XIX кръг: ЦСКА - Локомотив София 5:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: XIX кръг: ЦСКА - Локомотив София /30.11.2013 г., 15:15 ч./
Не бате неисках така да прозвучи, друго имах в предвит но както и да е
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
RedeviL написа:Logical person написа:Мартоооооооооо Пееееееееееееееееееетроооооооооооооооооввв !!!
И пак продължителна многоходова атака:):)
Смятай какво ни е нивото на първенството, щом Марто (който преди да дойде в ЦСКА беше доста дълго време без игрова подготовка) си прави каквото си иска на терена!
Мартин си е много добър футболист.Освен това е добър и като човек според мен.Ако младите са умни и с желание
да израстват може да научат страшно много от него.Чудесно е че се завърна.
Red joker написа:BRF написа:james написа:BRF написа:james написа:Тия май си повярваха ,че могат да ни бият без Гигов да им пусне![]()
![]()
![]()
Ти вярваш ли си ,или просто така си говориш!?
Тихо ,че ставате смешни
Ми смей се бе Джеймс!Станали сте е,ати зоологическата градина и като гледам всички ви помпат яко!Жалко,че Литекс миналат година ви оставиха в А група!
Само литекс ли ...
Ами това си беше мача в предпоследния кръг!
Победа за нас в Надежда не е нещо сигурно,за да се каже че сме пуснали!Виж ако беше на Армията...
petko.h.markov написа:RedeviL написа:Logical person написа:Мартоооооооооо Пееееееееееееееееееетроооооооооооооооооввв !!!
И пак продължителна многоходова атака:):)
Смятай какво ни е нивото на първенството, щом Марто (който преди да дойде в ЦСКА беше доста дълго време без игрова подготовка) си прави каквото си иска на терена!
Мартин си е много добър футболист.Освен това е добър и като човек според мен.Ако младите са умни и с желание
да израстват може да научат страшно много от него.Чудесно е че се завърна.
Може би не се изразих правилно.. Мисълта ми беше, че Мартин е толкова голям професионалист, че дори и без подготовка успява да се наложжи без абсолютно никакви проблеми в първенството ни. Аз също съм много радостен от това, че Марто се върна в ЦСКА! Най-вече заради духа му на терена, от който младите ни играчи като Чочев, Долапчиев и Карачанаков могат само да попият!
Карачанаков е изпаднал в адската дупка.
Много лошо стана с онази контузия...
Дано има късмет това момче, защото няма да е за първи път една контузия да провали нечий потенциал и кариера.