PFKLS написа:5-1
Като ги заслагате едни такива резултати, та после се осерем...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFKLS написа:5-1
sin4ec написа:Ей го и тоя...Ами аз пък казвам, че сме слаби и ще паднем, та ега верно бием с резултат!
batmanlevski написа:ами нова категорична победа и продължаване на добрата серия в последните 9 мача Левски има 7 победи 1 равен и само една загуба с голова разлика 24-6 . момчетата са нахъсани ,а това е добре ,че левскарския дух отново е на терена !
Йогата написа:валкареджио написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Никакво подценяване, щото знаем какво стана миналия сезон с Монтана на "Герена"2-3:0 мисля е достатъчно, после се задава много тегава серия- Стара Загора, Литекс, Варна...
няма как ще го помниш винаги и ще се стряскаш на сън.
това е вашата съдба.
Като стана въпрос за стряскане на сън...."Иде бате, иде! Гибона иде"![]()
Това е вашата съдба!
Утрешният ден със сигурност ще е паметен за Илия Димитров от школата на Левски. Момчето ще попадне в групата за двубоя с Пирин Гоце Делчев. Илия е роден през 1996-та година и днес за първи път тренира с първия отбор на Левски.
BadBoy написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Никакво подценяване, щото знаем какво стана миналия сезон с Монтана на "Герена"2-3:0 мисля е достатъчно, после се задава много тегава серия- Стара Загора, Литекс, Варна...
Кое им е тегавото? - Берое са си ваши хора, Ловеч си ги лупате по дефолт на Герена, а във Варна Гонзалес ще си затвори очите, относно мача с Пирин 4:0
Групата на Левски: Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Христо Попадийн, Даниел Димов, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Димитър Макриев, Ларсен Туре, Илия Димитров.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта