Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Веселинов

Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот Веселинов » 11 окт 2013 09:25

milen.hristov написа:...С погнуса: Милен Христов

Доста тъпо. Мисля, че ако си на една ръка разстояние от Байлов или някой от групата на събитието...едва ли ще имаш смелост да направиш такъв коментар. Тези момчета са заслужили с много свои действия да са в организациите. Поведението им не бе за пример, но пък чак толкова злоба, хули и плюнки към тях е излишно. В държавата, във футбола и в Левски има много по-сериозни проблеми от това, че се получи тази грозна сцена с Петев. В крайна сметка всичко това ще консолидира редиците на най-верните привърженици на Левски, а драскачите нека си лаят. Когато достигнат заслугите на тези момчета за подкрепата, за защита на името и репутацията на клуба и привържениците, нека се чуе тяхното. До тогава случката с Петев ще върви по новините в целия свят и всеки следващ мухльо, който си е позволил да изразява симпатии към онези - ще има едно наум какво го чака.
Моята погнуса е към тези, които режат греди, копаят гробове, бият се със сгради в неработни дни и шамарят треньори по тъмното на бензиностанции... :oops:
Накрая за тези 15 000 лв. :lol: гадно, нали? Сигурно предпочиташ да ги вземе милицията и да налага момчетата по входовете, пред стадиона или на излизане :oops:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 окт 2013 09:26

terata написа:Доста красноармейци се събраха тук, в тема, която по никакъв начин не ги касае и второ по никакъв начин точно вие червени лицемери нямате никакво право да ръсите морал и да се правите на ощипани моми тук. Всички помним вашите "морални" качества, като например да набиеш треньор дошъл да ви гледа мач. Като например да изгониш клубна легенда, като Г.Димитров-Джеки за по-малко от 24 часа след като бе назначен за треньор. Като например да потрошиш сградата на БФС с хора вътре, щото ви е страх да протестирате срещу Титан. И т.н. и т.н. Погледнете гредата във вашето око преди да търсите треската в чуждото.

Сваляй аватара или ще ти го сваля аз :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 11 окт 2013 09:28

sin4ec написа:
plamenst7 написа:Твърдо подкрепям казаното от Милен. Абсолютно прав е за всичко. Има и фенове на Левски, които имат различна позиция от тази на качулатите. Защо клубът трябва да се съобразява с тяхното мнение, а не с това на всички останали, които на всичкото отгоре май са много повече.

Ама вие като май сте повече, къде сте?
И вие делите сините фенове на качулати и нормални, а? Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?
Кажете нещо, господа филантропи!

След като се държите, като говеда, така и ще Ви наричат. Защитавате хора, които Ви излагат, излагат и България и това не е първият случай, защото постъпката на тези същите хора в мача със Сараево е не по-малко грозна. Изстъпленията на тези същите юнаци из цяла България при Ваши гостувания и безнаказаноста им, са само прелюдия към най-големите Ви фенски излагации. Такива псевдо фенове има във всички отбори в страната и момчетата, които са на моето мнение са прави, че тези боклуци гонят нормалните хора от стадионите.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 11 окт 2013 09:30

Няма да коментирам позицията на Милен Христов спрямо Байлов, защото вече достатъчно е коментирана ...

има обаче един факт, който се премълчава от поддръжниците на НКП, Гугутуката, Байлов и лумпените
тяхната позиция беше представена от "говорителя" Байлов на пресконференцията на Сираков и Петев
а тя беше кратка и ясна : 1. Твърдо против уволнението на Йока и 2. Твърдо против назначението на Петев
държаха сметка на Сираков защо е уволнен Йоканович, а защо не потърсиха сметка на главния виновник за неговото уволнение?!
ето на този въпрос искам да ми отговорят всички, които плюят Сираков, за "предаването" му спрямо Йоканович.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 окт 2013 09:31

samatoranaga написа:Ако позволите едно мнение на страничен наблюдател..:
Откакто тия ваши "ултраси" взеха да взимат нещата в свои ръце публиката ви се изпари и честно казано не познавам нормален (интелигентен) левскар който да подкрепя подобни дивотий като тази. Автора на темата да не му пука, защото и 10 човека тук да го плюят нищо не значи, при условие, че над 99% от левскарите са на друго мнение. Не искам да съм лош пророк, но тази постъпка ще постави нов рекорд на посещаемостта на галактическото ви дерби.

какво да правим след като мега дербито искате или не е "ЛЕВСКИ"-ЦСКА това е и всичко друго е за вътрешна консумация.а вие ако искате може и да се самоубитете на никой няма да направите впечатление ,както не прави впечатление и отбора на който симпатизирате.
чети diagnoza.net и всичко ще ти се изясни.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 11 окт 2013 09:32

Със сигурност ще се посети. Мен ме интересува не повече от 1 въпрос и ще си го задам на място към присъстващоте от нкп. Въпроса който ме интересува е само 1 и той вълнува всички левскари и той е: Защо и до кога нпк ще продължава да подкрепя тодар.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 окт 2013 09:34

Калигула написа:Само не одобрявам подкрепата на г-н Байлов към Ганя , за всичко друго беше прав.

нали той му е платил за този цирк,как няма да има подкрепа за Борат.

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 11 окт 2013 09:40

Младене,

позволявам си да се обърна към теб по име само за да те попитам нещо

Реакцията на феновете не беше ли провокирана от хората които защитаваш! А ти чу ли въпроса които беше зададен към г-н Мокет ? За какво го слагате този за да го махнете след 10 мача ли?

Това драги ми г-не отговаря на въпросите ти!
И още нещо когато ти като ЛЕВСКАР направиш и 1/3 от това което е направил Байлов, тогава имаш право да съдиш който и да е от сектора!
Хайде със здраве
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 11 окт 2013 09:44

mtaraduda написа: Мен ме интересува не повече от 1 въпрос и ще си го задам на място към присъстващоте от нкп. Въпроса който ме интересува е само 1 и той вълнува всички левскари и той е: Защо и до кога нпк ще продължава да подкрепя тодар.

Мисля, че отговорът ще бъде нещо подобно: ние не подкрепяме Батков, а ФК Левски. Тодор Батков е мажоритарен собственик на клуба, взел е много грешни решения, но е имал и добри решения за клуба. Да обявим война на собственика ли искате? Хайде да го направим и да спечелим войната? Какво правим после? Каква е вашата идея конкретно? Да продаваме временни удостоверения и в клуба да има 41 млн. дълг ли? Кой точно предлагате вместо Тодор Батков? :roll:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 окт 2013 09:45

milen.hristov написа:
Калигула написа:Само не одобрявам подкрепата на г-н Байлов към Ганя , за всичко друго беше прав.

Добре бе хора намерете ми поне един оправдал ги, който ги е подкрепил

аз ги подкрепям ,даже Петев трябва да бъде благодарен че не изяде боя.

Върни се в “Архив”