Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- джугашвили
Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?
Не ми отговори на въпроса!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Човекът е "дясно" същество - мисли първо за себе си, после за обществото. Не сме мравки, нито пасаж от риби или пък пчели.
Определянето на леви и десни партии е измислено за опростяване на разграничаването.
Десните са на тезата, че силните граждани правят силната държава. Обратно за левите - силната държава създава силни поданици.Оттук произтича данъчната политика, съотношението държавна/частна собственост и т.н.
Определянето на леви и десни партии е измислено за опростяване на разграничаването.
Десните са на тезата, че силните граждани правят силната държава. Обратно за левите - силната държава създава силни поданици.Оттук произтича данъчната политика, съотношението държавна/частна собственост и т.н.
Не видях въпрос, който да има отношение към темата.
- джугашвили
Tommi написа:джугашвили написа:Laetitia написа:Само в България националистите са... леви. Което само показва колко са националисти...
Пак пишеш глупости! Националистите винаги и в цял свят са леви! И то крайно леви!
Недей да пишеш такива работи.
Ето един цитат! Нека видим и колегата Адолф какъв е по природа! Ляв или десен! Макар, че доста хора твърдят, че националсоциализма си е дясна идея!
Джонсън:
" няма никакво доказателство Хитлер да е бил повлиян , дори в най-малка степен, от философията на едрия бизнес. Той смята себе си за социалист и същността на неговия социализъм е, че всеки индивид или група в държавата трябва да работи без колебание за националната политика.
Германският социализъм не се стреми към национализация, защото, както той казва " нашият социализъм стига много по-дълбоко. Той не променя външния ред на нещата, той слага в ред единствено отношението на човека към държавата. Какво значение имат собствеността и доходът? Ние не национализираме банките и заводите, ние национализираме хората"
- джугашвили
Това го приемам, като признание за невежество!
donDiego написа:dunavfc написа:@Дон Диего
Уж си човек с голяма биография,уж си начетен,уж вместо момче си мъж,а се изказваш по толкова елементарен начин.....
Трябва ли да ти давам отчет за всичко,което правя за да мога да получа одобрение от теб,дали върша някаква работа или не ? Каузата си я подкрепям като я защитавам всеки ден,където и да се намирам и срещу,който и да е било опонент,без значение от години,опит и социално положение. Това е което мога да направя аз,нямам възможност да присъствал физически на протестите в София,но напълно подкрепям техните действия.
Алтернатива е ясна - ОСТАВКА, а след това,каквото избере народа...
Ама той народа избра. Като се подаде оставка, след това какво ще се случва се пита в загадката, за тогава искаме алтернатива...е няма такава. Очаквам да ми кажеш алтернативата и да я обясниш и в детайли, както ти я виждашда се реализира
Аз алтернатива я виждам,затова и съм за оставка,вие сте ми ясни,за да не дойде ББ и ГЕРБ сте готови да простите всичко на това правителство и сте склонни лекичко да си затваряте очите,когато трябва....
Детайли няма да ти давам,защото коя партия е коалиция е най-добрата или по-малкото зло е доста субективно. За мен най-добрият вариант е коалиция ГЕРБ + РБ с министър-председател Томислав Дончев или някой излъчен от РБ. Всичко друго е повърня....

Няма ли да излезем?!
http://bnt.bg/bg/news/view/111717/slove ... sblysycite
До кога ще търпим.. Да плюят по нас : бръснати глави и ултраси??
До кога ще търпим.. Да плюят по нас : бръснати глави и ултраси??
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- джугашвили
Че то самия РБ е безпринципна коалиция! Каква е разликата между сегашната коалиция!
- джугашвили
джугашвили написа: Я ме светни, коя е партията защитаваща интересите на големите корпорации в САЩ! Демократите или републиканците! Кои са левите и кои са десните!