ов обяви плана за юбилейната 2014: Ще привлечем максимум трима нови през зимата
22 декември 2013 17:35
"Цената на Родригес е 1 млн., може да заиграе в по-добър отбор", каза той
Спортният директор на Левски Христо Йовов обяви, че в отбора през зимната пауза ще бъдат привлечени най-много трима нови играчи. По думите му Тодор Батков е готов да плати за футболист, ако той е достатъчно класен.
„Главното нещо, за което разговаряхме с Батков е каква ще е визията за клуба и кои играчи ще може да си позволим. Ако имаме достатъчно добри играчи, които сме набелязали, той ще осигури привличането им. Зимата трудно може да намериш играч, който е класен и свободен. Сега ще сведем до минимум новите – максимум двама-трима. След това ще направим по-мащабна селекция. Няма да казвам цифри, максимумът е трима нови през зимата, а причините са много. Работим ежедневно, до преди малко бях с треньорите. Родригес има доста качества, тактическите му образования не са на високо ниво, но с повече работа може да заиграе в по-добър отбор. Неговата цена е около 1 млн “, каза Йовов пред Канал 3.
„Приемането на публиката на определени нападатели е свързано с отбелязването на голове. Публиката иска централните нападатели, които са отбелязвали головете и са носили отбора на гръб. През последните месеци това не се получи с нашите нападатели, но да се надяваме, че занапред ще се промени. Левски не се заблуждава след отстраняването на ЦСКА за Купата– всички сме трезво мислещи, знаем какво се случи. Шансът беше на наша страна, стигна се до дузпи, където се представихме по-добре. Сега идва паузата и занапред ще покажем дали сме я използвали правилно“, каза синият шеф.
Йовов бе помолен да коментира решението никой от Левски да не присъства на церемонията Футболист на годината. Той отрече това да е бунт на ТВ7 и собствениците на медията.
„Аз имах една покана за Футболист на годината, а не е коректно като се знае, че имам съпруга да получа само една покана. За останалите 16 човека не знам, не съм сигурен, че с били толкова поканените. ТВ7 до колкото знам държи правата на българското първенство, Левски взима пари от тв права. Не може да говорим, че медията е обидила Левски, за да говорим, че сме бойкотирали ТВ7. Участвал съм в много техни предавания. Решението дали да отидеш е лично, не мога да го коментирам“, каза той.
Шефът на Левски бе върнат към скандала около календара, посветен на сините легенди. Той подчерта, че замисълът е всеки играч на Левски, оставил името си в историята, да бъде почетен по един или друг начин.
"Проектът за 100-годишнината на Левски е грандиозен. Включва всичките над 100 легенди, които трябва да бъдат снимани в различни роли. Проектът е да има и билборди, всеки по един или друг начин ще бъде част от честването. Има ли човек, който да отдели 11-те легенди на Левски? Не може да отсъства и Боби Михайлов и други. Винаги ще има недоволни. Тук левскарското трябва да надделее, а не да се търсят скандали и да има сърдити. Това е пътят. Всички трябва да сме едно семейство. Гонзо беше поканен, но той прецени, че не е правилно като треньор на Черно море да участва в календара. Маркетинговият отдел движи цялата работа. Аз не правя календара, няма да бягам от отговорност, опитвам се да внеса яснота. Имало е хора, които са били поканени, но не са искали да се свалят по къси гащи. Чухме се веднъж с Наско, може би вината е в мен, че е само веднъж. Аз трябва да го търся, но всичко е толкова енергично, че не ми остава време за каквото и да било", каза той.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
щели да привличат 3-ма футболисти и щяло да се плаща само за един и то с уговорка
) .Тези луди ли са ? Та то само за защитата ни трябват 3-ма .
ПС: Всъщност , не се учудвам , даже го очаквах . Тия келеши в ръководството са толкова предсказуеми , че няма на къде повече .

ПС: Всъщност , не се учудвам , даже го очаквах . Тия келеши в ръководството са толкова предсказуеми , че няма на къде повече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
няма пари
те поне да са 3 ма ама да са класни да се дадат пари за тях 

Ако написаното е вярно с казаното се подразбира, че искат да продадат Родригез за да влязат свежи пари за трансфери.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Ако написаното е вярно с казаното се подразбира, че искат да продадат Родригез за да влязат свежи пари за трансфери.
То е написано ама е недописано 1 милион лева или евро?И в двата случая отново Левски ще продава на доста ниска цена свой играч.Примери колко искаш,но Жоазиньо е най-яркия от тях.1 Милион евро го продадоха,а сега за 10 не го пуска Краснодар.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
Parmalat написа:BadBoy написа:Ако написаното е вярно с казаното се подразбира, че искат да продадат Родригез за да влязат свежи пари за трансфери.
То е написано ама е недописано 1 милион лева или евро?И в двата случая отново Левски ще продава на доста ниска цена свой играч.Примери колко искаш,но Жоазиньо е най-яркия от тях.1 Милион евро го продадоха,а сега за 10 не го пуска Краснодар.
Тия примери не са само в Левски или БГ първенството,така че изказването ти е неуместно.

Не ми се мисли кво ще става с тези играчи през пролетта . дотук помпахме някакво самочувствие , но сега всеки мач ще е дерби.
Както винаги стана ясно , че приказките -"дайте да дочакаме зимата и след това ще видите различен Левски" се оказаха прах в очите.
Добре , че на тара и тоньо могат да повярват само децата от предучилищна , та затва и никой не таи надежди .
Както винаги стана ясно , че приказките -"дайте да дочакаме зимата и след това ще видите различен Левски" се оказаха прах в очите.
Добре , че на тара и тоньо могат да повярват само децата от предучилищна , та затва и никой не таи надежди .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Parmalat написа:BadBoy написа:Ако написаното е вярно с казаното се подразбира, че искат да продадат Родригез за да влязат свежи пари за трансфери.
Продавач България не се котира с добри цени, стига си живял в приказките и цъкал по другите с език.
Представи си щом Йовов го казва, че Родригес е тактически неграмотен, за какво става дума, то ест разчита на една бързина и това е, а тези неща специалистите ги виждат веднага.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
кои играчи искате да привлече Левски?
кои играчи искате да привлече Левски?
Re: кои играчи искате да привлече Левски?
Бобан Грънчаров ,Галин Иванов и ляв бек