Локомотив Пловдив - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Локомотив Пловдив - Левски София

Мнениеот dzhambov » 27 окт 2013 21:40

Йогата написа:Аз като левскар искам мачът да се играе в Пловдив и по-добрият да победи. В Пловдив ще е тежко и трудно, но така победата ще е по-сладка. Чорбарски работи не ни трябват!

Поздравления за мнението!

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 27 окт 2013 21:44

fire написа:Ако мача се играе в Пловдив пред наша публика и ако играем така, както с чорбата, шансовете на Левски да си тръгне с нещо от Пловдив са минимални!
Ако ни накажат да не играем в Пловдив, което ще е пълно безумие и определено ще е тенденциозно за кой ли път, тогава шансовете за точки в полза на "сините" се увеличават , но това няма да стане и без помощта на съдиите!
Вчера наглостта на другия софийски отбор беше огромна, след като съдията ни смаза с фаулове при всяко докосване и такива за неправилно дишане, но въпреки всичко победихме, защото го заслужавахме напълно, а червените другари след мача имаха наглостта да се оплачат от "белодрешкото"(в този мач съдиите бяха в бяло).
Очаквам същото съдийство и в този мач, защото никой няма да позволи един от софийските "грандове" да не се бори за призовите места нищо, че Левски тази година, ако трябва да сме изцяло честни не заслужават дори да са сред първите 7! Това го казвам съвсем откровено нищо, че определено симпатизирам на Левски в сравнение с ония, които бихме вчера!
Убеден съм, че ще ни накажат не заради друго, а защото всички знаят, че в Пловдив се играе много трудно и там трудно толкова слаб Левски може да си тръгне с нещо!
Не ни ли накажат, победата за Локото ще е най-нормалния резултат, като в най-лошия случай Левски могат да се докопат до равния, ако имат ден!
Накажат ли ни обаче, мача е троен, като задължително субективната подкрепа за гостите ще е сериозна!
Локомтив играе все по-силно, но за огромно съжаление няма лоби в никоя институция и на всичкото отгоре не е финансово стабилен клуб, което е достатъчна предпоставка, черно-белите да бъдат мачкани тепърва по всички параграфи, за да бъдат извадени от играта, особено след пълната доминация над софийските отбори до момента!
До сега никой не ни броеше за живи, нито някой ни взимаше насериозно, но след последните 4 кръга ситуацията вече не е такава и мощната "сеч" по черно-белите от Пловдив тепърва предстои! Убеден съм! Оставят ли ни обаче да играем, без да ни се пречи, определено ние ще сме изненадата на първенството! "А дано, ама надали"! Не и в България!.............

Изключително точно мнение!

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 27 окт 2013 21:45

Ще ни накажат. Мога да се обзаложа. Мача ще е на празни трибуни.
Това донякъде изравнява силите- приемаме, че Локо е малко по-добре- но си мисля, че единственият шанс на Левски за 3-те точки се казва Коко Динев.
Ако във фиша му няма знак 2, значи Левски няма никакъв начин да бият!

П.С.Дори и след победата над ЦСКА /много яка наистина- просто поведението на самите футболисти показва кога играят за кисело зеле и кога се хвърлят като за световно/, ние- останалите малцина така да се каже ЛУМПЕНИ продължаваме да се страхуваме от тото-настроенията на Динев.
Дано да ни опровергае... този сезон...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 окт 2013 21:49

LokoMaina написа:Ще ни накажат. Мога да се обзаложа. Мача ще е на празни трибуни.

Готов съм да се обзаложа с теб, че няма да ни накажат. Няма как да стане в разстояние на 6-7 кръга да отнесем 2 еднотипни наказания. Това го няма никъде. Не вярвам от БФС-то, че са способни така да се изгаврят с нас!
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 окт 2013 21:50

fena написа:Днес в няколко "пожълтели" сайта на Караибрахим и Пеевски, започна масово да се тръби за наказание на Локомотив(утре ще е същото и в тяхната преса). Това говори, че ще има натиск за наказание на Локомотив от жълтите медии. Много им се иска на жълтите ни приятели да ни накажат, да играем на закрити врати, и по този начин да лишат феновете на Локомотив и Левски да се забавляват по трибуните, и да се радват на отборите си. Ако от ДК не се направят на мъже и не полегнат под жълтия натиск, не трябва да има никакво наказание за Локомотив, защото няма поводи за такова, за разлика от това което се е случило на Герена...

По време на вчерашния двубой агитката на Ботев на два пъти хвърлиха изключителни силни бомби. И докато първата беше от външната страна, точно до входа на сектора за гости, то втората, която падна на пет метра от терена, имаше своите последици. Вълната от бомбичката, прекъсна кабелите на две от LED рекламите собственост на ТВ7, като те спряха да функционират и всичко около тях стана в пушек. Освен рекламите, един от фоторепортерите можеше да пострада, тъй като бомбичката падна на около метър от крака му, но се размина само със силно заглушено ухо.

Фенове на Ботев Пловдив споделиха пред наш репортер, че бомбичките са били хвърлени в знак на протест, че цял един рейс с фенове на Ботев не бил допуснат да гледа срещата на Герена.

Така е, за съжаление.
Изображение

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 27 окт 2013 21:52

Локомотив Пловдив е единствения друг български клуб , който уважавам.Нека по-добрия победи и дано мача е истински...прогноза като фен на Левски 0:1...
Реално 1 или 2 : 0

MadNazi
Контакти:

Мнениеот MadNazi » 27 окт 2013 21:57

Мод,бързо ми премахна коментара към чечо_58 :mrgreen: :mrgreen: Не ми пипай коментарите,никъде не обиждам хората :roll: Нека платените медии си надуват балони,а скъпоплатените селяци да източват кинтите :mrgreen: И да паднем няма да правим драми!Дано сам някои фракции не решат друго!Дори сега да няма публика,задължително трябва да се изсипем под Аязмото!Там става шоуто :!: :mrgreen: :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2013 22:09

Самото решение този мач да се играе следобед по никое време,при положение,че имаме осветление, е наказание както за нас,така и за левскарите /те поне са редовни на мачовете в Пловдив/.Вероятно ще ни накажат след простотиите вчера.
За самият мач - нека победи по-добрия.Мисля,че един хикс няма да е нелогичен...кой знае. :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 окт 2013 22:17

Винаги в подобни ситуации съм казвал, че не може заради няколко идиота да се наказват хиляди хора, които нямат абсолютно никаква вина. Аз това пътуване да Пловдив го планувам от месеци и дори съм предвидил да мога да го комбинирам да свърша работа която имам в града с мача и сега заради някакви ненормалници трябва и аз да съм прецакан.
Иначе за мача-надявам се да победим, по-реално ми изглежда да загубим или в най-добрия случай равен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 окт 2013 22:20

MadNazi написа:Малоумното БФС със сигурност няма да пропусне да ни накаже и да играем извън Пловдив

БФС ли мята бомбите и рани полицая?
Относно мача Х2
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”