XV кръг: ЦСКА - Берое 1:0 /31 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Re: XV кръг: ЦСКА - Берое 1:0 /31 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот Swarovski » 01 ное 2013 14:09

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Лавината пак е осрал форума.Завалийката трябва да отработва 15 000 които Батков им дава.Какво да ги правиш подуенци - платени фенове.
П.П.
Ръгбито е джентълменски спорт.Там пас напред не е позволен,само назад и настрани!

Ми щом е "джентълменски спорт",защо вашия треньор орева орталъка,че Локо Пд били играли ръгби? ;)

Значи щом някой червен фен пише във вашия форум, трябва да се измете веднага от там, но ти имаш правото да цапаш където ти падне! Това е тема за мача, не за твоите душевни излеяния.

Колкото до мача, съдията не свиреше за някокого, по- скоро е крайно негоден и подминаваше кристални ситуации! Онази операция над кръста срещу Чочев наистина не знам какво различно от червен картон е! Тошко преди години такива ги правеше такива по 3-4 на сезон.
Като цяло заслужена победа, Берое бяха загубили мача в главите си, не се получи зрелищен мач, а здрава битка с един много слаб съдия!
Не знам дали някой гледа Хубчев как говори пред телевизията след мача, но мен както ме развесели, така и ме ядоса. Показва, че не му пука за журналистите и говори със страшна досада пред медиите. Той не е глупав и като гледам го прави от ниска култура, друго обяснение нямам.
Последна промяна от Swarovski на 01 ное 2013 14:11, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 ное 2013 14:10

Спри се бе лавина!За едни чорни пари осра целия форум.Тролиш по всички теми за ЦСКА ,а си фен на отбора от Подуене.Ходи пиши глупости там,във вашия форум и не ни занимавай с простотиите си!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 ное 2013 14:11

Аз само с един коментар в техния форум и им запалям космите на задниците... важно е хумор да има!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 ное 2013 18:02

Swarovski написа:
blue avalanche написа:Ми щом е "джентълменски спорт",защо вашия треньор орева орталъка,че Локо Пд били играли ръгби? ;)

Значи щом някой червен фен пише във вашия форум, трябва да се измете веднага от там, но ти имаш правото да цапаш където ти падне! Това е тема за мача, не за твоите душевни излеяния.

Колкото до мача, съдията не свиреше за някокого, по- скоро е крайно негоден и подминаваше кристални ситуации! Онази операция над кръста срещу Чочев наистина не знам какво различно от червен картон е! Тошко преди години такива ги правеше такива по 3-4 на сезон.
Като цяло заслужена победа, Берое бяха загубили мача в главите си, не се получи зрелищен мач, а здрава битка с един много слаб съдия!
Не знам дали някой гледа Хубчев как говори пред телевизията след мача, но мен както ме развесели, така и ме ядоса. Показва, че не му пука за журналистите и говори със страшна досада пред медиите. Той не е глупав и като гледам го прави от ниска култура, друго обяснение нямам.

...излеяния...

излИяния
...някокого...

няКОго
Неграмотник!Че и тръгнал да говори за "ниска култура" при другите...

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 03 ное 2013 14:59

Колеги, какво ще кажете за "полуживия" след "зверската" контузия Милисавлевич? :mrgreen:
Нали беше много зле и кълнахте до девето коляно Веселин Пенев? :shock:
Днес защо е на терена (Ч.море-ЦСКА) и припка като зайче.....? :shock:
Стилът ви е такъв - като се започне от Тройчо и се стигне до последния ви редови фен....Рев, колкото може по-силно и по-истерично.
Жалки сте.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 03 ное 2013 15:04

Що се отнася до поведението на Хубчев пред журналистите-аз също не го одобрявам. Досега наказаха отбора за неявяването му на интервю. На следващата пресконференция очаквам бойкот от журналистите спрямо него. .
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 ное 2013 20:31

blue avalanche написа:
Swarovski написа:
blue avalanche написа:Ми щом е "джентълменски спорт",защо вашия треньор орева орталъка,че Локо Пд били играли ръгби? ;)

...излеяния...

излИяния
...някокого...

няКОго
Неграмотник!Че и тръгнал да говори за "ниска култура" при другите...

[offtopic]Като ти гледам коментара най-горе в този цитат, май не си научил добре кога се използва пълен член (трябва да е "вашияТ треньор орева"), обаче имаш наглостта да определяш друг като неграмотен. :roll:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”