Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Като не е проблема в Митьо,да даде Ботев на публиката за 1лв

Мнениеот Hacko1912 » 24 окт 2009 22:20

Lord VOODOO написа:Пич нали си наясно, че човек дори и в затвора пак има право на собственост?! Дори и да осъдят Селският боклук, дори и да го вкарат в затвора за наплатени данъци и тн... той пак ще си остане собственик на отбора, докато не го продаде!!! А най-страшното е, че Сельо дори да иска да подари отбора на някого никой няма да го вземе заради всичките дългове на клуба, отделно, че поне в България никой вече не иска да има взимане - даване с тази жалка карикатура на човешко същество!!! Нужно ли е да ти обяснявам какво означава това, или сам ще се досетиш??? :( :evil: :evil:

но не и ако АД то се обяви в несъстоятелност и прочие, по всички правила а ликвидация на АДта. Тогава няма АД, няма собственост, няма собственик. Според мен. Има е вариянт май че, теи които имат искания срещ него, да го осъдят и да му вземат собствеността. не съм наясно с законодателството по този въпрос, но няма как собственост да е завинаги - когато не плаюаш, трупаш дългове, и прочие, идва или края на компанията ти или ти я взимат по законен начин. или продаваш. а това за затвора е съвсем отделен филм. става само при пристъпление, и т.н. две разлчини неща са това - нак дело при претсъпление и собствеността на АДто.

накрая да каже че 6тото ми чувство е много полижетелно настроено. нямам нивки директни факти, но така се чувствам. при прелистване на разни неща от последно време излиза все на хубаво финалият варянт. само за пример, селедната поредица: 1) Мапу казва официално "сега много ще завси от феновете" 2) след това чак идва обявеното оттегляне на тези и уж чакането на нови инвеститори 3) идва изгонването на 3та от хотела 4) идва оттеглянето от този и други форуми на осведомените фенове (с изкл. което обикновено потвърждава правилото - ч или 2 на Дон Румен, поддържащи лекичко тезата че италянците са се оттеглили, 5) бултрас.ком няма и една новина за последните лоши развития, 6) игарем със старите екипи (като че ли Орнела и сие специално са наминали за последно да си оберат и новите екипи - а и кво ще ги правят в Италия ... и т.н. и т.,н ... да видим ... :)

canar4e
Контакти:

Re: Като не е проблема в Митьо,да даде Ботев на публиката за 1лв

Мнениеот canar4e » 24 окт 2009 22:33

E,дойде му края на този славен отбор.....митьооооо,ПРОКЛЕТ ДА СИ,ТИ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО,МРЪСЕН ЧЕРВЕЙ,УМИРАЙТЕ ВСИЧКИТЕ У ВАС!!!!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Какво е бъдещето?

Мнениеот urbano » 26 окт 2009 20:45

Какво е бъдещето на БПФК? Какво ни чака? Преди месец тук беше пълно с разни надъхани оптимисти, които призоваваха да вярваме. ОК, вярвахме и май пак си оставаме на старото положение . Аз бях един от тези които призоваваше да не се вярва на празни приказки а да се гледа на реално свършени неща. Реалността сега е че Ботев Пловдив е последен в класирането, без пари, без изгледи за пари и с Митьо Селския до гроб. Нека пишат само тези които има какво да напишат и кажат, а не само заучени клишета за "няма да умре", за публиката, за любовта и тн

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Какво е бъдещето?

Мнениеот Alternative » 26 окт 2009 20:56

Бъдещето е неясно...Все пак не мога да си представя Ботев да се разформирова и да започнем от В група.
Изображение
Изображение

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 26 окт 2009 21:05

Нека изчакаме края на седмицата.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 26 окт 2009 21:08

Какво толкова ще се промени в края на седмицата? Най много да бием Локомотив Пд, е и?

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 26 окт 2009 21:08

Libermen написа:Нека изчакаме края на седмицата.

Кажи какво по-точно да чакаме??????

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 26 окт 2009 21:09

Каквото си го направите!..сиреч,каквото посадиш,такова ще пожънеш! ;) :)
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 26 окт 2009 21:12

Италианците идват в сряда или четвъртък и ще има пресконференция.Аз това знам

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 26 окт 2009 21:13

От колко време Ви купуват,продават? Не ви ли писна вече? Всеки ден едно и също,оня Митака ви разказа играта!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Върни се в “Архив”