Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CS -KA -KA
Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?
по дарик преди малко съобщиха ,че снощи пред парламента е имало и сирийци които също безнаказано са вилняли и трошили ,ей това вече е лошо ,ето кой всъщност иска да дестабилизира държавата ,а някой продажни българи им се връзват на акъла
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Най-актуалните въпроси днес са :

bnborisov написа:Точно с такива действия като снощи ще се стигне до този така желан от всички нас КРАЙ!
Края ще дойде, ОК. Обаче някой ще ми каже ли какво ще е новото началоМахаме тези и идват КОИ
Ще дойде този който избере народът, това е демократичното и по добро не е измислено ! Лошото е, че много като теб задават този глупав въпрос, а не си задават нормалния : Какво по лошо за България да ни управляват партии ръководени от половин руснак, турци и Болен ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Заклет Левскар
Бъдещият 59 пак се изсра.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- Заклет Левскар
stefani написа:bnborisov написа:Точно с такива действия като снощи ще се стигне до този така желан от всички нас КРАЙ!
Края ще дойде, ОК. Обаче някой ще ми каже ли какво ще е новото началоМахаме тези и идват КОИ
Ще дойде този който избере народът, това е демократичното и по добро не е измислено ! Лошото е, че много като теб задават този глупав въпрос, а не си задават нормалния : Какво по лошо за България да ни управляват партии ръководени от половин руснак, турци и Болен ?
Още ли има хора, които смятат, че Станишев и Болен ги бръсне някой за слива?
В момента ни управляват Доган и Ц.Василев. Това трябва да го проумеете най сетне!
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
в нета се появи информация ,че бойко плащал на сирийци за да нападат парламента ,това е ужас този се е побъркал ,трябва да защитим България и нашето правителство ,не на сирийците и тяхните действия против правителството
- джугашвили
stefani написа:bnborisov написа:Точно с такива действия като снощи ще се стигне до този така желан от всички нас КРАЙ!
Ще дойде този който избере народът, това е демократичното и по добро не е измислено !
Че то в момента как е! Щом имат мнозинство в Народното събрание, за да сформират правителство, значи представляват болшинството от избирателите! Както сам казваш "това е демократичното" и е крайно време да го признаете!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Пич, на 43 години съм и досега съм задавал въпроси каквито ти задаваш. Изморих се обаче да чакам . Мислих че Б.Б е последното решение, но се оказа че не е . Оказа се лъжец. Затова задавам "глупавия въпрос" КОЙ, не за друго ми защото знам че няма отговор. Иначе как да се сърдя на тези по площадите като помня какво мислих и правих 97-а година. Тогава даже бяхме хиляди пъти повече. От тогава минаха много години и нещата са все едни и същи.
Не съм съгласен обаче с тезата " избори до дупка" щото е меко казано глупава. А и повярвайте ми , тези които са без работа и хранят семейства това не ги устройва.
Кировец написа:bluegope написа:Тия с постоянните си въпроси за алтернативата направо ме изумяват. Какво трябва да гледам как разни кокошки като Манолова и Кутев ми наглеят и се правят на ударени, че нищо не се случва ли? Или пък как Доган си седи някъде в сараите и се кефи как добре си е наредил пъзела. Ако трябва ще правим избори през 6 месеца, докато не ги наредим нещата така, както ние искаме. Какво като струват 20 милиона? Та тезиняколко хиляди киборги дето бяха изсипани вчера в София колко струват? И не ги ли плащаме пак ние? Изтървем ли и сега момента на подем в народностното и обществено самосъзнание, ще чакаме още 10-20 години до следващите подобни събития, защото всеки ще си каже: "Е тия дето протестираха 150 дни какво постигнаха?" И ще настане пак овчето блаженство - да си седиш вкъщи на топло, да коментираш по форумите и да питаш каква е алтернативата. В демократична държава като нашата или поне претендираща за такава, алтернативата е една - избори. Ама тогава всеки да иде и да гласува, а не да разправя, че нямало за кой. И за мен няма идеален вот, ама гласувам, защото после имам основание да предявявам претенции и защото мисля, че съм достатъчно зрял и видял през годините, за да направя поне малко по-лошия избор от всичкия възможен.
Не съм съгласен само с това. Всеки, който живее честно и съобразено с Конституцията и законите на България има право на претенции. Стига налагахте глупавия мотив "аз гласувам, аз командвам".
Аз не казвам, че няма право на претенции, а че аз имам основание да търся сметка от тези, за които съм гласувал. Но същевременно ми изглежда странно да пропуснеш деня за избор поради неясни причини и после 4 години само да хейтваш и плюеш. Това не е позитивния модел, но в България е доста популярен и това е една от причините да сме на това дередже и да не се развиваме.