Локомотив Пловдив - Левски София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - Левски София
Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?
Не, че го защитавам за този гол, но какъв централен защитник трябва да си, ако седиш на 5 метра от нападателя и му позволиш да направи такъв изстрел към вратата?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Nojarq1914
- Контакти:
Nojarq1914 написа:аз не знам защо повечето говорят че съдиите помагали на ЛЕВСКИ

- Stahlgewitter
- Контакти:
А ти как видя като твоята глава е там,където слънце не те огрява?

Stahlgewitter написа:А ти как видя като твоята глава е там кадето слънце не те огрява?
Нося шапка или си правя сянка с ръка на чело, която ме пази от слънцето, но не ми пречи да виждам.
- blue avalanche
- Контакти:
Кировец написа:Stahlgewitter написа:А ти как видя като твоята глава е там кадето слънце не те огрява?
Нося шапка или си правя сянка с ръка на чело, която ме пази от слънцето, но не ми пречи да виждам.
Добре,че си ти(човекът с ръка на челото) та да ни "осветлиш".
- blue avalanche
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?
Виждал съм и други вратари да го правят.Не са дебили...
По тази логика:"Кой дебил ще тръгне да лови тази топка,вместо да я боксира?","Кой дебил ще тръгне да боксира,вместо да улови тази топка?" и т.н.
Всеки вратар играе така,както е свикнал,така,както му е удобно,така,както са го научили(някакви дебили,сигурно),а не така,както феновете смятат за правилно.

Идиотско, но на повторението се видя, че му мина на сантиметри от ръката, а ако я беше избил

- Der Schmarotzer
- Контакти:
blue avalanche написа:Der Schmarotzer написа:Само аз ли видях идиотското изпълнение на Блажевич при първия гол за Локото? Какъв дебил трябва да си да се хвърляш да отбиваш топката изпратена в левия ъгъл на вратаря с дясната ръка?
Виждал съм и други вратари да го правят.Не са дебили...
По тази логика:"Кой дебил ще тръгне да лови тази топка,вместо да я боксира?","Кой дебил ще тръгне да боксира,вместо да улови тази топка?" и т.н.
Всеки вратар играе така,както е свикнал,така,както му е удобно,така,както са го научили(някакви дебили,сигурно),а не така,както феновете смятат за правилно.
Според мен, заради това малоумно отиграване влезе и първият гол (тук изключвам Тополов и останалите неадекватни хайвани в защитата). Скачащ по този начин, той изгуби около 30 сантиметра, точно толкова, колкото щяха да му стигнат да избие топката, ако беше си протегнал лявата ръка. Другите вратари може и да го правят това, но на тях отскокът не е 5 сантиметра, щото този лебед повече и не може да скача и в борбата за висока топка го спасява само високият му ръст и неадекватността на БГ нападателите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!