19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 20 дек 2013 08:35

Победа за Левски
91
74%
Равенство
12
10%
Победа за ЦСКА
20
16%

Общо гласове: 123

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот tatusindo » 19 дек 2013 22:23

kempesmario написа:Абе разбирачите , нещо да кажете за ПЛАМЕН ИЛИЕВ. Истински Левскар , браво Пацо ти си със синьо сърце. Може и слаби мачове да преви понякога , но Левскарият си е Левскар по душа и сърце. Евала. Най ми е кеф , че се махна Сираков , какъв блажевич бе сираков , какъв милиев ми връщаш ???? Голям Пацо , Голям....

Не мога да не се съглася - Пацо изкара два от най-важните до този момент мачове за отбора ....
Честита победа и дано да продължаваме напред до самия финал, пък било то и с не толкова красива игра ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 дек 2013 22:28

Стойчо отново обиден на съдията, БФС, видя подкрепа за Левски, 2 милиона процента дузпа и какво ли още не.

ЦСКА имаше своите шансове, наистина според мен бяха по-добри ноооо броят се головете !!

Пацо Тигъра днес блестящ през целия мач, спаси и 2 дузпи.. всъщност за малко да са 3, просто на косъм беше... с оглед на играта на отбора може да го пишат играч на мача днес без притеснения.

Жалко само за сценките на терена през мача и след него, но не е за първи път.

Още като видях Бру да отива да бие дузпа разбрах, че това е опит на Здравков да го реабилитира малко пред феновете, Бру обаче не изневери на навиците си, което можеше да ни струва скъпо...

И така, як, здрав мач без кой знае какви велики отигравания, отбора с по-здравите нерви победи и чакаме следващия !
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 19 дек 2013 22:45

Честита победа на всички които подкрепихме отбора на народа в мразовития декември.
Само аз ли видях класа в играта на Туре :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 22:50

svetli-lz написа:Честита победа на всички които подкрепихме отбора на народа в мразовития декември.

Не!За мен Туре е ценен за отбора играч.Само не знам дали мястото му е на дясно крило...По скоро нещо от типа Рамос.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 дек 2013 22:51

svetli-lz написа:Честита победа на всички които подкрепихме отбора на народа в мразовития декември.

Вече свикнахме с нея...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2013 22:53

Аз видях, че фланговете ни не функционират. Ама тази тема е за друг път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 дек 2013 23:17

Не знам сините фенове кой мач са гледали но в този който аз гледах видях Макриев как посегна с ръка към топката и с това и промени траекторията,при положението с Чочев,футболиста на ЦСКА се обръща с гръб към топката с цел да се запази от близкия удар и ръцете му са свити към тялото без да увеличава обема му,както обича да казва Антон Генов.И понеже се правите на разсеяни ще ви напомня че даже и при отсъждането на двете положение като дузпи ЦСКА е с предимство защото при 1:1 продължава.Сега искам да ви попитам и по какъв правилник свири днес съдията,не искам дори и името му да спомена,защото по правилника на играта футбол умишлена игра с ръка в наказателното поле се отсъжда дузпа и най-малко жълт картон,който щеше да е втори за Макриев,защо при засада и опасно посягане срещу вратаря на ЦСКА не се показва жълт картон,сещате се че е втори,защо след като вратаря на ЦСКА се опитва да изнесе топката е блъснат и провокиран от Старокин,но съдията не му вдига жълт картон.Сега да ви кажа ли какво следва ,съдията еди кой си е наказан за неопределено време,сиреч един-два кръга няма да свири,и какво от това,той осра каквото можа ,свърши си поръчката,много важно че футболистите си оставиха сърцата на терена,че феновете въпреки студа и необичайния ден и час на срещата пак бяха на стадиона.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 дек 2013 23:23

Der Schmarotzer написа:Интересно е колко ще го накаже синьото БФС този хубавец по доклад на делегата:
http://www.sportal.bg/news.php?news=463738
или ще му лепнат "страшно" наказание, което ще изтече малко преди края на паузата.

Менди е достатъчно наказан, след като ЦСКА го отвлече от себеподобните му. Сега като е сред хора, не знае къде се намира и какво става.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 19 дек 2013 23:24

Надиграха ни, имаха по-чистите положения, но голям Пламен. Дали пък с него не е започнал да работи правилния човек :roll:

malakhalm
Контакти:

Мнениеот malakhalm » 19 дек 2013 23:26

защо сте толкова сигурни, че при две отсъдени дуспи, щеше да има два гола?
и един поздрав с една не толкова позабравена песен на НЛО:....7 на 6 измамата бе твърде плитка...ликуват днес героите от трудна битка :)))

Върни се в “Архив”