Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Новина: Вячеслав Грозни вече не е треньор на Терек!!!

Мнениеот optimistik » 20 окт 2009 18:23

Според мен,ако сметнем,че Гонзо наистина има апетити да води Левски на всяка цена,дори това да доунищожи отбора,аз не мисля,че и при постигане на договорка между Борат и Грозни,последният ще е новия треньор на Левски.Това просто не може да стане докато Гонзо ръководи отбора,независимо как,като треньор,спортен директор или лидер.Това важи за всички останали кандидатури.И според мен точно това е хитрия капан поставен от адвоката'.Феновете няма да застанат срещу Гонзо,футболистите също,ако Гонзо успее да вдигне отбора и го мобилизира и го извади по този начин от кризата,тогава хитрия Борат ще се усмихва самодоволно и заслугата ще е основно негова/според него/ защото,видите ли,е проявил далновидност като е заложил на Гонзо.Ако не,тогава ще бъде окаляна още една синя легенда и още един път ще се докаже,че ако си отличен футболист,това не значи,че ставаш за треньор.А и най-важното,Батков ще спечели малко спокойствие и време за да продаде отбора зад гърба на всички.ЕРй това ми дойде на ум,дано не се окажа прав.А иначе и Грозни и Муслин са по-добри варианти от Мъри+Наско и Херо или Гонзо за треньори. :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 окт 2009 20:33

:mrgreen:

Няма какво да се чудите ! Взимайте го, защото с Гонзо като треньор съвсем ще цъфнете ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Да направим разликата между Любо Пенев и Гонзо

Мнениеот gonzofenka » 20 окт 2009 22:51

Аз не съм тръгнала да защитавам сляпо Гонзо.Умишлено не го хваля безугледно в мнението си. Аз съм му фенка,защото станах от ''Левски'' по времето,когато той беше основният реализатор и лидер на отбора.(2000година)Нито го познавам,нито някога ще се запозная с него(само съм го виждала от доста далече-на стадиона,или от по близо,ако съм била по-близо до терена) Като човек дал много за ''Левски'' ,като футболист-да,уважавам го!Но всеки негов навик(пушеното,което стана известно по медиите) и постъпка-не.На който му се занимава когато има време да се порови и да види,че е така.Сега Гонзо буквално е всичко в клуба.Да видим какво ще става...Аз пък най-малко знам.Дано да стане нещо по-добро,защото иначе лошо за нас-феновете на ''Левски'' Ако искате вярвайте,но не съм мечтала цял живот да обиждам грубо Любо Пенев(или който и да било)а само някои негови думи и действия.По-скоро провокират хората,които сляпо защитават(да не кажем издигат в култ) по фенски.Е,всеки има ''фенски''изцепки в живота.Дори не е задължително да са на футболна тематика.Но те трябва да се контролират.От опит се научава човек. :oops: :oops: Разбирам,че журналистите ги имат тези пристрастия и понякога са жестоки и груби,цинични дори,но футболистите си поемат риска,плащат си за това,че са публични личности.Справедливо,или не.... Иначе всеки човек си има трески за дялане.Това е.ВСЕКИ ЧОВЕК-без изключение.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 20 окт 2009 23:32

Аз мисля,че той е удачен вариант за Левски и ще ви кажа защо.Мисля си,че и Батков мисли така.Първо Грозни е добър треньор,показа го с Левски,работи в големи клубове,беше и в националния на Русия ако не се лъжа като помощник на Романцев.Има многоооо на какво да научи нашите футболистчета.За по-младите ще кажа,че именно той според мен направи гонзо футболист,точно при него си промени играта към добро,стана много по-подвижен до колкото си спомням аз.Но...не мисля,че това ще наклони везните за да го вземе Батков за треньор,защото все пак той си има цена а Батков не е много по-плащането ;).Мисля,че ще е добър вариант за Левски и Батков защото е Руснак и ще може да продаде доста футболисти в Русия заради своите контакти.Каквото и да си говорим,българските футболисти освен за Кипър,Израел,Турция и някоя втора дивизия не стават.Не стават и за Русия но интересното е,че се харчат добре.Ние футболист няма да продадем то е ясно освен ако не е в Русия и не очаства Батков в сделката разбира се ;) а Грозни може да помогне много за това.Разбира се той ще си вземе % от трансферите и така всички доволни.Така мисля аз но.....какво мисли Батков?????????????????????
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

laracavalli
Контакти:

Честит Рожден Ден на Виктор Генев!!!

Мнениеот laracavalli » 27 окт 2009 16:10

Да е жив и здрав и още много да ни радва с синята фланелка!!!! :)

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден на Виктор Генев!!!

Мнениеот moriente » 27 окт 2009 16:17

Честит Рожден ДЕН !

Много здраве , лични и професиоанални успехи. ;)
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 27 окт 2009 16:34

Честит Рожден Ден на Виктор ! Пожелавам му много зраве, щастие и късмет в живота, така и във футбола. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 27 окт 2009 17:05

Цялата ни любов за рожбите на великата синя школа!Поздрави,Викторе,бъди жив и здрав,има много хляб в теб!!!

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 27 окт 2009 17:15

и по-често в атака, особено при статични положения :)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 27 окт 2009 17:45

ЧРД и всичко най-добро!

Върни се в “Архив”