valio_cska написа:Ето Българина все в нещо се съмнява стига бе !!!!
След този отговор още повече ще се съмнявам ! Измамници има всяка крачка , ако не си забелязал ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
valio_cska написа:Ето Българина все в нещо се съмнява стига бе !!!!
stefani написа:valio_cska написа:Ето Българина все в нещо се съмнява стига бе !!!!
След този отговор още повече ще се съмнявам ! Измамници има всяка крачка , ако не си забелязал ...
valio_cska написа:stefani написа:valio_cska написа:Ето Българина все в нещо се съмнява стига бе !!!!
Е ми така е но Аз не съм от тях. Как да ти го обесня ? Аз съм човек известен в Г секотр и едва ли ще си позволя подобни неща.
valio_cska написа:Ако искате бе за какво да ви мамя за един телевизор ли ? Че искам да помогна на хора в нужда. Пич слушай не пише глупости Аз съм си патриот и достойснството не ми о позвлява да мамя сънародници.
valio_cska написа:Искам да благодаря на всички, които се отзоваха на моята молба да помогнем на тази жена. БОГДАН ДУЛОВСКИ се отзова на моето питане за което му Благодаря и с това доказа че Ние Българите можем сме запазили доброто в себе си въпреки състоянието на държавата ни!
Призовавам и вие добро на хора в нужда в подобни теми като моята !
Нека бъдем единни така ще сме по силни !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта