Локомотив Пловдив - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски София

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2013 20:23

Cooler написа:
Der Schmarotzer написа:Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?

Идиотско, но на повторението се видя, че му мина на сантиметри от ръката, а ако я беше избил :roll:

Ако я беше избил тогава щеше да е най- добрия вратар ;)
Както "блу" каза, както му е удобно така ще я избие или поне ще се опита, отстрани е лесно, но колко ли хора от подфорума са били на неговото място :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 ное 2013 20:25

Cooler написа:
Der Schmarotzer написа:Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?

Идиотско, но на повторението се видя, че му мина на сантиметри от ръката, а ако я беше избил :roll:

Ако беше тръгнал да я избива с лявата ръка удряше топката без проблеми.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 ное 2013 20:32

ralka_levskarka написа:
Cooler написа:

Ако я беше избил тогава щеше да е най- добрия вратар ;)
Както "блу" каза, както му е удобно така ще я избие или поне ще се опита, отстрани е лесно, но колко ли хора от подфорума са били на неговото място :?

В случая направи неуспешен опит да я избие както му е удобно, а трябваше да направи както би било ефективно. Той е на вратата не да прави каквото му е удобно, а каквото е ефективно. А що се отнася до това да се поставим на неговото място, аз не бих могъл, защото не съм вратар, но като бивш нападател (не лош при това :-)), разбера ли че вратарят е сакат с едната ръка, както Блажевич, ще стрелям при всяка открила ми се възможност там където му е слабото място.

way
Контакти:

Мнениеот way » 02 ное 2013 20:38

Ами ако беше паци тигъра ....

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 ное 2013 07:45

way написа:Ами ако беше паци тигъра ....

Тайната ми мисъл беше, че въпреки четиримата вратари, все още нямаме вратар, поне от класата на Урсула, но от добрите му години. Очевидно или никой не работи с тях или не се работи правилно.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 ное 2013 20:03

Der Schmarotzer написа:
way написа:Ами ако беше паци тигъра ....

Тайната ми мисъл беше, че въпреки четиримата вратари, все още нямаме вратар, поне от класата на Урсула, но от добрите му години. Очевидно или никой не работи с тях или не се работи правилно.

Даже и Урсула в последните си два сезона беше в слаба форма ... От доста години треньора на вратарите ни е жив зян ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 ное 2013 10:28

Архив ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”