Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: Грозни идва за преговори с Левски

Мнениеот killer » 30 окт 2009 13:07

el pipita написа:
bigbonusprize написа:Не ми харесва Грозни като вариант... Искам български специалист в лицето на Илиян Илиев! Ама ако не става и Грозни ще подкрепя

Цитирам Илиян Илиев - " Аз ще съм последния който ще напусна Берое." , аз пък предпочитам треньора от школата на Реал.Грозни не ми вдъхва доверие

И аз предпочитам човека от Мадрид; Грозни ще бъде параван на далаверите на Цеци Красимиров

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 30 окт 2009 13:08

PetarBG написа:Незнам колебая се ,но знам че при Грозни за първи път видях отбор в България да загрява като си очертава терен с жълтите шапки това което сега всички отбори правят.Бях жив свидетел на мача с ЦСКА и победата с 2:0 тогава .Играта , която Левски направи и унижението ,на което бе подложен отбора на ЦСКА не съм видял в мачовете между двата отбора от 1985 г насам.

Много си прав, аз също бях на мача тогава, изпуснахме да ги отнесем втори път с 5-0 са няма и три месеца

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 окт 2009 13:28

Нещо не ми допада Грозни.
Кофти човек ми изглежда. Някак не мога да си го представя за треньор на Левски за повече от 6 месеца.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Мнениеот rumen_dqvolaa » 30 окт 2009 13:34

грозни не.аз сам за наско и мъри

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 30 окт 2009 13:41

Няма какво да се залъгваме,виждам,че Левски има много и то добри варианти,както и националния ни отбор,но въпроса е,че сметките на Батков и хорицата около него е съвсем друга.От много време и в Левски и в националния отбор политиката е "Важно е да продадем играч,а ако победим нчма да е лошо".Футбола ни се е обърнал на сергия от битак,продава се всичко,кой колкото даде.А треньорите искат,не искат трябва да участвуват.Това е.Който и да дойде,ако не го оставят да си върши работата,нищо няма да се случи.Ще продължат да му налагат да играят футболисти,които са за продаване,а не такива,които доказано играят добре,но не са в списъка.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 30 окт 2009 14:18

Стига с тоя Мъри бе :lol: :lol: Все това ви е на устата на някой фенове на "Левски". Престанете вече, както казаха няколко човека по-нагоре, той се е изчерпал, стига му толкова, оставете го да бъде сега национален селекционер на България. ;) Нека да не въртим все едни и същи хора, нека се даде шанс на други момчета. Знаете ли колко има млади треньори в България, но няма кой да им даде шанс, защото ние на едни и същи хора разчитаме? Все едни и същи хора са ни на устите...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 окт 2009 14:34

optimistik написа:но въпроса е,че сметките на Батков и хорицата около него е съвсем друга.От много време и в Левски и в националния отбор политиката е "Важно е да продадем играч,а ако победим нчма да е лошо

Не съм съгласен. Странна работа се получава при много хора в България. Значи навремето Батков не продаде играчите, когато можеше да им вземе сравнително добри пари, не ги продаде и след влизането в шл, продаде ги едва след краха с Тампере-тогава го обвиняваха, че не ги е продал, защото се били изчерпали за отбора-дали са били прави не коментирам, защото не е тема, но не съм съгласен и с това. Спомняш си предполагам, че имаше интерес към някои футболисти, но не бяха продадени на всяка цена, че чак се наложи на някои да търсят начини да избягат, за да вземат някой друг лев повече. Пак някои казваха защо не пускаме тоя или оня, защото сме му били спирали кариерата-няма да казвам какво ме боли за кариерите им отвъд Левски и България! Сега ти, а и някои други пък обратното-много сме продавали. Кого сме продавали на всяка цена и сме го пускали да играе заради това? Замисли се реално-аз мисля, че се пускат играчи, които са в най-оптимална спортна форма. Правя забележката, че говоря за мъжките отбори, а и конкретно за Левски, защото другите отбори си имат привърженици, които да ги мислят тия неща. С някои напъни може да извадиш няколко имена и факти, които обаче ще бъдат само някои твои теории без доказателства. Единствения човек, който аз недоумявам, че не пускат достатъчно е Балтанов-не, че не го пускат, но може много повече-аз обаче не съм треньор, за да давам определения и такива глобални оценки, като теб.

пп: в момента и аз не съм за връщането на Мъри-доказа последните години, че не изпъква толкова, колкото смятах навремето
пп2: Илия Груев е добър вариант за помощник треньор-мое мнение
Последна промяна от parvanoff на 30 окт 2009 14:37, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 30 окт 2009 14:34

Hq-team написа:Стига с тоя Мъри бе :lol: :lol: Все това ви е на устата на някой фенове на "Левски". Престанете вече, както казаха няколко човека по-нагоре, той се е изчерпал, стига му толкова, оставете го да бъде сега национален селекционер на България. ;) Нека да не въртим все едни и същи хора, нека се даде шанс на други момчета. Знаете ли колко има млади треньори в България, но няма кой да им даде шанс, защото ние на едни и същи хора разчитаме? Все едни и същи хора са ни на устите...

Айде няма нужда Левски не е училище писна ми от новобранци и некадърници.На Левски му трябва трениор с доказано име и играчите да имат респект към него.Грозни е доста добър вариант иначе за мъри съм против той даде достатъчно на Левски нека го помним с добро.Наско винаги добре дошъл у дома!!!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 30 окт 2009 14:46

PetarBG написа:Незнам колебая се ,но знам че при Грозни за първи път видях отбор в България да загрява като си очертава терен с жълтите шапки това което сега всички отбори правят.Бях жив свидетел на мача с ЦСКА и победата с 2:0 тогава .Играта , която Левски направи и унижението ,на което бе подложен отбора на ЦСКА не съм видял в мачовете между двата отбора от 1985 г насам.

+1 за Грозни
с тоя Мъри сме като чорбарите със тройчо, и той доказа навсякъде че за нищо не става а те си равът за него, тогава им се смеехме а са ние сме като тях! А стига вече с тоя Мъри А :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”