Левски - Локомотив Сф - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Сф

Мнениеот mistreated » 07 окт 2013 10:40

blue avalanche написа:1.Когато задавам въпрос във ТОЗИ подфорум очаквам отговор от някой,който милее за отбора,а не от някой,който е наминал,за да се изака...
2.Ти и в портфейла на Локомотив ли си надниквал?

1. Когато задаваш въпрос, конкретизирай от кого очакваш отговор.
2. Аз те питам за колко продадохте точката и Ристосков ли беше част от схемата? Отговори на елементарни въпроси, не ми се прави на ощипана мома.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2013 10:43

terata написа:Интересно включване от човек, извинявам се модератор, който всяка загуба на своя отбор е оправдава с продажба на съответния мач.

Дай да видим кои са тези загуби, които съм оправдал с продажба?
[offtopic]Не си мисли, че повече някой ще те търпи да обиждаш модераторите.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 07 окт 2013 11:33

blue avalanche написа:Всеки "купува" толкова,колкото може... :mrgreen:
То и аз мога да попитам кой купува ЛАДА???

Ако Батков е толкова "изтънял", че продава дори ЕДНА точка, нищо добро не чака Левски!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 окт 2013 16:45

terata написа:
Жоржиньо написа:Ми Йоканович,ако беше на място щеше да се откаже след като му се бъркат в работата.А не да стой и да събира негативи.

Добре, приемаме че ще се откаже, както стори Николай Костов и? Кво правим след това? Вуцов, Гонзо, Кокала, Викторио Павлов, Илиан Илиев, Митов, Ясен или Антони Здравков си избираш? Не бързай, избора от некадърници е голям!

С Кокала станахме шампиони,от тогава постоянно вървим надолу ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 окт 2013 17:54

Тоя олигофрен Кокала по-далече от Герена... Какви шампиони ни е направил тоя? Играехме трагично и тогава. Добре ,че беше Гонзо да ни взима мачовете. Тая титла беше поне 50% на Георги Иванов!
Направо ми става лошо като погледна списъка от некадърници ,които чакат за поста старши треньор на Левски...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”