Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 12 ное 2013 22:38

sin4ec написа: Да се оправят красивите и интелигентните. Всъщност са тъпи до немайкъде. Пробив се прави с числено превъзходство в зоната на атака 4-5 пъти над противника. Артилерийска подготовка миниум и бронз, плюс две димки. И вкарване в пробива на поне 100 човека, които да са с ясното съзнание, че ще отнесат калая здраво. Такива ресурси протестърите нямат. Но нямат и най-важното-какво да правят след това.
Битката е загубена, преди да почне. Това вече е проиграно в споменатата година.
Нищо не става от тия. Васконти, чуваш ли за какво говоря?
Ти как очакваш момчета и момичета на по 20 години да знаят как се прави пробив срещу робокопи? :) Те имат нещо, което малко възрастни имат - вяра, че справедливост може да има. За съжаление нямат точна представа как да стигнат до нея.
Че такива като оная наглата червена *****, която плашеше с патерици, ще си получат заслуженото.
Пфу, колко ме е яд, че не съм в София в момента...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 22:39

dunavfc написа:Хубаво се получи днеска ;) Орешарски утре да се взема в ръце и наистина да си тръгва с добро,защото рано или късно,ситуацията ще ескалира много повече от днес и ще има и фатални последици....

Не са му разрешили още....

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 ное 2013 22:45

Laetitia написа:
sin4ec написа: Да се оправят красивите и интелигентните. Всъщност са тъпи до немайкъде. Пробив се прави с числено превъзходство в зоната на атака 4-5 пъти над противника. Артилерийска подготовка миниум и бронз, плюс две димки. И вкарване в пробива на поне 100 човека, които да са с ясното съзнание, че ще отнесат калая здраво. Такива ресурси протестърите нямат. Но нямат и най-важното-какво да правят след това.
Битката е загубена, преди да почне. Това вече е проиграно в споменатата година.
Нищо не става от тия. Васконти, чуваш ли за какво говоря?
Ти как очакваш момчета и момичета на по 20 години да знаят как се прави пробив срещу робокопи? :) Те имат нещо, което малко възрастни имат - вяра, че справедливост може да има. За съжаление нямат точна представа как да стигнат до нея.
Че такива като оная наглата червена *****, която плашеше с патерици, ще си получат заслуженото.
Пфу, колко ме е яд, че не съм в София в момента...

Няма защо да те е яд. Това е пародия на протест в момента. Когато се излезе с оръжия, димки, факли и най-вече коктейл Молотов и започнат да палят наред, тогава и аз ще подкрепя и тялом протеста и ще съм там. Учете се от гърците как се протестира :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

pomiqr57

Нежната революция на лявосекстанските протестиращи

Мнениеот pomiqr57 » 12 ное 2013 22:47

Хомосексуалистите не са нищо повече от останалите хора и те не трябва да бъдат толерирани и с това останалите граждани на тази държава да се чувстваме дискриминирани.

Време е отговорните фактори в тази държава да изпълнят задълженията си и да издадат най-нормалната заповед в ситуиация, в която протестиращите не изпълняват заповеди на полицията и протестират незаконно да бъдат спукани от бой и най-накрая да възмажеят.

Да, ние наистина не сме нормална държава. В една нормална и функционираща държа никога няма да бъде позволено на шепа хора да тормозят цяла България. В една нормална държава никой няма да замеря полицаи с предмети, да им размахва пръст и да им крещи безнаказано, а ще бъдат прегазани.

Какви са тези нежни протестиращи? Видиш ли полицай бил ги ударил и те пискат като момиченца. вие сте срам за България. Отишли сте на протест, а не на бдебие в църква, но метросексуалното и лявосекстанското общество няма как да разбере този прост факт. Дългото стоене пред огледалото с гребен, четка, гел, пяна за коса, епилатори, козметика и т.н. до там ви е изродило, че вместо отлечителни мъжки полови белези сте скопени.

Какво очаквате да се промени след като БСП паднат от власт? Тоя филм вече сме го гледали многократно. Нереализираните номенклатурчици с ниски качества се възкачват на "царския" трон и започват да избиват комплекси. Кой, кой, кой ще ни оправи? мигленката кунева, бареков и всички бивши кадри на бсп, герб, сдс, одс и разни незнайни партии нарекли се реформаторски блок. Айде моля ви се.

Нежната революция на студентите с “гладната” стачка я гледахме вече. Революция организирана от номенклатурчици и изградили лица като емил кошлуков и петър корумбашев. Само какви лица на студенстките протести! Единият в партията срещу, която се бореше, а другият в телевизията с откровена проправителствена ориентация.

Ех, само каква демокрация си “извоювахме”. петърчо създаде пошло предаване като ку-ку, в което да се усмиват политици и да се говорят цинизми и видиш ли живеем в демокрация, но на българина му стига да му позволят да псува на воля и да е доволен. Стига съм с еотклонявал от темата.

Бой, бой и пак бой е единственото, което ще оправи тази държава. Мъжете се раждат в битка, а не в мирни протести.

Да естествено, че съм платен комунист, но ми е много интересно кой ми плаща при положение, че в България и в света никога не е имало комунизъм.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 12 ное 2013 22:48

Ето тази новина ме обнадеждава,букитата по принцип рядко грешат.

Увеличава се шансът за падане на правителството до края на месеца според букмейкър

"Възможността правителството на Пламен Орешарски да подаде оставка през ноември се увеличава, сочат прогнозите на букмейкърската компания "Евробет".
Операторът свали рязко коефициента за падане на кабинета през настоящия месец. Докато до вчера се приемаха залози при коефициент 5.00, днес вече коефициентът е 3.00.
Коефициентът за падане на правителството през декември остава непроменен - 7.00.
"От вчера следим всичко, което се случва около протеста на студентите, както и днешните събития от сутринта. Реагираме на случващото се в страната", коментираха за "Дневник" трейдъри от букмейкъра."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/ ... stvoto_do/

Levskar_forever

Re: Нежната революция на лявосекстанските протестиращи

Мнениеот Levskar_forever » 12 ное 2013 22:49

Ти и блог ли имаш, отпадък ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 ное 2013 22:54

Soulen написа:Няма защо да те е яд. Това е пародия на протест в момента. Когато се излезе с оръжия, димки, факли и най-вече коктейл Молотов и започнат да палят наред, тогава и аз ще подкрепя и тялом протеста и ще съм там. Учете се от гърците как се протестира :)

Гърците нямат фанатизирани комунисти и турци срещу себе си. иначе казано - еничари.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 ное 2013 22:55

Дай да се избием заради гьон сурата на тройната коалиция.Народа не ги иска и те ще държат властта до последно.Подаде ли оставка Орешарски те повече власт няма да видят.Ще загубят за Н-ти път изборите и кабинетния играч Станишев няма да може да измисли формула с която пак да подмени вота на българският народ.Оставка и избори!Сега!Веднага!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2013 22:56

Levskar_forever написа:Ти и блог ли имаш, отпадък ?

За разлика от теб, той въобще не е отпадък!
Има мисли в главата си, а не само един въпрос- "Ама и ти ли бе, отпадък?!"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2013 22:58

Плащат ти... масоните и евреите.. може и рептилите-нали това е водещият постулат на мистиците във форума 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”