Мнениеот bluegope » 13 ное 2013 13:00
Тия с постоянните си въпроси за алтернативата направо ме изумяват. Какво трябва да гледам как разни кокошки като Манолова и Кутев ми наглеят и се правят на ударени, че нищо не се случва ли? Или пък как Доган си седи някъде в сараите и се кефи как добре си е наредил пъзела. Ако трябва ще правим избори през 6 месеца, докато не ги наредим нещата така, както ние искаме. Какво като струват 20 милиона? Та тезиняколко хиляди киборги дето бяха изсипани вчера в София колко струват? И не ги ли плащаме пак ние? Изтървем ли и сега момента на подем в народностното и обществено самосъзнание, ще чакаме още 10-20 години до следващите подобни събития, защото всеки ще си каже: "Е тия дето протестираха 150 дни какво постигнаха?" И ще настане пак овчето блаженство - да си седиш вкъщи на топло, да коментираш по форумите и да питаш каква е алтернативата. В демократична държава като нашата или поне претендираща за такава, алтернативата е една - избори. Ама тогава всеки да иде и да гласува, а не да разправя, че нямало за кой. И за мен няма идеален вот, ама гласувам, защото после имам основание да предявявам претенции и защото мисля, че съм достатъчно зрял и видял през годините, за да направя поне малко по-лошия избор от всичкия възможен.