j0rka7aa написа:BRF написа:Червени_шампиони написа:Ще сме си ядрото от София, които сме на всеки мач и фенове от провинцията. Едва ли ще напълним клетката в Сливен. Гостуванията на Литекс и Ботев Пловдив също са през работни дни. Гостуването в Пловдив е от 14:00 в четвъртък, а в Ловеч сме в сряда от 16:30 (к.р за перуките, нали имат осветление бе боклуци).
Колкото по-бързо се смени това "ръководство" на фризьорския салон, толкова по-добре за българският футбол. С тая плешива измет няма да отлепим от дъното още 100 години да стои там.
Това не бях го проверявал!Потресен съм!Две от любимите ми дестинации!К,р за бфс!За какво са ни толкова мачове ,като не можем да отидем да ги гледаме?
Аз вчера или онзи ден се загледах в програмата и ми идеше да се гръмне, докато великите ни домакински дербита с Любимец и Пирин са в удобни часове в събота и неделя, мачовете ни в Ловеч и Пловдив, и двата са в работни дни по обяд, направо думи нямам, тея перуканки се чудят как да затрият тотално футбола ни.
Те и часовете са шибъни!В Ловеч има осветление,спокойно могат да са от 8 часа примерно!Да не говорим,че то не може и по ТВ да се гледа,като не става за пътуване!