Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: аз не съм от ФК БАТКОВ, аз съм от "ЛЕВСКИ"

Мнениеот шивача » 21 окт 2013 11:29

Докато на СЗ им се плаща, така ще е. Сигурен съм, че ако Батков назначи гугутката за треньор, пак ще го приемат!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 21 окт 2013 11:31

С писане по форумите няма да стане.Отиди на стадиона,на тренировка, в кантората му и му искай оставката.Знам че някой ще каже за 'платените" от Тара качулати фенове,ами за тия 15 00 бона се знае от 3 години ама покрай съблечисебе бе употребено много добре,а и се каза,че всеки е свободен и в Б и във В да протестира срещу Тара.Навръх 100 годишнината не трябва да бъдем разединени.Защото на Левски му остана само публиката,защо треньор,футболисти и ръководители НЯМАМЕ
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 окт 2013 11:33

нека "червените" са живи и здрави и да се радват на успехите на своя отбор,а ние да помогнем на нашия любим отбор да бъде отново фактор в БЪЛГАРСКОТО първенство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот milen.hristov » 21 окт 2013 13:13

валкареджио написа:
milen.hristov написа:
Кировец написа:Ха-хаа, щом Ганчо не е собственика представете си какъв дебил е новия такъв, та чак го крият от срам. Току виж някое Гърне се изперило пред журналята с гордо "Аз съм новия собственик на "Л". :mrgreen:
Продавай, закривай, куфарите и самолета. :lol:

Едва ли ако беше левскар би се гордял ако собственика ти е делян пеевски

можеш ли да докажеш,че собственика е Д.ПЕЕВСКИ?

С цялото това криене на там ме навяват мислите, а и тълкуването на последните случки. Везните съвсем ме наклониха към тази посока след това интервю на Сашо Диков с ку..ата бареков

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 окт 2013 13:17

MagicMoments написа:С писане по форумите няма да стане.Отиди на стадиона,на тренировка, в кантората му и му искай оставката.Знам че някой ще каже за 'платените" от Тара качулати фенове,ами за тия 15 00 бона се знае от 3 години ама покрай съблечисебе бе употребено много добре,а и се каза,че всеки е свободен и в Б и във В да протестира срещу Тара.Навръх 100 годишнината не трябва да бъдем разединени.Защото на Левски му остана само публиката,защо треньор,футболисти и ръководители НЯМАМЕ

Точно разединение трябва за публиката, тези с черните дрехи и маските на главите трябва да бъдат или изгонени от стадиона или заврени както беше преди в източната част на Б сектор, ако почнат да създават проблеми влизат съответните органи, за препоръчване НСБОП, и почват да си ги бият на ред без да питат

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 окт 2013 13:57

Миленски, дано не е този главанак. Футболът ни трябва да се отърве от такива главанаци. Държавата също.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 окт 2013 14:06

валкареджио написа:от деня в който БАТКО махна СИРАКОВ и МЪРИ разбрах,че този човек не милее за ЛЕВСКИ а само за собствения си интерес.съсипа готов отбор в името на собствения си интерес.нека дружно изгоним БАТКОВ от любимия ни клуб.

Ти нямаше ли да махнеш дуото, което излизайки от ШЛ се сгромолясва на -16 точки от вечния враг, а за капак не се възползва от служебното ново участие в ШЛ, след като лично ти си спомогнал за отнемането на лиценза на шампиона, което доведе единствено до нов срам за Левски, вместо да се даде газ?
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 15:02

Кировец II написа:
валкареджио написа:от деня в който БАТКО махна СИРАКОВ и МЪРИ разбрах,че този човек не милее за ЛЕВСКИ а само за собствения си интерес.съсипа готов отбор в името на собствения си интерес.нека дружно изгоним БАТКОВ от любимия ни клуб.

Ти нямаше ли да махнеш дуото, което излизайки от ШЛ се сгромолясва на -16 точки от вечния враг, а за капак не се възползва от служебното ново участие в ШЛ, след като лично ти си спомогнал за отнемането на лиценза на шампиона, което доведе единствено до нов срам за Левски, вместо да се даде газ?

А недей :) "Невъзползването" от служебното участие беше с дейната подкрепа на Овчия, там Мъри и Сираков нямат намеса.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 окт 2013 17:12

mistreated написа:
Кировец II написа:

А недей :) "Невъзползването" от служебното участие беше с дейната подкрепа на Овчия, там Мъри и Сираков нямат намеса.

Хм. Е кога СС отпадат от Тампере?
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 17:21

Стига с тоя делян пеевски. Крият се, защото още не са собственици, поне аз така мисля. А за това интервю, барекова въобще не е намеквала, че e пеевски.

Върни се в “Архив”