КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.

Мнениеот arekusanderu » 17 ное 2013 14:26

BadBoy написа:
Teo написа:Stahlgewitter видяхме ви колко сте, половината ви сектор беше празен... първо се погледнете вас и тогава ни коментирай нас. Нашето шествие беше два пъти повече от вашето.

Неутрален съм и преценката ми е трезва.
колко ви е било шествието не зная, но на стадион бяхте по-малко от феновете на Левски.

Дай инфо,статистика,продадени билети,снимки от секторите.........защото ние видяхме друго.Секторите б и Г бяха еднакво пълни или празни,както го разбираш.Във В бяха много по малко от А,така че сам си прави изводите. ;)
FORZA CESENA !!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 ное 2013 14:33

futbolqga написа:
konvoec написа:Отново тигъра е на вратата. Ми, добре, но защо, при условие, че Блажевич хваща всяка висока топка, а чорбарите играят с центрирания и статични положения? Много е колеблив Пламен при тия излизания, но в този мач не мога да отрека, че се справи прилично.

Ти сериозно ли? Кое беше приличното - че си заслужи един от най-глупавите червени картони в историята (макар и да не му го дадоха), че щеше да ни коства равенството с хващането на върнатата топка, че беше неадекватен при половината центрирания, че от аут не може да изпрати топката до центъра? Хайде стига, от това джудже вратар не става и това вече е ясно и на първокласниците.

Казах, че се справи прилично, особено на фона на това, което "играе" в последно време... А аз го критикувам още отдавна, от мача с Литекс в Ловеч, когато Гонзо ни беше треньор, там той осра работата при центриранията и да ти кажа аз бях единственият, който го обвини. Просто тоя мач що-годе му беше наред, имаше си от всичко(излезе си един път неразчетено), грешките, които си прави и попринцип. Поне при центриранията излизаше малко от малко.... Вероятно на Блажевич заплатата му е повече и гледат да го махнат, или просто са малоумни..

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 ное 2013 18:51

konvoec написа:
futbolqga написа:
konvoec написа:Отново тигъра е на вратата. Ми, добре, но защо, при условие, че Блажевич хваща всяка висока топка, а чорбарите играят с центрирания и статични положения? Много е колеблив Пламен при тия излизания, но в този мач не мога да отрека, че се справи прилично.

Ти сериозно ли? Кое беше приличното - че си заслужи един от най-глупавите червени картони в историята (макар и да не му го дадоха), че щеше да ни коства равенството с хващането на върнатата топка, че беше неадекватен при половината центрирания, че от аут не може да изпрати топката до центъра? Хайде стига, от това джудже вратар не става и това вече е ясно и на първокласниците.

Казах, че се справи прилично, особено на фона на това, което "играе" в последно време... А аз го критикувам още отдавна, от мача с Литекс в Ловеч, когато Гонзо ни беше треньор, там той осра работата при центриранията и да ти кажа аз бях единственият, който го обвини. Просто тоя мач що-годе му беше наред, имаше си от всичко(излезе си един път неразчетено), грешките, които си прави и попринцип. Поне при центриранията излизаше малко от малко.... Вероятно на Блажевич заплатата му е повече и гледат да го махнат, или просто са малоумни..

Сега разбирам какво си имал предвид. Дано да не си прав за Блажевич, защото на мен ми се струва доста качествен вратар, особено на фона на джуджето.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 17 ное 2013 19:12

Блажевич е три класи над Пацула, да не говорим че Пацула носи лош късмет на отбора, просто момчето е карък, има лоша карма.....Аз викам, да го връщаме на Видима! ;)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 ное 2013 09:23

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Блажевич е три класи над Пацула, да не говорим че Пацула носи лош късмет на отбора, просто момчето е карък, има лоша карма.....Аз викам, да го връщаме на Видима! ;)

Пламен има страхотен рефлекс, но за жалост другите компоненти му куцат. Нисък е, излизанията са му доста зле повечето, посреща противник, дори когато имаме защитник до него, а не си пази вратата и т.н.. А Блажевич дано не го разкарат само заради заплата и защото в главата прилича на оверлорд...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 ное 2013 12:39

Пламен сякаш нищо не надгради, от както дойде в Левски... Просто си остана на едно ниво и тва е.

Тоя Блажевич със сигурност има повече опит - най-логичното е да го пускат него, но аз съм му гледал два мача само и то в единия нещо жунглираше с топката, в наказателното поле, в опит да я улови във въздуха...

И все пак - ако е добър вратар е много тъпо да го разкарат заради парите...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 18 ное 2013 13:44

Ето ги ''верните'' фенове в А сектор http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 ное 2013 09:01

Всеки човек има таван на развитието си. Пламен е достигнал своя. Няма какво да го коментираме повече.
dxl написа:Пламен сякаш нищо не надгради, от както дойде в Левски... Просто си остана на едно ниво и тва е.

Тоя Блажевич със сигурност има повече опит - най-логичното е да го пускат него, но аз съм му гледал два мача само и то в единия нещо жунглираше с топката, в наказателното поле, в опит да я улови във въздуха...

И все пак - ако е добър вратар е много тъпо да го разкарат заради парите...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 ное 2013 09:48

zlobul написа:От това което видях на стадиона мога да кажа , че цска ни надигаваше по всички показатели. Силни 10 мин през първото и и още толкова към края на второто.
През останалото време гледахме от близо как си цъкат топката. Ако имаха ден , отивахме на 3-ка пак . Абсурден Левски за пореден път. Тия нито могат да си подадат топката , нито да организират смислена атака ...за центрирания изобщо няма да говоря .
Всичко това се усети и от публиката в сектор-Б. Трагедията на "Локомотив софия" (фк батков) продължава.

Е, имахте и проблясъци, повечето причинени от неадекватната игра в защита на Апата :mrgreen: Недейте да псувате Пацо, че съм почти сигурен, че Блажевич нямаше да хване удара на Апата ;) Отделно са си привичните за него тъпотии :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 19 ное 2013 21:39

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sPe98mltwUw[/youtube]

Върни се в “Архив”