Левски - Любимец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Левски - Любимец

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2013 09:17

MuFc1878 написа:Видя се, че не съм аз каръка и спокойно мога да си дам прогнозата - 3:0 :)

8-)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 дек 2013 09:43

boyan_kn написа:Малко гледах от мача - последния половин час, може би. Но Таско да го е страх да даде дузпа на диняджийте на "Герена" при 2-0 за Левски :!: Това никога не е било. Мен ще ме е срам ако ЦСКА играят така, това е ужас просто. Противника играе с централни нападатели като централни защитници, вие берете ядове в атака :o

ЦСКА не малко време са играли така, човек. Като изключим, че в последните години достойно биха Ливърпул и Леверкузен, прилично се представиха в Европа, нищо друго и от тях...АА, да, имаше и при последната им титла добра игра. Всичко друго да не го говорим.......... Иначе, да, съгласен съм с теб, съдията не им даде дузпа, трябваше. Абсолютно в 2-3 ситуации ни помогна, за което се ядосвах вчера, докато гледах мача...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 05 дек 2013 10:31

konvoec написа:
boyan_kn написа:Малко гледах от мача - последния половин час, може би. Но Таско да го е страх да даде дузпа на диняджийте на "Герена" при 2-0 за Левски :!: Това никога не е било. Мен ще ме е срам ако ЦСКА играят така, това е ужас просто. Противника играе с централни нападатели като централни защитници, вие берете ядове в атака :o

ЦСКА не малко време са играли така, човек. Като изключим, че в последните години достойно биха Ливърпул и Леверкузен, прилично се представиха в Европа, нищо друго и от тях...АА, да, имаше и при последната им титла добра игра. Всичко друго да не го говорим.......... Иначе, да, съгласен съм с теб, съдията не им даде дузпа, трябваше. Абсолютно в 2-3 ситуации ни помогна, за което се ядосвах вчера, докато гледах мача...

Истина е, доста пъти сме били трагични. Аз нямам предвид добра игра - това не ни се случва много често :) , но това нещо от вчера - то няма живец, бе :!: Не бива да не са им плащали с месеци ...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 дек 2013 21:58

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 дек 2013 18:10

не е актуална