Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botevplovdiveoe
Контакти:

Re: И РингБГ се изказа: СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ ПРОПАДНА !

Мнениеот botevplovdiveoe » 28 окт 2009 00:07

Нали се сещате,че това,че ще дойдат италиянци нищо не означава...
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 28 окт 2009 00:07

ДОБРЕЕЕ, ЗНАчИ УТРЕ Е ДЕНЯ НА ИЗНЕНАДИТЕ
:roll:

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 28 окт 2009 00:10

botevplovdiveoe написа:Е нищо ново не казаха.Шилев каза,че правели сичко възможно да се разбере дали ше има сделка и че чакали италианци тия дни.

Това къде го е казал ?
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 28 окт 2009 00:15

botevplovdiveoe написа:Нали се сещате,че това,че ще дойдат италиянци нищо не означава...

Така е никой не знае , какви мисли се въртят в главата на Митьо , а и какъв акъл може да се пръкне в селската кратуна в последния момент даже .

НО има лъч надежда за успешен край .

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 28 окт 2009 00:34

Мнението ми е,че никой фен не заслужава това,което се случва с Канарчетата.Сред феновете на ЛЕВСКИ,тук в София има много ,които ви подкрепят.Съчувствам ви най-искрено.Дано има щаслив край,тази простотия.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Re: Какво е бъдещето?

Мнениеот max_danieli » 28 окт 2009 01:35

Тва обяснение което се дава за екипите е доста аматьорско бих казал.Ола и Ребека нямали екипи.Аз доколкото знам те 2-мата отдавна са подписали договори с Ботев.При тва положение остава само да им пристигнат жълтите карти доколкото знам.Новите екипи когато дойдоха и 2-мата имаха договори,така че би трябвало да имат и те екипи :roll: Кво?Стискат си стотинките от екипите ли?Не че искам да нажежавам обстановката обаче е крайно време някои хора да започнат да мислят с главите си.Утре ако дойдат някои от италианците е крайно време да ги притиснем да ни обяснят какво аджеба става в този отбор.Щели сме да ги уплашим!Ха.Ми те ако имат сериозни намерения към отбора и всичко им е чисто не би трябвало да крият нищо от нас и да ни обяснят какво става,а не да ни лъжат като оня дебелия Салерно, и да ни дават лъжливи обещания за Евротурнири и т.н.!Че не им е чиста работата смятам всички се убедихме.Дано все пак се окажат по-добър стопанин от Селянина.Тва се моля поне на тоя етап,ако естветвено сделката не е пропаднала нацяло(според мен не е и няма и да пропадне).

Канар
Контакти:

Re: Какво е бъдещето?

Мнениеот Канар » 28 окт 2009 01:53

selby1912 написа:
valyo1912 написа:днес се е гледало делото заведено от кръстева срещу христолов,на 26 ноември ще стане ясно решението на съда,по ринг адвокат шилев каза,че ако кръстева спечели делото христолов е готов да и прехвърли акциите както е било записано в предварителния договор,едно е ясно дните на селския изрод са преброени

Аз пък това,което разбрах от това,което чух от Шилев е,че сделка с италианците няма да има,чакали се новите италианци в четвъртък-петък и "правели всичко възможно сделката да приключи възможно най-бързо".

Елементарно, Уотсън! Нали трябва малко да ги нагнети от сорта на "бързайте, че продаваме на други". Знае ги той тези работи, бате ви Недялко. А от къде Ринг черпи информация за сериала "сделка или не", ей богу, не знам. Като се замисля, най-достоверния източник би могъл да им бъде шофьора на Митко. Той, момчето, поне контактува с италианците като ги взема от летището и обратно. Другите се упражняват в преразказ по разкази на "очевидци".

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 28 окт 2009 02:17

plan-2012 написа:ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ ИЗНЕНАДА !

И ВСИЧКИ В СЪБОТА НА ТРИБУНА ИЗТОК !!!

САМО ВАСКО ВАСИЛЕВ МОЖЕ ДА СПРЕ ЛЕО МЕСИ !

Васко Василев- Зуека ли може да спре Меси ? :)

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 28 окт 2009 02:27

днеска Лео Меси беше гост на големия Адидас магазин (с Аржентиснка връзка, не барса) на Шанз Елизе. Минах от там но беше невероятна търпана и нищи не се видя ... сигурно васко василев и той е бил :mrgreen:

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 28 окт 2009 09:26

Hacko1912 написа: ... сигурно васко василев и той е бил :mrgreen:

Нищо чудно! То пo Шан`з Елизе стълбове много има :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”