blue avalanche написа:GOLEADOR написа:Лавината пак е осрал форума.Завалийката трябва да отработва 15 000 които Батков им дава.Какво да ги правиш подуенци - платени фенове.
П.П.
Ръгбито е джентълменски спорт.Там пас напред не е позволен,само назад и настрани!
Ми щом е "джентълменски спорт",защо вашия треньор орева орталъка,че Локо Пд били играли ръгби?
Значи щом някой червен фен пише във вашия форум, трябва да се измете веднага от там, но ти имаш правото да цапаш където ти падне! Това е тема за мача, не за твоите душевни излеяния.
Колкото до мача, съдията не свиреше за някокого, по- скоро е крайно негоден и подминаваше кристални ситуации! Онази операция над кръста срещу Чочев наистина не знам какво различно от червен картон е! Тошко преди години такива ги правеше такива по 3-4 на сезон.
Като цяло заслужена победа, Берое бяха загубили мача в главите си, не се получи зрелищен мач, а здрава битка с един много слаб съдия!
Не знам дали някой гледа Хубчев как говори пред телевизията след мача, но мен както ме развесели, така и ме ядоса. Показва, че не му пука за журналистите и говори със страшна досада пред медиите. Той не е глупав и като гледам го прави от ниска култура, друго обяснение нямам.