Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2013 17:26

mistreated написа:
sin4ec написа: Аз на нищо не се уповавам, просто казвам, че идваме и ви бием!

Буахахахаха. С оглед на какво ги биете? Техният потенциал не бил голям? Ебаси обективното мнение. Тия ако ви сложат по-малко от тройка ще е изключителна изненада за мен. Само се молете на този Стойчо да не трябва да викате Петорчо след мача.

Буахахахахаха! Който се смее последно, най-добре се смее...Шах и мат!
И когато Синчец казва нещо, позаслушвайте се. :) :) :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 дек 2013 17:26

grasiani написа:Toя съдия толкова измислени картони даде и за 2 отбора,че развали накрая мача,а Левски толкова положения направи за гол колкото отдавна не бяха създавали за цял мач.Един каза тука че Пламен извадил Левски,ами Стоянов колко извади за Лудогорец.

Е Пацо Тигъра тоя мач добра работа свърши де, 1-2-3 пъти, колко-толко. Но чистите положения бяха повече за нас според мен, и Стоянов се изяви стабилно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 дек 2013 17:27

LSFC 1914 написа:
shotgun blues написа:Гаджев : "Притесняват ме отвсякъде ,голям интерес има към мен !" :lol:

Какво стана? Тази вечер имаше СИНЯ МАГИЯ! :lol:

факт ! Напълно заслужена победа,трябваше да е даже с 4/5 гола повече :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 дек 2013 17:27

За пръв път от доста години ми беше кеф да гледам Левски днес. Ако играят така със сърце всеки мач, добрите резултати ще дойдат, ще се върне и публиката
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 07 дек 2013 17:27

terata написа:Така добре ли е? :mrgreen: Мамини убавци. :)

Хехехе....на фона на показаното от двата отбора досега кво си очаквал като прогнози бе?
Вие тоя мач надскочихте себе си,не вярвам и 20% от самите вас да са очаквали това което се случи,айде да не ставаме твърде самодоволни...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 07 дек 2013 17:27

mistreated написа:
sin4ec написа: Аз на нищо не се уповавам, просто казвам, че идваме и ви бием!

Буахахахаха. С оглед на какво ги биете? Техният потенциал не бил голям? Ебаси обективното мнение. Тия ако ви сложат по-малко от тройка ще е изключителна изненада за мен. Само се молете на този Стойчо да не трябва да викате Петорчо след мача.

Буахахахахаха.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 дек 2013 17:28

На пролет лудите гостуват в Пловдив на Ботев, и в Ловеч....ако си вземем петте мача до края на редовния сезон...продължаваме да мИчтай'м както казваше Мъри....кой знае-миналия сезон късмета ни отне една спечелена титла, сега току-виж съдбата ни се реваншира :lol: Т'ва само като си го помисля и тръпки ме побиват-да станем шампиони след 15 точки пасив преди два кръга-малиииии...доста хора ще режат вени :mrgreen: ...Но да бъдем реалисти-засега целта е трето място и Купата на България....ЗАСЕГА! :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2013 17:28

delqnski47 написа:
bold написа:
sin4ec написа:Айде на спатия! П:оздрави от Туре и Синчец на всички разбирачи, предричащи 3-0 и прочее разгроми за Лудогорец! Някой син колега ако може да ги извади и постне с мненията и прогнозите им, да се позабавляваме! Mistreated, разбра ли на какво отгоре прогнозирах синя победа? Вече ясно ли е? Единствено ме е яд, че не ги бихме ние с 3-0, защото имахме реален шанс да го сторим, но сега няма да им придирям на момчетата!
Ние сме Левски и точка! Ето така се влиза в дерби-с битка! Честито на всички левскари, и нега забавата започне сега!

за съжаление ще се скрият тия,които твърдяха,че ще ни смачкат Лудогорец

Аз твърдях,че ще ви смачкат и не си мърдам от мнението,поради простата причина,че Лудогорец не са извънземни!Нормално да им се получи умора след Европа!А че са най-класни в България си е така!Ако имаха сила си ви отнасяха!Примерно ако бяхте играли по в началото на сезона(а не сега..)!

А ако бяхме играли през лятото на плажа?
А ако бяхме ги набарали на шах?
Дрън-дрън-дрън...
Когато познавачите дават прогнози,отчитат и умората. ;) Явно ти не си от тях...
ПП.
Аз твърдях,че ще ви смачкат и не си мърдам от мнението,поради простата причина,че Лудогорец не са извънземни!

Ти,самият,разбираш ли си на написаното?Щото ние,простосмъртните,не можем...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 17:28

El Grande Capitan написа:
terata написа:Така добре ли е? :mrgreen: Мамини убавци. :)

Хехехе....на фона на показаното от двата отбора досега кво си очаквал като прогнози бе?
Вие тоя мач надскочихте себе си,не вярвам и 20% от самите вас да са очаквали това което се случи,айде да не ставаме твърде самодоволни...

8-)
ralka_levskarka написа:Лудогорец - Левски 1:2 :mrgreen: Туре
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 07 дек 2013 17:29

grasiani написа:Toя съдия толкова измислени картони даде и за 2 отбора,че развали накрая мача,а Левски толкова положения направи за гол колкото отдавна не бяха създавали за цял мач.

Съгласен! Получи се много хубав (и бърз) мач до 65-тата минута, голямо удоволствие да го гледаш. И тогава Георги Йорданов реши да "блесне" с един куп картони. Ненужно изнерви мача в края, безсмислено е да вдигаш толкова картони на общо взето коректен мач. Накъса играта и развали цялостоното добро впечатление. Кому беше нужно това?
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Върни се в “Архив”