MuFc1878 написа:Видя се, че не съм аз каръка и спокойно мога да си дам прогнозата - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Видя се, че не съм аз каръка и спокойно мога да си дам прогнозата - 3:0
boyan_kn написа:Малко гледах от мача - последния половин час, може би. Но Таско да го е страх да даде дузпа на диняджийте на "Герена" при 2-0 за ЛевскиТова никога не е било. Мен ще ме е срам ако ЦСКА играят така, това е ужас просто. Противника играе с централни нападатели като централни защитници, вие берете ядове в атака
konvoec написа:boyan_kn написа:Малко гледах от мача - последния половин час, може би. Но Таско да го е страх да даде дузпа на диняджийте на "Герена" при 2-0 за ЛевскиТова никога не е било. Мен ще ме е срам ако ЦСКА играят така, това е ужас просто. Противника играе с централни нападатели като централни защитници, вие берете ядове в атака
ЦСКА не малко време са играли така, човек. Като изключим, че в последните години достойно биха Ливърпул и Леверкузен, прилично се представиха в Европа, нищо друго и от тях...АА, да, имаше и при последната им титла добра игра. Всичко друго да не го говорим.......... Иначе, да, съгласен съм с теб, съдията не им даде дузпа, трябваше. Абсолютно в 2-3 ситуации ни помогна, за което се ядосвах вчера, докато гледах мача...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта