Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
donDiego

Re: Довечера ще става каквото ще става.

Мнениеот donDiego » 12 ное 2013 17:31

bluegope написа:Що всички тука се правите на много умни - алтернативи, малтернативи. Това да не е пленум на ЦК? Идват новите избори и тогава гласуващите определят алтернативите. Не се променя изборния кодекс, значи следват нови избори и така, докато се промени тая изборна система. След днешния ден определено на тази тройна коалция и остава малко. Историята го е доказала това.

Каква история се повтаря бе умнико, какво ЦК, какъв комунизъм..ще ми диктуват някакви дрисльовци, някакви искания за нещо си, а немогат да го назоват точно дори. Да отиват да учат и като заслужат , да поставят искане или условия, дотогава един бой от полицията ,ако се наложи втори и ще им дойде акъла в празните кратуни :(
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 ное 2013 17:34

"Довечера..."

Е вече е довечера.
Какво става? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 12 ное 2013 17:35

при нови избори целта е да влезе реформаторския бардак с главната жрица кунева и ще цъфтим и връзваме, след като гроб тръгне да ни опрашва, събирайки си вересиите и пропуснатите ползи за 9 месеца. аз съм за избори, в които няма да участват доган, комунистите и гробарите. само тогава ще подкрепя протестите.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

loko2004
Контакти:

Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София

Мнениеот loko2004 » 12 ное 2013 17:36

Irish stout написа:Безредиците ги създават червените боклуци. Не им ли омръзна всеки път по един и същи начин да падат то власт!

Не са червените боклуци, а разните му НПОта соросоиди ГЕРБ смешния РБ
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
viali69

Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София

Мнениеот viali69 » 12 ное 2013 17:40

loko2004 написа:
Irish stout написа:Безредиците ги създават червените боклуци. Не им ли омръзна всеки път по един и същи начин да падат то власт!

Не са червените боклуци, а разните му НПОта соросоиди ГЕРБ смешния РБ

Днес правителството е атакувано от три посоки:
1. От ГЕРБ. Те ползват откраднатите близо 10 милиарда по време на своето управление и ги раздават за протести.
2. От олигархичните кръгове свързани с Цветелина Бориславова, Саша Безуханова, Иво Прокопиев и др.
3. От Световните господари чрез НПО на Сорос. Те предпочитат Бойко Борисов да управлява, защото е тъп и верен слуга на техните антибългарски интереси.
Боко е по-удобен, защото е по-послушен от Станишев.
Не е тайна и това, че БСП държи на Москва, което дъпълнително дразни Световните господари - САЩ, Израел и Брюксел.

Кратко и ясно !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 12 ное 2013 17:42

К'во ще става, пак ли ще бият имигранти :roll: или студенти..И в двата случая съм на страната на побойниците :!:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 ное 2013 17:46

PFC Litex написа:Тук има видео на сблъсъците
http://kanal3.bg/publicistika/sblsci-pr ... ciya-video

Браво на полицаите,мъкнат ги като чесън и маруля.Така трябва да е.Ако ли не бой,бой,бой и само голям бой по тези наркомани.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 ное 2013 17:47

До къде я докарахме да защитаваме правителстовто на Доган ...
[center]Levski & Lazio[/center]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 12 ное 2013 17:48

аз пък силно се надявам да обявят нулева година за СУ. На мен следването ми струваше около 3-4 хиляди лв на година, като не съм плащал квартира или общежитие в Пловдив, а семестрите ми не са надвишавали 160 марки. това от 2006-2010г. сега е поне с 5 стотака нагоре. искам да видя реакцията на неутралните студенти спрямо обществено ангажираните, когато им бъде съобщено, че губят 1 година и сума от горния порядък. политиканстващите ще бъдат изметени, без оглед на цвят и убеждения, защото хладилника винаги побеждава телевизора или далекогледа за близко бъдеще..
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 ное 2013 17:53

boabbb написа:Малко са хората ми се струва ... :? Дано дойдат повече, да става калабалък, че да се махнат най-после резаците, Болен и СерГей :!:

Прав си в парламента управляващите са повече от протестиращите клоуни.Факт.

Върни се в “Архив”