ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/
Милиев - това е решението на наско сираков , само като го видях , че го връща ми беше ясно цялата простотия.
-
- Контакти:
Толкова си могат нашите : Милиев , Пелето , Мулдер , Гаджев , Йорданов и не е виновен само наско и сърбина е виновен , почна добре с Димов и испанчето и накрая пусна капитана милиев . Само му глейте играта на пича милийката . Няма такъв смях.
Честито на Батков, честито на онея с качулките и на онези с маските - те заслужиха тази загуба. До преди две седмици имаш Сираков за директор и треньор като Йоканович, днес Йовов и Сухия. Евала Батков, доволен ли си сега?
ТРОЙЧО!!! Вече много ще се смея, като му викате така! Не че и преди не ви е бил с 3!

- child in time
- Контакти:
Сееш с години грешка след грешка какво очакваш да пожънеш !?! 3:0 е най - малкото с което се отърва отбора на Левски!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
child in time написа:Сееш с години грешка след грешка какво очакваш да пожънеш !?! 3:0 е най - малкото с което се отърва отбора на Левски!!!
Много правилен коментар.
Laetitia написа:Всеки носи отговорност сам за себе си. Аз не съм го правила, смятам го за тъпо и детинско, но както и да е.groti написа:Айде,айде. Малко от нашите хубостници се гавреха цяло лято с чорбарите. Палачинката се обръща...И много ясно,че ще се шегуваме. Днес игра отборът на Батков,Гугутката и качулките,а не Левски. Този отбор носи само името на нашия отбор. Честно да ти кажа боли ме к*ра от загубата. И друг път ще падаме. Не ме е срам и от футболистите. Срам ме е от онези платени отрепки,които ни съсипват. Те взеха Левски от нас. Това е техния отбор. От години го правят.Да си го подкрепят,това не е моят Левски. Пак казвам,че не ми дреме,че паднахме толкова,колкото ме е срам от ку*венщината на качулките и гугулеску
На мен също не ми е толкова за загубата, видяла съм немалко такива, и други ще гледам, но това бе просто капката, която преля чашата на идиотизма в любимия Левски.
Положението е, както е написал дядо Вазов: "От нийде взорът надежда не види".
.....и изведнъж ГАЗПРОМ пристигна със гръм!!!!......ето и един добър завършек
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
По ирония на съдбата, само 11 дена след събличането на Петев, двама от бившите му футболисти откриха и закриха резултата срещу "Левски". Нищо не остава необезвъзмездено.
А иначе - мач като мач, всичко се случва в тази игра. "Левски" има два мача да се реваншира. Ако отстрани ЦСКА за Купата, тази загуба ще се обезцени.
Но на хоризонта не се вижда никакъв живец, на който сините да се надяват. Пак се връщам на Петев. Там беше изпуснат момента. Дали друг треньор трябваше да дойде или Петев да остане, но ако беше поставено какво да е начало, сигурно би било различно. От друга страна, като се удари дъното, по-лесно се изплува. Какво по-голямо дъно ако изпаднете и от борбата за Купата...
А иначе - мач като мач, всичко се случва в тази игра. "Левски" има два мача да се реваншира. Ако отстрани ЦСКА за Купата, тази загуба ще се обезцени.
Но на хоризонта не се вижда никакъв живец, на който сините да се надяват. Пак се връщам на Петев. Там беше изпуснат момента. Дали друг треньор трябваше да дойде или Петев да остане, но ако беше поставено какво да е начало, сигурно би било различно. От друга страна, като се удари дъното, по-лесно се изплува. Какво по-голямо дъно ако изпаднете и от борбата за Купата...
[center]
[/center]

С трима треньора -3:0 , а когато са 6?
Laetitia написа:Всеки носи отговорност сам за себе си. Аз не съм го правила, смятам го за тъпо и детинско, но както и да е.groti написа:Айде,айде. Малко от нашите хубостници се гавреха цяло лято с чорбарите. Палачинката се обръща...И много ясно,че ще се шегуваме. Днес игра отборът на Батков,Гугутката и качулките,а не Левски. Този отбор носи само името на нашия отбор. Честно да ти кажа боли ме к*ра от загубата. И друг път ще падаме. Не ме е срам и от футболистите. Срам ме е от онези платени отрепки,които ни съсипват. Те взеха Левски от нас. Това е техния отбор. От години го правят.Да си го подкрепят,това не е моят Левски. Пак казвам,че не ми дреме,че паднахме толкова,колкото ме е срам от ку*венщината на качулките и гугулеску
На мен също не ми е толкова за загубата, видяла съм немалко такива, и други ще гледам, но това бе просто капката, която преля чашата на идиотизма в любимия Левски.
Положението е, както е написал дядо Вазов: "От нийде взорът надежда не види".
За съжаление си права, не се вижда надежда, а иначе съм оптимист.