Иво го познавам лично, много интелигентно момче и метълче, мисля, че в Германия беше завършил.
Комунистическите неграмотни псета не могат да му стъпят на... опашката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Иво го познавам лично, много интелигентно момче и метълче, мисля, че в Германия беше завършил.
Заклет Левскар написа:urkoto написа:И сега в крайна сметка има ли калабалък в момента пред НС и ще ходят ли там агитки или няма да ходят? Откъде е тази информация на автора? Аз честно нищо не разбрах от тая тема. Дайте малко конкретика моля!
Ами пусни си радио, TV или прочети в някой новинарски сайт.
Заклет Левскар написа:PFC Litex написа:Заклет Левскар написа:Приказките, че няма друга алтернатива са абсолютна глупост. Винаги в България има алтернатива на Волен и Доган.
Дай я тази алтернатива де, на думи е лесно, аз искам дела?
Ако трябва Йоло Денев ще ни управлява, но не и турците Доган и Василев.
Горд комунист написа:Всички на улицата да върнем комунизма !
PFC Litex написа:Йордан Цонев: Повтярям - Борисов е мутра и доведе футболни агитки пред парламента
Целта на ГЕРБ била сблъсъците да окървавят протеста
Дано това не е вярно.
urkoto написа:Заклет Левскар написа:urkoto написа:И сега в крайна сметка има ли калабалък в момента пред НС и ще ходят ли там агитки или няма да ходят? Откъде е тази информация на автора? Аз честно нищо не разбрах от тая тема. Дайте малко конкретика моля!
Ами пусни си радио, TV или прочети в някой новинарски сайт.
Кое радио или коя телевизия? Не се ебавам просто искам да знам - по нова, бтв и дарик няма нищо в момента по темата!
Безкомпромисен написа:Горд комунист написа:Всички на улицата да върнем комунизма !
Всички нормални хора на улица да вкараме всички комунистически престъпници в затвора и да осъществим радикална и безкомпромисна декомунизация!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта