КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ ЦСКА София - Левски |16.11| 15:15ч.
Ше им скъсаме шортите и ше ги порим кат риби 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
- Контакти:
[quote="Кировец"]Левски ще победи с 2:1
"Сините" просто няма как да загубят
Левски няма как да загуби от ЦСКА, в предстоящото дерби от турнира за Купата на България.
Не и при такава подкрепа, която "сините" ще получат...
Репортер на Livesport.bg научи за един малко по-специален стимул за отбора от Подуяне, който действа безотказно в почти всеки мач за последните няколко сезона, когато е наличен.
Мотиваторът на Левски е много по-ефикасен от който и да било стимулант, дори и сред тези, забранени от Световната антидопингова асоциация.
Какъв е той ще научите ПЪРВО в Livesport.bg утре, в 14:00 часа!
Някой журналяга е открил страхотен метод да поддържа трафика в сайта, чрез ловене на призраци.
Стимулите, са си стимули, но ако им вкараме два гола да видим, как ще ни ги върнат. Смятам, че само ден преди дербито няма нужда от параноя и размахване на компромати. Двата отбора са далеч от титлата и затова Купата на България може осмисли поредния провален сезон. Нали се сещате, че заради това битката ще е жестока. Аз се надявам тя да се води на терена, а не в някой кабинет на Иван Асен. Да не забравяме, че има и реванш, който ще бъде още по-напечен, защото едва ли всичко ще се реши първия мач. Вярвам, че ЦСКА може да победи, въпреки отсъствието на Стойчо и Нанков. Вальо Илиев, Бадема, Тошко и Марто са играли стотици дербита и не вярвам да се оплашат от Левски. Сигурен съм, че като лидери ще поведът останалите и победата ще бъде наша!
Левски няма как да загуби от ЦСКА, в предстоящото дерби от турнира за Купата на България.
Репортер на Livesport.bg научи за един малко по-специален стимул за отбора от Подуяне, който действа безотказно в почти всеки мач за последните няколко сезона, когато е наличен.
Мотиваторът на Левски е много по-ефикасен от който и да било стимулант, дори и сред тези, забранени от Световната антидопингова асоциация.
Какъв е той ще научите ПЪРВО в Livesport.bg утре, в 14:00 часа!

Някой журналяга е открил страхотен метод да поддържа трафика в сайта, чрез ловене на призраци.
Стимулите, са си стимули, но ако им вкараме два гола да видим, как ще ни ги върнат. Смятам, че само ден преди дербито няма нужда от параноя и размахване на компромати. Двата отбора са далеч от титлата и затова Купата на България може осмисли поредния провален сезон. Нали се сещате, че заради това битката ще е жестока. Аз се надявам тя да се води на терена, а не в някой кабинет на Иван Асен. Да не забравяме, че има и реванш, който ще бъде още по-напечен, защото едва ли всичко ще се реши първия мач. Вярвам, че ЦСКА може да победи, въпреки отсъствието на Стойчо и Нанков. Вальо Илиев, Бадема, Тошко и Марто са играли стотици дербита и не вярвам да се оплашат от Левски. Сигурен съм, че като лидери ще поведът останалите и победата ще бъде наша!
- arekusanderu
- Контакти:
Дивизия Монтана е готова за дербито.както ВИНАГИ пак ще подкрепяме отбора.Само ЦСКА...........

FORZA CESENA !!!
Силно се надявам и вярвам,че ще успеем да победим,едва ли ще се повтори резултата от последния мач,но въпреки проблемите и тежката серия от загуби,ние продължаваме да сме по-стойностният отбор и трябва да спечелим.Само ЦСКА!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Кировец написа:Левски ще победи с 2:1
Какъв е той ще научите ПЪРВО в Livesport.bg утре, в 14:00 часа!![]()
Някой журналяга е открил страхотен метод да поддържа трафика в сайта, чрез ловене на призраци.![]()
http://www.livesport.bg/samo-v-livespor ... 35618.html
Ето го доказателството!!! Живо е, мърда!

Готови ли сте? Днес играят ЦСКА - Левски
Готови ли сте да подкрепите любимия си отбор ? Нека изкажат мнение,тези които не ходят на този мач . Защо предппочитат да седят пред телевизорите точно по време на този мач а не да са на стадиона ? И ако не ходят на този двубой, на кой тогава ходят !!??
-
- Контакти:
Re: Готови ли сте? Днес играят ЦСКА - Левски
Освен че не ходя, ами не го и гледам. Обикновено софийско дерби. Поне се сбийте реди мача, че да е интересно като вчерашното 

Не ходя, защото и двата отбора са много слаби. Далеч от класата и зрелището, които осигуряваха преди години в дербито.
Предпочитам на топло вкъщи. Ще гледам по телевизията другото макар и задочно дерби на политическото първенство между БСП и ГЕРБ.
Ще са ми интересни митингите на двата гранда.
Предпочитам на топло вкъщи. Ще гледам по телевизията другото макар и задочно дерби на политическото първенство между БСП и ГЕРБ.
Ще са ми интересни митингите на двата гранда.

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Интересно ще е да се наблюдава истерията в две отборчета.
След като шампионът ги отнесе с по само 2/0 пред собствената им многобройна и още по-велика публика и насред недореставрираните им "храмове", очаквам да се вкопчат като прегладнели хиени за остатъците от плячката........
Такова шоу не е за изпускане!
Извинявам се на съфорумниците, но съм забравил - Кой от двата отбора беше по-великият? - Бихте ли ми припомнили сега.
След като шампионът ги отнесе с по само 2/0 пред собствената им многобройна и още по-велика публика и насред недореставрираните им "храмове", очаквам да се вкопчат като прегладнели хиени за остатъците от плячката........
Такова шоу не е за изпускане!
Извинявам се на съфорумниците, но съм забравил - Кой от двата отбора беше по-великият? - Бихте ли ми припомнили сега.
T&T написа:Хубаво е че има такива като теб, които да ми напомнят отвреме навреме кога играят ЦСКА и Левски. Ако случайно ми остане време ще хвърля едно око по телевизора и на този мач, който навремето гледах, защото имаше какво да се види. Иначе още от днес се подготвям за утрешния мач на Колежа, който ще е далеч по-качествен във всяко едно отношение и дано любимият ми Ботев успее да отстрани коравия отбор на Черно Море.
Тук говорим не за качество а защо не ходят на най-големия мач? Не може да знаеш да ли един мач ще е качествен или некачествен за да го гледаш на живо .
А в последните мачове и вие ходите по хиляда човека на мачове. Ама като бихте анонимките от средна Азия бяхте най-великите !