ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bet14
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/

Мнениеот bet14 » 17 окт 2013 00:55

Conversation started today
Георги Божилов
00:37
Георги Божилов
В момента една от най-големите заложни компании в Далечния изток е блокирала залозите за точен резултат 2-2 на българското дерби ЦСКА - Левски.
Странно, е че от там долетя усмихнат и Александър Томов, който е бил част от делегация на още 5 футболни тима от Източна Европа - Арис, Рапид Букурещ, Металист Харков, Ференцварош и Анталияспор. Същите са търсили за спонсор тайванска заложна къща, която срещу 3 млн.евро на да лъсне на екипите на въпросните отбори.
Ако това стане реалност, то ни чакат множество уредени срещи от въпросните държави с участието на тези отбори, ставя ясно от срещата в Азия.
Най-странни са резултатите на Арис, който постоянно губи, Рапид пък е на дъното в Румъния. Анталияспор прави изненадващи резултати в Турция, а ЦСКА за Купата на България сътвори тотаджийско 6-2 срещу Хасково, след което и съмнително 1-1 в областния център на въпросния съперник.
Точно преди няколко години срещата на тази дата на стадион "Васил Левски" завърши при 2-2, като ЦСКА поведе с 2-0, а след това Левски завъртя 2-2. Коефицента за това събитие е бил 14,5 - тоест при заложени 25 000 евро се печелят колосални суми, като залозите се правят в период от 3 дни с банкови преводи към мулета, натоварени със задачата да пуснат парите от собствените си акаунти. Наско Сираков и Божидар Искренов вече няколко пъти са гушнали пари по тази опечена система, в която пръст имат Емил Костадинов, Костадин Хаджииванов и Коко Динев. Последният притежава отбор в Гърция, който през второто полувреме на всеки трети мач или набутва 2 и повече гола, или пада с 3-0 и нагоре, т.е. коефиценти от 16.00 до 21.00.
Вие си правете изводите какво е правил Томов и колегите му от тези отбори в Азия...
Залагайте на 2-2, ако видите подобна опция в някой заспал сайт на заложна къща...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 окт 2013 02:52

bet14 написа:Conversation started today
Георги Божилов
Георги Божилов
В момента една от най-големите заложни компании в Далечния изток е блокирала залозите за точен резултат 2-2 на българското дерби ЦСКА - Левски.
Странно, е че от там долетя усмихнат и Александър Томов, който е бил част от делегация на още 5 футболни тима от Източна Европа - Арис, Рапид Букурещ, Металист Харков, Ференцварош и Анталияспор. Същите са търсили за спонсор тайванска заложна къща, която срещу 3 млн.евро на да лъсне на екипите на въпросните отбори.
Ако това стане реалност, то ни чакат множество уредени срещи от въпросните държави с участието на тези отбори, ставя ясно от срещата в Азия.
Най-странни са резултатите на Арис, който постоянно губи, Рапид пък е на дъното в Румъния. Анталияспор прави изненадващи резултати в Турция, а ЦСКА за Купата на България сътвори тотаджийско 6-2 срещу Хасково, след което и съмнително 1-1 в областния център на въпросния съперник.
Точно преди няколко години срещата на тази дата на стадион "Васил Левски" завърши при 2-2, като ЦСКА поведе с 2-0, а след това Левски завъртя 2-2. Коефицента за това събитие е бил 14,5 - тоест при заложени 25 000 евро се печелят колосални суми, като залозите се правят в период от 3 дни с банкови преводи към мулета, натоварени със задачата да пуснат парите от собствените си акаунти. Наско Сираков и Божидар Искренов вече няколко пъти са гушнали пари по тази опечена система, в която пръст имат Емил Костадинов, Костадин Хаджииванов и Коко Динев. Последният притежава отбор в Гърция, който през второто полувреме на всеки трети мач или набутва 2 и повече гола, или пада с 3-0 и нагоре, т.е. коефиценти от 16.00 до 21.00.
Вие си правете изводите какво е правил Томов и колегите му от тези отбори в Азия...
Залагайте на 2-2, ако видите подобна опция в някой заспал сайт на заложна къща...

Ако мача сега завърши 2:2 ще има вой дори да не е уреден :D Ама ако си проличи някаква уговорка трябва да падат глави и на Герена и на Армията.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2013 09:14

bet14 написа:Conversation started today
Георги Божилов
Георги Божилов

Изображение

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 17 окт 2013 09:58

Laetitia написа:
comorad написа:Не, че сам му приятел или много го уважавам, но от както Тепсиев не е начело на НКП, само простотий се правят, изключение мача с Crazy Forest и Слабия в края на миналия сезон. То не се едни деклараций не е чудо, за София Запад и South Division въобще не ми се говори. Много години не съм в БГ вече но никога не сме били толкова раделени в сектор Б, или поне такава информация имам от фен клубовете с които аз контактувам
И аз не помня толкова разделена "синя" България. Да се замислят хората с акъл в кого е вината.

Иначе аз също ще ходя на мача. Интересно ми е, ако не се съобразим с дрескода в черно, дали ще бъдем събличани. :lol:

Мършата в обществото като цяло заема все по-голям процент за съжаление!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 окт 2013 10:20

flo. написа:Мършата в обществото като цяло заема все по-голям процент за съжаление!
Каквато ни е държавата, такива са ни феновете, такъв ни е и футболът.
Много разочарована съм от това, което чух и видях от някои "наши" на мача срещу Чехия онзи ден...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 17 окт 2013 10:37

MainEventer написа:Това НКП само тъпотии може да измисли, ама нормално за тях.

Така ли , бе, играч ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 окт 2013 10:44

Laetitia написа:Много разочарована съм от това, което чух и видях от някои "наши" на мача срещу Чехия онзи ден...

За държавата ясно, ама какво ни е на феновете?
Ти познаваш ли изобщо някой от момчетата в НКП?Само не ми излизай с номера за качулки наркомани етц.Мога да ти гарантирам, че в НКП всички момчета са свесни.Някой имат семейства, а други учат като нормални хора в университет.Вече в СЗ положението е съвсем друго.Разликата между СЗ и НКП е от тук до небето.

Отделно се научеете се да правите разлика между Фонд Сектор Б и НКП.Двете са съвсем различни организации.

Ако всички мрънкащи тук си вдигнеха гъза, имаха желание да помогнат за нещо щяхме да сме една идея по-добри.

Какво си чула на мача с Чехия, ако не е за тук давай на ЛС.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 окт 2013 10:48

flo написа:
Laetitia написа:Много разочарована съм от това, което чух и видях от някои "наши" на мача срещу Чехия онзи ден...

За държавата ясно, ама какво ни е на феновете?
Ти познаваш ли изобщо някой от момчетата в НКП?Само не ми излизай с номера за качулки наркомани етц.Мога да ти гарантирам, че в НКП всички момчета са свесни.Някой имат семейства, а други учат като нормални хора в университет.Вече в СЗ положението е съвсем друго.Разликата между СЗ и НКП е от тук до небето.
Какво си чула на мача с Чехия, ако не е за тук давай на ЛС.
Аз никъде не съм поставила знак за равенство между НКП, СЗ, а още повече да очерня целия Сектор "Б". Утайките са една много малка капсулирана група, която е ясна на всички.

За останалото - ЛС.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 окт 2013 14:35

Ако мача се играе СухиО просто трябва да пусне Родригес на фланга на оня тролей апата, от там нашия си знае работата. Ако не се играе живи и здрави.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 окт 2013 14:39

Laetitia написа:
comorad написа:Не, че сам му приятел или много го уважавам, но от както Тепсиев не е начело на НКП, само простотий се правят, изключение мача с Crazy Forest и Слабия в края на миналия сезон. То не се едни деклараций не е чудо, за София Запад и South Division въобще не ми се говори. Много години не съм в БГ вече но никога не сме били толкова раделени в сектор Б, или поне такава информация имам от фен клубовете с които аз контактувам
И аз не помня толкова разделена "синя" България. Да се замислят хората с акъл в кого е вината.

Иначе аз също ще ходя на мача. Интересно ми е, ако не се съобразим с дрескода в черно, дали ще бъдем събличани. :lol:

И защо да не се съобразиш? Защото "никой нема право да ми казва кво да правим и как да се облечем!" ? Явно има идея за нещо щом е обявен цвят на дрехите!
Истина е, че и в червено ще се облекат някои само и само, за да докажат, че "никой нема да им казва кво да правим"...
[center]1914[/center]

Върни се в “Архив”