Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Стоичков е вариант за наследник на Мъри

Мнениеот джони » 12 ное 2013 14:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1FPxMF-CS_A[/youtube]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 12 ное 2013 14:38

Кавалерът на "Златната топка" Христо Стоичков не потвърди, но и не отрече информациите, че може да замени Станимир Стоилов начело на "Ботев" Пловдив.
"Не е коректно сега да коментирам тази тема. Каквото има да става, ще се случва след Нова година", отсече Камата.

Кривия май ще сменя поста :idea:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 ное 2013 14:51

Значи няма да е сега, а от следващото лято. Ами то до тогава може много вода да изтече, та се чудя защо сега ги пускате тези теми?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Brat
Контакти:

Мнениеот Brat » 12 ное 2013 15:19

Себастиан Фетел написа:Голям футболист, но некадърен треньор. Дано иде при неградските.

A вас как ви посрещат в страната, барон Мангасарян? Как ви наричат, че май си забравил? :mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 ное 2013 15:42

Камата е посредствен самозванец , като треньор! Пази го само името му на велик футболист! Защо все се хвърлят към подобни помпозни грешки ? Да вземат пример от Лудогорец или Литекс ! А шокиращо за всички , според мен Херо е най - добрия вариант за Ботев!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 ное 2013 16:00

От трън на глог :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 ное 2013 17:12

child in time написа:Камата е посредствен самозванец , като треньор! Пази го само името му на велик футболист! Защо все се хвърлят към подобни помпозни грешки ? Да вземат пример от Лудогорец или Литекс ! А шокиращо за всички , според мен Херо е най - добрия вариант за Ботев!

Що да е шокиращо? Само че Херо никога няма да дойде в Ботев. Сам знаеш защо.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 12 ное 2013 17:41

Мисля,че е въпрос на време преди да стане факт. Тук зависи Василев дали ще вземе спортно техническо решение или политическо. Стоичков има силно лоби. Домусчиев беше споменал,че като махнал Петев, Стоичков му счупил телефона... Иначе не мисля че ще промени кой знае колко Ботев, ако има умения,то до сега не ги е показал.

Потребителски аватар
devetnaisdvanais
Контакти:

Мнениеот devetnaisdvanais » 12 ное 2013 18:49

За мен смяната на треньора в Ботев изобщо не е тема в момента и мисля, че Мъри изобщо не трябва да се пипа, понеже проблемът не е той а футболистите и е крайно време тея нападатели и псевдо звезди да почнат да отбелязват голове, да почнат да излизат от не знам какви вече кризи и от психологически дупки и кофти настроение, понеже те са тези на терена и тези, от които се очаква да бият. Ако Мъри имаше някой по-добър играч кога костовци, педровци и вандеровци щяха да играят. Всеки мач се чуди кой да почва титуляр на принципа на по-малкото зло. Който и да дойде, промяна не чакайте.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 ное 2013 20:59

Red_Neck написа:В Разград и Ловеч треньори и футболисти могат да работята спокойно - без много натиск от фенове и медии.
В Пловдив и София съвсем не е така.
Логичният ход на Цв. В. ( след като инвестира в бази) е да започне да налага собствена продукция и да печели от евентуални трансфери.
Това, обаче няма да стане, защото ще излезе, че Домуса е по-голям баровец от него :)

Ако целта на Цветан Василев е да си мери оная работа с Домуса, то щеше да плаща на съдии и противникови отбори и сега класирането щеше да е по-различно и никой нямаше и да си мисли за оставката на Мъри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”