Lord VOODOO написа:Пич нали си наясно, че човек дори и в затвора пак има право на собственост?! Дори и да осъдят Селският боклук, дори и да го вкарат в затвора за наплатени данъци и тн... той пак ще си остане собственик на отбора, докато не го продаде!!! А най-страшното е, че Сельо дори да иска да подари отбора на някого никой няма да го вземе заради всичките дългове на клуба, отделно, че поне в България никой вече не иска да има взимане - даване с тази жалка карикатура на човешко същество!!! Нужно ли е да ти обяснявам какво означава това, или сам ще се досетиш???![]()
![]()
но не и ако АД то се обяви в несъстоятелност и прочие, по всички правила а ликвидация на АДта. Тогава няма АД, няма собственост, няма собственик. Според мен. Има е вариянт май че, теи които имат искания срещ него, да го осъдят и да му вземат собствеността. не съм наясно с законодателството по този въпрос, но няма как собственост да е завинаги - когато не плаюаш, трупаш дългове, и прочие, идва или края на компанията ти или ти я взимат по законен начин. или продаваш. а това за затвора е съвсем отделен филм. става само при пристъпление, и т.н. две разлчини неща са това - нак дело при претсъпление и собствеността на АДто.
накрая да каже че 6тото ми чувство е много полижетелно настроено. нямам нивки директни факти, но така се чувствам. при прелистване на разни неща от последно време излиза все на хубаво финалият варянт. само за пример, селедната поредица: 1) Мапу казва официално "сега много ще завси от феновете" 2) след това чак идва обявеното оттегляне на тези и уж чакането на нови инвеститори 3) идва изгонването на 3та от хотела 4) идва оттеглянето от този и други форуми на осведомените фенове (с изкл. което обикновено потвърждава правилото - ч или 2 на Дон Румен, поддържащи лекичко тезата че италянците са се оттеглили, 5) бултрас.ком няма и една новина за последните лоши развития, 6) игарем със старите екипи (като че ли Орнела и сие специално са наминали за последно да си оберат и новите екипи - а и кво ще ги правят в Италия ... и т.н. и т.,н ... да видим ...