Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

za4kata
Контакти:

Re: СУХИЯ

Мнениеот za4kata » 09 ное 2013 17:28

venom написа:
raikonen22 написа:Не Сухия, който ще да дойде, с тези ливади нищо не може да направи. От този отбор трябва да останат Вутов + максимум още трима играчи! Сериозно измитане трябва да се предприеме и тогава вече и за треньор може да се мисли!

Супер сте си бе, малко ми олекна, че се бях притеснил след победите над Ботев и Локото.

Ти продължавай да се притесняваш има време!)))

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 ное 2013 17:28

batmanlevski написа:след три поредни победи някой се уплаши ,че го стигнахме и си изпрати съдята ! да видим сега съдийската комисия дали ще самосезира и какво ще е наказанието за този престъпник Г. Димитров

Не почвай като Тройча, да бяхме създали някое положение да се тюхкаме, 1 положение е свирил срещу нас по-сериозно.. наистина то реши мача, но така е като не можеш да застрашиш Берое.

Да, съдията сбърка но... аз искам Левски да играе на ниво, тогава съдията няма да може с 1 криво отсъждане да ни бие.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 09 ное 2013 17:29

Betchualeng Arnaikem написа:Дузпата ми се видя направо фалшива, но как да е. Истинския проблем не беше тая дузпа а липсата на положения, имах чуството че и 180 минути да играем пак няма да вкараме. При това положение какво, за 0:0 ли трябваше да играем?! Не че и Берое създаде положения, но това не виждам защо трябва да ни топли.

Левски опита да играе с борба, на мускули срещу отбор, който адски добре умее точно това. Може би 0:0 беше логичния резултат, но в такива мачове е така, някой вкара ли гол има огромни шансове да победи, Берое успя. Да им е честито.

Наистина, за съжаление проблема не е дузпата, а лошата игра.Все пак имахме около 1 час, за да променим резултата.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 ное 2013 17:29

BadBoy написа:След такава игра просто е престъпно левскарите да имат изобщо некви претенции към съдията.

Вярно е, че играта на Левски беше много слаба, но и съдията повлия на резултата. Както един форумен идиот казва "факт" !

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 ное 2013 17:30

CSKA 78 написа:
batmanlevski написа:след три поредни победи някой се уплаши ,че го стигнахме и си изпрати съдята ! да видим сега съдийската комисия дали ще самосезира и какво ще е наказанието за този престъпник Г. Димитров

Дузпата свирена срещу ЦСКА във Варна и тази свирена срещу вас са аналогични!
И според вещото мнение на твоя колега blue avalanche,дузпата срещу ЦСКА е 100%,така че и тази срещу вас,също е 100%.Не виждам за какво ревете!!?? :shock: ;)

Ти още ли не си си направил лоботомия?

Впрочем, този мач беше нарисувано 0:0 с оглед некадърността на двата отбора пред гола. Съдията обърка дузпата, но няма какво да му се сърдим - дали 1 или 0 точки е все тая. Само Пламен Крумов завалията пак отнесе жълт картон за ръка-фантом :D

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2013 17:32

Давайте да събираме спорните положения от мача и да го накажат тоя смешник! :mrgreen: И за страничния от далечната страна трябва поне 5 мача! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 ное 2013 17:33

T&T написа:Доживяхме да свирят измислена дузпа срещу Левски ;) Жалко, че второто полувреме Левски ще вземе своето, тъй като този мач е решен отдавна.

#извинисебе :evil:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 ное 2013 17:33

Борат:
„Можем много по-добре. Берое нямаше никакво положение, ако не им беше подарената дузпа. Това е поръчка. Откъде идва ли? Литекс, ЦСКА или Лудогорец. Ще доживеем ли някой да даде дузпа срещу Лудогорец? Кажете ми, ще доживеем ли?“, недоволстваше Батков.

„Съдийството беше отвратително, спортните хора в клуба ще преценяват за жалба срещу съдията. Имаше доста спорни моменти в срещата.“

„Обезсърчен съм за българския футбол, така няма как да продължават нещата“, каза още той.

Та не ревете като вдовица за не знам си какво, така ли? :)
Аз да попитам агент Тара, колко положения за гол имаха неговите хубостници?
И защо уж съдийството отвратително, пък ще се преценява за жалба ... ?!?
На края, другарю Борат, те така ако продължават нещата ще е повече от зле! Хванете се под ръка всички всички съмнителни "бизнесмени" свързани с БГ футбола и към терминал 2 ...... цветята ще са от нас!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 ное 2013 17:33

Мога да кажа напълно основателно, че както дузпата във Варна, така и тази днес са абсолютно измислени. И да добавя още нещо - учудвам се тоталната простотия на голяма част от феновете на Левски да продължават да злобеят относно ЦСКА. Не си взеха поука от лятото и миналата седмица се скъсаха да злорадстват. Хората са казали, че само глупака се спъва два пъти в един и същ камък. Явно сините продължават да се спъват ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 09 ное 2013 17:33

W84me написа:Давайте да събираме спорните положения от мача и да го накажат тоя смешник! :mrgreen: И за страничния от далечната страна трябва поне 5 мача! :mrgreen:

нека да не падаме на нивото на червените.

Върни се в “Архив”