Левски София - Пирин (Гоце Делчев)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски София - Пирин (Гоце Делчев)

Мнениеот фифи перото » 03 ное 2013 21:13

futbolqga написа:
фифи перото написа:Не плюйте Мюлдер.Той е футболист, за разлика от много други.

фифи, твоето мнение, за разлика от това на много други тук, го уважавам. Обаче тук, наистина не съм съгласен с теб - Мюлдер може би ще е полезен ако го пробват като крило (и без това от дясно сме голи), но като бек е пълна нула. Поне едно 25% от головете, които сме получили докато той е играл, са били негова вина. Зоната му е постоянно празна, а тактически е толкова бос, че... направо се изумявам, че играч излезнал от Холандска школа може да има толкова потресаващо позициониране. Освен това концентрацията му е на ниво разгонен пубертет - постоянно прави елементарни грешки, като днес поне 2-3 гола можеха да ни вкарат именно заради това.

В много отношения си прав, но това не е защото не е футболист, а защото не му се играе и прави каквото си поиска на моменти.Няма треньор, на когото да има респекта. ;)
Писах, че за разлика от много други в Левски.
Да изброявам ли? ;)
Зоната му е празна, защото играе сам в нея.
Няма халф, който да го подсигури.Да не говоря за колегите му от двойката централни. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 03 ное 2013 21:56

Добре ,че бихме с игра и резултат. Това е доброто , сега идват мачовете на истината с Берое и ЦСКА. Ама много мие гот днес за Гонзо. Отново свали гащите на Тройчо :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 22:57

Бе вие много, много не им обръщайте внимание на червените и да се радвате да не вземе да си излекуват болките в мача срещу вас, че така много ще боли.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 04 ное 2013 00:57

честита победа левскари и честита победа на гонзо :mrgreen: и феновете на черно море

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 04 ное 2013 18:40

Много силно впечатление ми направи Илия Димитров. Малко игра , но страхотен финт направи и за малко гол да вкара. Но по сериозно впечатление ми направи как постоянно искаше топката за да играе с нея. Впечатляващо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2013 20:28

kempesmario написа:Много силно впечатление ми направи Илия Димитров. Малко игра , но страхотен финт направи и за малко гол да вкара. Но по сериозно впечатление ми направи как постоянно искаше топката за да играе с нея. Впечатляващо.

+1.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 ное 2013 20:06

ralka_levskarka написа:
kempesmario написа:Много силно впечатление ми направи Илия Димитров. Малко игра , но страхотен финт направи и за малко гол да вкара. Но по сериозно впечатление ми направи как постоянно искаше топката за да играе с нея. Впечатляващо.

+1.

+1914!!!!!
Прави ми впечатление Сухия си пуска юношите по един двама във всеки мач,кой титуляр, кой резерва .... Това само ме радва! Дано да продължава в същия дух ;) Днеска и Радо Цонев си върнахме....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 ное 2013 19:38

Архив! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”