optimistik написа:но въпроса е,че сметките на Батков и хорицата около него е съвсем друга.От много време и в Левски и в националния отбор политиката е "Важно е да продадем играч,а ако победим нчма да е лошо
Не съм съгласен. Странна работа се получава при много хора в България. Значи навремето Батков не продаде играчите, когато можеше да им вземе сравнително добри пари, не ги продаде и след влизането в шл, продаде ги едва след краха с Тампере-тогава го обвиняваха, че не ги е продал, защото се били изчерпали за отбора-дали са били прави не коментирам, защото не е тема, но не съм съгласен и с това. Спомняш си предполагам, че имаше интерес към някои футболисти, но не бяха продадени на всяка цена, че чак се наложи на някои да търсят начини да избягат, за да вземат някой друг лев повече. Пак някои казваха защо не пускаме тоя или оня, защото сме му били спирали кариерата-няма да казвам какво ме боли за кариерите им отвъд Левски и България! Сега ти, а и някои други пък обратното-много сме продавали. Кого сме продавали на всяка цена и сме го пускали да играе заради това? Замисли се реално-аз мисля, че се пускат играчи, които са в най-оптимална спортна форма. Правя забележката, че говоря за мъжките отбори, а и конкретно за Левски, защото другите отбори си имат привърженици, които да ги мислят тия неща. С някои напъни може да извадиш няколко имена и факти, които обаче ще бъдат само някои твои теории без доказателства. Единствения човек, който аз недоумявам, че не пускат достатъчно е Балтанов-не, че не го пускат, но може много повече-аз обаче не съм треньор, за да давам определения и такива глобални оценки, като теб.
пп: в момента и аз не съм за връщането на Мъри-доказа последните години, че не изпъква толкова, колкото смятах навремето
пп2: Илия Груев е добър вариант за помощник треньор-мое мнение