Спортист Своге - Левски ,официална тема(прогнози и мнения)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЕОРГИ СЪРМОВ
Може би трябва да върнем Ричард. Сърмов не е лош, но прави много грешки. Той играе по-добре, когато до себе си има някой като Боримиров или Ричард.
- miroslavpe
- Контакти:
ТОВА Е НАЙ СЛАБИЯ ИГРАЧ В ЛЕВСКИ В МОМЕНТА
За пореден път се учудвам как цялата ярост се стоварва върху младите български футболисти, а за чужденците в Левски не се споменава и дума. Много ми е любопитно тези, които критикуват Сърмов (може би с основание) какво мислят, например, за бразилските НАПАДАТЕЛИ и техния принос към дефанзивната част на играта на отбора и към вкарваните голове?
Конкретно за Сърмов преди няколко дни слушах Стефан Грозданов и неговото мнение беше, че в Милан Пирло и Амброзини също допускат немалко грешки, но от това не следват задължително голове за противника им. За тези, които го разбират това означава, че причината за слабите игри на Левски не е в този или онзи, а в липсата на каквато и да е отборна стратегия, замисъл и взаимопомощ. Един пълен некадърник, като Бисер Иванов вършеше отлична работа преди време, защото имаше отборна игра. А когато тактиката е на нулево ниво даже и най-класният футболист може да изглежда жалък. Справка - Лео Меси е скъсван от критики за играта си в националния отбор на Арженина.
Конкретно за Сърмов преди няколко дни слушах Стефан Грозданов и неговото мнение беше, че в Милан Пирло и Амброзини също допускат немалко грешки, но от това не следват задължително голове за противника им. За тези, които го разбират това означава, че причината за слабите игри на Левски не е в този или онзи, а в липсата на каквато и да е отборна стратегия, замисъл и взаимопомощ. Един пълен некадърник, като Бисер Иванов вършеше отлична работа преди време, защото имаше отборна игра. А когато тактиката е на нулево ниво даже и най-класният футболист може да изглежда жалък. Справка - Лео Меси е скъсван от критики за играта си в националния отбор на Арженина.
така днес явно пак ще се критикува ,но моето мнение за Сърмата е следното той много страда и зависи от бардон в този момент,а французина не може да играе дефанзивен план което оставя пространства на съперника.Не го защитавам може би наистина не е за този отбор на Левски,но все пак докато защитава цветовете на левски трябва да се подкрепя.
LEVSKI_FOREVER
Re: Спортист Своге - Левски ,официална тема(прогнози и мнения)
БРАВО НА ЛЕВСКИИ !!!! ГОНЗО ТРЕНЬОРЧЕТО ИМ ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ !!! ТОВА Е ЛЕВСКИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ достанич !!!! БРАВО , СИНИ !!!! AUSGEZEICHNET !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Само Левски!
Подкрепям колегата който спомена че чужденците не са намесени за слабата игра на Левски.
Видехте ли го джуджето Жоазиньо, една топка не може да спре.... какъв играч, какви 5 лева?
И не е само той.
Не знам защо толкова се радвате на играта на Левски, какво играха днес? Ганкиното ли, право хоро ли, всичко ама не и футбол който се очаква.
Браво на Телкийски, човека си е футболис и е с класа над всички въпреки че не е първа младост.
Да бяха спрели мача след 1-вото полувреме и да седнат да поглдат Ливърпул-Ман.Ю.за да се научат как по дяволите се рита топката.
Абе няма ли мако доблест и чест да покажат тия хора които носят синята фланелка.Сякаш психически са настроени че и да загубят няма да им пука.
П.С. Стегнете се момчета и давайте 200% от себе си и мачкайте всички които ви се изпречат.Като едно време.
Сняг пада, Левски не пада !!! Само Левски, ОЛЕ !!!
Подкрепям колегата който спомена че чужденците не са намесени за слабата игра на Левски.
Видехте ли го джуджето Жоазиньо, една топка не може да спре.... какъв играч, какви 5 лева?
И не е само той.
Не знам защо толкова се радвате на играта на Левски, какво играха днес? Ганкиното ли, право хоро ли, всичко ама не и футбол който се очаква.
Браво на Телкийски, човека си е футболис и е с класа над всички въпреки че не е първа младост.
Да бяха спрели мача след 1-вото полувреме и да седнат да поглдат Ливърпул-Ман.Ю.за да се научат как по дяволите се рита топката.
Абе няма ли мако доблест и чест да покажат тия хора които носят синята фланелка.Сякаш психически са настроени че и да загубят няма да им пука.
П.С. Стегнете се момчета и давайте 200% от себе си и мачкайте всички които ви се изпречат.Като едно време.
Сняг пада, Левски не пада !!! Само Левски, ОЛЕ !!!
Nikson™

- milen.hristov
- Контакти:
Браво бихме на мъка и криаата свърши
,докато ни хване някой по-сериозен отбор.

На ме пък играта по скоро ми хареса от колко не! Вярно е че не могат да си подадат 3 поредни паса правилно, но това по - скоро е от липса на тактика за момента, та играчите не знаят кой къде се намира по терена! Иначе вкарахме 3 гола, което не е зле, а и си личи, че има процес на промяна в тактиката, което за мен е много добре!
Всички,ама абсолютно всички топки в средата минават през Сърмов.Когато Бардон се ориентира към офанзивна игра напред и не го подкрепя достатъчно,Сърмов изнемогва и греши повече.Смятам,че е критикуван неправилно.Дефанзивен футболист,който покрива,толкова голям периметър,като Сърмов изчисти брака в подаванията си ще отиде да играе в Италия,например.Мисля,че ако го подкрепим няма да съжалява ме.
- Donald Duck
- Контакти:
Най-после победа!Въпреки психологическия срив в отбора от многото загуби, той показа дух и спечели мача.Тази трудна победа срещу скромния отбор на Своге ще даде сили на тима.Един е Еньо
Един е Кръстовчев