нека по-мобилизирания отбор да победи. А може и по-късметлийския.
- POPCORN
- Контакти:
и аз съм на това мнение искам ЦСКА да бие не ме вълнува как.красивя футбол да го оставим за другите мачове!Тука е задължителна победата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,