Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот джугашвили » 13 ное 2013 12:47

Балкански Орел написа:Един човек да е единствения управляващ с тази държава, да ни махне от Европа и всички останали Еврейско-комунистически-мюсолмански договори в които сме попаднали, да спре всякакви помощи на НЕ-интегрираните цигани, да създаде добри условия Българите да правим деца и може да си сътрудничим с държави като Русия и останалите подобни.Ще си възродим родното производство и всичко ще е по мед и масло !

Много истини има в поста ти! Само гледай как ще ти налетят сега "демократите"!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот alexveselinov » 13 ное 2013 12:50

:lol:
Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 ное 2013 12:57

костенурк написа:Забравих и фелдмаршал Волен Сидероглу турската пачавра

Не обиждай вожда,щото ще го сложа на майка ти в задния двор!

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 13 ное 2013 12:58

Последните 4 коментара:

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 13:00

Докато хората с палки и пагони не се застъпят за народа, вместо за политиците.
Не знам кой е предрешил разбитата ни система във всеки аспект, но определено му е вързало.

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 13 ное 2013 13:00

Тия с постоянните си въпроси за алтернативата направо ме изумяват. Какво трябва да гледам как разни кокошки като Манолова и Кутев ми наглеят и се правят на ударени, че нищо не се случва ли? Или пък как Доган си седи някъде в сараите и се кефи как добре си е наредил пъзела. Ако трябва ще правим избори през 6 месеца, докато не ги наредим нещата така, както ние искаме. Какво като струват 20 милиона? Та тезиняколко хиляди киборги дето бяха изсипани вчера в София колко струват? И не ги ли плащаме пак ние? Изтървем ли и сега момента на подем в народностното и обществено самосъзнание, ще чакаме още 10-20 години до следващите подобни събития, защото всеки ще си каже: "Е тия дето протестираха 150 дни какво постигнаха?" И ще настане пак овчето блаженство - да си седиш вкъщи на топло, да коментираш по форумите и да питаш каква е алтернативата. В демократична държава като нашата или поне претендираща за такава, алтернативата е една - избори. Ама тогава всеки да иде и да гласува, а не да разправя, че нямало за кой. И за мен няма идеален вот, ама гласувам, защото после имам основание да предявявам претенции и защото мисля, че съм достатъчно зрял и видял през годините, за да направя поне малко по-лошия избор от всичкия възможен.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 13 ное 2013 13:04

Кой ще оцени щетите на центъра на София, нанесени от тези "трошачи на кофи и пейки"??? Кой ще потърси отговорност на тези, които вчера трошаха и блъскаха кофи за смет и пейки, закупени с парите на данъкоплатеца???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 13:05

bluegope написа:Тия с постоянните си въпроси за алтернативата направо ме изумяват. Какво трябва да гледам как разни кокошки като Манолова и Кутев ми наглеят и се правят на ударени, че нищо не се случва ли? Или пък как Доган си седи някъде в сараите и се кефи как добре си е наредил пъзела. Ако трябва ще правим избори през 6 месеца, докато не ги наредим нещата така, както ние искаме. Какво като струват 20 милиона? Та тезиняколко хиляди киборги дето бяха изсипани вчера в София колко струват? И не ги ли плащаме пак ние? Изтървем ли и сега момента на подем в народностното и обществено самосъзнание, ще чакаме още 10-20 години до следващите подобни събития, защото всеки ще си каже: "Е тия дето протестираха 150 дни какво постигнаха?" И ще настане пак овчето блаженство - да си седиш вкъщи на топло, да коментираш по форумите и да питаш каква е алтернативата. В демократична държава като нашата или поне претендираща за такава, алтернативата е една - избори. Ама тогава всеки да иде и да гласува, а не да разправя, че нямало за кой. И за мен няма идеален вот, ама гласувам, защото после имам основание да предявявам претенции и защото мисля, че съм достатъчно зрял и видял през годините, за да направя поне малко по-лошия избор от всичкия възможен.

Не съм съгласен само с това. Всеки, който живее честно и съобразено с Конституцията и законите на България има право на претенции. Стига налагахте глупавия мотив "аз гласувам, аз командвам".

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 ное 2013 13:07

Атеист написа:Последните 4 коментара:

Изображение

Турско-Българския хелзински комитет да си затваря голямата проституираща уста :| :arrow:
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Архив”