Синята публика "йебе" здраво...
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
той да внимава, че може да не се размине само с "разсъбличане"....
blue avalanche написа:tevez написа:Този Марчев дори не го знам как изглежда, а по принцип следя изкъсо първенството. Явно никога не ми е направил някакво добро впечатление...
Е,те пък на Пирин ГД колко мача са дали?
Ми само срещу Левски 4, с ЦСКА -2, с Лудогорец -2 и май е това.
От тези 8 мача ми направи впечатление само вратарчето, ако не беше той, щяха да паднат с още повече голове.
santiliana написа:той да внимава, че може да не се размине само с "разсъбличане"....
Тези срещи са за замазване на очите на нормалните сини фенове.
Довечера след същата НКП Байлов и компания ще бъдат смирени.

-
kempesmario
- Контакти:
Огнянов едно не лошо футболистче отива при розовите ??? От както Батков е начело на отбора всяка година си късам нервите с новите футболисти . Пълна мъгла витае около Герена !!! Йовов , Дончо и това менте Глигана не спират да ми късат нервите. Но главният виновник е Батков. Човече като нямаш пари се махни от Левски бре стига вече. Поне с юноши ще играем и няма да гледаме опоку , милиев и другите такива недоразумения в Левски. Аман 
- Neron
- Контакти:
Ето Огнянов отиде в Панчарево да обръща джобовете след време. Нашите спят и накрая ще докарат някой резерва от опашкари като Милен Василев и Пламен Димов. Нали щяхме да вземаме Грънчаров или по-вероятно или пак да минем без нов и стабилен централен или да е някой свободно агентче дето никой не го иска и не е играло официален мач през тоя век. Аз съм сигурен че до средата на февруари селекцията няма да е готова и пак ще се прави в движение пък и тогава ще могат да се вземат само свободни агенти каквито търсим.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Може пък и да се оправят нещата.Аз лично винаги съм бил оптимист.

Поредния качествен играч изпуснахме, очаквам селекция по-зле и от лятото. Евала Батьо.
Тази среща предполагам , че е по поръчка
.Гледали сме вече този филм . Най -добрия централен нападател в историята на панчаревци ще каже на ампутираните мозъци , които в момента се явяват "шеВове" на фракциите , какъв е начина да забаламосат и малкото останали които все още вярват в благоденствието .
АПОСТОЛЕ , събуди се за да ги видиш .....само внимавай да не ослепееш от надписа "Аджъбадем" , който виси и ще продължава да виси на герена ,също като бесилото на което те обесиха .
АПОСТОЛЕ , събуди се за да ги видиш .....само внимавай да не ослепееш от надписа "Аджъбадем" , който виси и ще продължава да виси на герена ,също като бесилото на което те обесиха .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Направо не мога да повярвам как клуб като Левски може да привлече такъв некадърник като Марчев.Този клоун го познавам и го гонят отвсякъде,само в Гоце Делчев се задържа сезон и половина да играе в тото-схемите.Да не говорим че е уникално леке и пие по цели нощи из баровете.
-
ЗАПАЛЯНКОТО
- Контакти:
Сини фенове, събличайте Тошу Косматков
Нека му лъсне рунтавият ГЪЗ
На някои може да им хареса
Нека му лъсне рунтавият ГЪЗ
На някои може да им хареса